הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך מכינים שייק חלבונים?

• פותח/ת השרשור
תריץ חיפוש. נפתחו בנושא לא מעט אשכולות (כולל שלי).
עשיתי חיפוש פה וגם בגוגל ומצאתי משהו אבל לא הבנתי שם (ובגלל זה אני שואל פה בפורום )
אז השאלה שלי היא מאיזה מוצרים אפשר לעשות שייק חלבונים ?

אתה יכול לערבב את החלבון עם חלב או מים, כמו כן אתה יכול להוסיף לו תמרים או בננות או כל פרי שאתה אוהב 😃
אתה יכול להכין עם שייקר רק שחשוב לשים קודם מים בשייקר ואז אבקה ככה זה מתערבב טוב יותר(רק אבקה ונוזל בלי פירות).
אם זה בבלנדר אז תשים חופשי מה שבא לך:)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה יכול לערבב את החלבון עם חלב או מים, כמו כן אתה יכול להוסיף לו תמרים או בננות או כל פרי שאתה אוהב 😃
אתה יכול להכין עם שייקר רק שחשוב לשים קודם מים בשייקר ואז אבקה ככה זה מתערבב טוב יותר(רק אבקה ונוזל בלי פירות).
תודה
Cygnus במקום חיפוש באשכול ''שאלות מפגרות'' אתה לא יכול לעזור כמו שצריך?

היה לי דווקא נסיון מר עם חלבון, שמתי בבלנדר חלב פירות ועוד שטויות וזרקתי בפנים כף חלבון, ונשאר גושים מהחלבון 🥷

נערך לאחרונה:
מוזר מאד, אני שם בשייקר פשוט חלבון או גיינר ו10 שניות שקשוק האבקה נמסה בקלות, לפעמים יש כאלה ששמים בבלנדר את האבקה ועוברות שניות שהאבקה נדבקת להם לדפנות או מתגבשת כי ממתינים זמן ובגלל זה יכול להיות שהיו גושים. אצלי בחנות אני שם לאלה שרוצים לטעום כמות ממש קטנה של מים או חלב רק בשביל טעימה והרי עם כמות קטנה זה אמור להתערבב פחות טוב אבל גם עם כמות קטנה של מים או חלב היא נמסה בשניות.

נערך לאחרונה:
מוזר מאד, אני שם בשייקר פשוט חלבון או גיינר ו10 שניות שקשוק האבקה נמסה בקלות, לפעמים יש כאלה ששמים בבלנדר את האבקה ועוברות שניות שהאבקה נדבקת להם לדפנות או מתגבשת כי ממתינים זמן ובגלל זה יכול להיות שהיו גושים. אצלי בחנות אני שם לאלה שרוצים לטעום כמות ממש קטנה של מים או חלב רק בשביל טעימה והרי עם כמות קטנה זה אמור להתערבב פחות טוב אבל גם עם כמות קטנה של מים או חלב היא נמסה בשניות.
יכול להיות באמת ששמתי את האבקת חלבון קודם עד ששמתי את שאר הדברים.
לא משנה במקרה הכי גרוע זה לשקשק כמה שניות ולשפוך לשייקר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית