עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה המוצרים שצריכים להכניס לבלנדר ?עם שייקר.
עשיתי חיפוש פה וגם בגוגל ומצאתי משהו אבל לא הבנתי שם (ובגלל זה אני שואל פה בפורום )תריץ חיפוש. נפתחו בנושא לא מעט אשכולות (כולל שלי).
תודהאתה יכול לערבב את החלבון עם חלב או מים, כמו כן אתה יכול להוסיף לו תמרים או בננות או כל פרי שאתה אוהב 😃
אתה יכול להכין עם שייקר רק שחשוב לשים קודם מים בשייקר ואז אבקה ככה זה מתערבב טוב יותר(רק אבקה ונוזל בלי פירות).
אם זה בבלנדר אז תשים חופשי מה שבא לך:)
היה לי דווקא נסיון מר עם חלבון, שמתי בבלנדר חלב פירות ועוד שטויות וזרקתי בפנים כף חלבון, ונשאר גושים מהחלבון 🥷אתה יכול לערבב את החלבון עם חלב או מים, כמו כן אתה יכול להוסיף לו תמרים או בננות או כל פרי שאתה אוהב 😃
אתה יכול להכין עם שייקר רק שחשוב לשים קודם מים בשייקר ואז אבקה ככה זה מתערבב טוב יותר(רק אבקה ונוזל בלי פירות).
אם זה בבלנדר אז תשים חופשי מה שבא לך:)
יכול להיות באמת ששמתי את האבקת חלבון קודם עד ששמתי את שאר הדברים.מוזר מאד, אני שם בשייקר פשוט חלבון או גיינר ו10 שניות שקשוק האבקה נמסה בקלות, לפעמים יש כאלה ששמים בבלנדר את האבקה ועוברות שניות שהאבקה נדבקת להם לדפנות או מתגבשת כי ממתינים זמן ובגלל זה יכול להיות שהיו גושים. אצלי בחנות אני שם לאלה שרוצים לטעום כמות ממש קטנה של מים או חלב רק בשביל טעימה והרי עם כמות קטנה זה אמור להתערבב פחות טוב אבל גם עם כמות קטנה של מים או חלב היא נמסה בשניות.