אני אף פעם לא אמרתי שזה קל. זה נראה מטורף לגמרי.
ואני כן שיחקתי טיפה במשחק אבל מה לעשות שאין לי זמן לזה כרגע בחיים שלי.. ((עדין יש לי אוסף משחקים מאד מכובד שאני דואג לעדכן אותו מדי פעם - כדי שאני יוכל לחזור לשחק מתישהו. זה עומד כרגע על אזור ה2 טרה))
כנראה בנסיון הראשון שלי מול AI אני יוכל להתמודד מול medium או משהו אבל יש לי עבר לא קטן במשחקי מחשב וRTS בפרט אז אני מאמין שאני יוכל לנצח AI בכל רמה given כמה שעות משחק כדי לחזור לעצמי.
אתה צודק אבל, כשאתה אומר שהAPM שלי יהיה נמוך, אבל זה בדיוק לא המטרה שלי. אני משחק ממשחק כדי להנות מהעלילה שלו, מהאטמוספירה, מהתוכן, הדמויות, והמשחקיות(הטקטיקה-אקשן-וכו תלוי בסגנון של המשחק). אני ממש לא מנסה לעלות APM או משהו. זה נראה לי טיפשי ולא שווה את האנרגיה.
גם אני הגעתי מרקע דיי גדול של משחקי RTS, וללא שום צל של ספק, starcraft 2 הוא הכי קשה מביניהם. אתה יכול להיות בטוח שאתה לא תצליח לנצח AI בכל רמה, ואם כן, אני אשמח לארח custom game ולראות את זה קורה.
המטרה היא לא APM, אבל APM בד"כ מבטא כמה דברים אתה מצליח לעשות סימולטנית. כשלמישהו יש APM כ"כ גבוה, המולטיטאסקינג המטורף הזה מאוד מרשים (במיוחד בהתחשב בכך שהוא נמשך באופן רציף למשך 20 דקות).
ובכלל, אני לא מבין את הנקודה שלך. לאנשים שאתה דואג להציג כמסכנים חסרי חיים יש בד"כ לא מעט עיסוקים אחרים. מה שאתה שוכח זה שלשחק במחשב זה המקצוע שלהם, והם עושים מזה גם לא מעט כסף (יש טורנירים פלוס מינוס חודשיים עם pool prize של קרוב ל200 אלף דולר, ועוד המון טורנירים קטנים יותר. שלא לדבר על חסויות, פרסומות וכו' וכו'). זה בערך כמו להגיד שמתכנת הוא מסכן כי הוא יושב וכותב קוד כל היום.