הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

why is starcraft so important

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
זהו day9 daily מס' 100 של שון פלוט הלא הוא day9 האגדי אשר מציג חשיפה אישית של עצמו ושל חייו בקונטקסט של sc המשמש להסביר עד כמה המשחק טוב ועד כמה הוא חשוב. אני חייב לומר שזהו ה-RTS הראשון שאני מנסה להשתפר בו ברצינות, עד כה אני הייתי FPSer במשחקים כמו cod1,2,4 ו-cs ואני באמת מנסה ללמוד ולהשקיע ואני צופה ב-daily שלו כל יום עם השייק חלבונים. אבל הוידאו הזה גרם לי להעריך אותו בצורה כל כך עמוקה שאני באמת מעיד עליו כבן אדם גדול.

אני באמת מקווה שכולם יצפו בוידאו שלו כי מגיע לו שמילותיו ישמעו באוזני כמה שיותר אנשים. אני מבטיח לכם שגם אם אתם לא בקטע של סטארקראפט או בכלל גיימינג, הסיפור שהוא יעביר ייגע בכם איך שהוא. אני מקווה.

מי שצפה בוידאו במלואו מוזמן לכתוב כאן משהו כדי שנדע. גם אם זה רק "צפיתי עד הסוף".

תהנו:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ראיתי לא מעט סיקורים שלו, הבחור מעצבן בצורה דיי יוצאת דופן. לפעמים הוא עוצר משחקים באמצע כדי לבלבל את המוח על חגבים בדרום אינדונזיה או על כמה תותים זה טעים. תראה סיקורים של hd ושל husky, אין מקום להשוואה.

• פותח/ת השרשור
הוא לא עושה casting או commentating כמו hd ו-husky שגם בהם אני צופה רק כדי לראות משחקים עם שידור ופרשנות כספורט, ראיתי את כל המשחקים בשני הערוצים שלהם - את כולם. אבל יש הבדל גדול והוא מציין זאת בעצמו לא מעט. הוא עושה מדריכים, ניתוחי משחקים והרצאות של ממש כדי לעזור לשחקנים בכל הרמות להיות טוב יותר. לדעתי בלי קשר לזה שהוא עוסק ב-sc, הוא מורה מעולה.

אני מבקש ממך אישית לראות את הוידאו הזה ששמתי כאן.

נערך לאחרונה:
הוא לא עושה casting או commentating כמו hd ו-husky שגם בהם אני צופה רק כדי לראות משחקים עם שידור ופרשנות כספורט, ראיתי את כל המשחקים בשני הערוצים שלהם - את כולם. אבל יש הבדל גדול והוא מציין זאת בעצמו לא מעט. הוא עושה מדריכים, ניתוחי משחקים והרצאות של ממש כדי לעזור לשחקנים בכל הרמות להיות טוב יותר. לדעתי בלי קשר לזה שהוא עוסק ב-sc, הוא מורה מעולה.

אני מבקש ממך אישית לראות את הוידאו הזה ששמתי כאן.

יש לי מבחן עוד 3 שעות, אני אראה מחר(למרות שקשה לי להאמין, זה שעתיים!). ביחד לשניהם יש קרוב ל1000 סרטונים, איך הצלחת לראות את הכל(אני גם מכוון לשם 😛)?!
בכל אופן, עדיין לי אין את המשחק, אבל קל לשים לב שחלק מהעיצות שהוא נותן פשוט לא טובות. בנוגע לניתוחי המשחק שלו, הם דיי גרועים. תמיד יש את ההרגשה שהוא נצמד לדברים הכי לא חשובים במשחק. חלקם לא רעים, אבל באילו שהוא מתחיל באמצע לבלבל את המוח על כמה מצחיקה הצורה של אספרגוסים בשעות בין הערביים אני נכנע.
יש לך את המשחק?

• פותח/ת השרשור
זה לא כל כך הרבה משחקים למרות הכמויות של סרטונים. ואני התחלתי לראות אותם כבר מתחילת יולי+-.

day9 והמידע שהוא מעביר נחשב כיום להכי טוב בסצנה והתגובות כלפיו וכלפי הניתוחים וההרצאות שהוא מעביר בכל הרמות עד כה מחזיקות אותו כגורו וכסמכות. מה גם שהוא כיום אחד מה-commentators המבוקשים בסצנה המערבית של sc2 ותוכל למצוא אותו מסקר ומפרשן משחקים מהטורנירים הכי גדולים.

באמת, אם תגיד שהסטייל שלו והאישיות מציקים, אוקיי. אבל העומק שאליו הוא נכנס בניתוחים ובהסברים שלו זה משהו ששווה זהב. אני רואה כמעט כל יום daily אחד לפחות. והעובדה שהוא מאוד אנליטי, שסך כל ה-"tuturing" שלו אם תרצה מועברת בצורה מאוד מתודית ושהוא מחזיק בתאוריה מסודרת לגבי המשחק מחזיקה אותי מאוד מרוצה.

וכן, אני משחק בנתיים בחשבון של אחי אבל לצערי עד כה אני לא מרשה לעצמי להרוס לו את הדירוג שלו ולכן בנתיים עשיתי סה"כ 11-13 משחקים נגד בני אדם. לרוב אני מלטש את ה-builds שלי נגד AI. הוא די מעביר לי את השימוש בחשבון עכשיו כי המחשב שלו מקרטע ולא יוצא לו לשחק כמו שצריך אז אני מקווה לחרוש עוד קצת עד שהסמסטר מתחיל.

בהצלחה במועד ב' 😃

זה לא כל כך הרבה משחקים למרות הכמויות של סרטונים. ואני התחלתי לראות אותם כבר מתחילת יולי+-.

day9 והמידע שהוא מעביר נחשב כיום להכי טוב בסצנה והתגובות כלפיו וכלפי הניתוחים וההרצאות שהוא מעביר בכל הרמות עד כה מחזיקות אותו כגורו וכסמכות. מה גם שהוא כיום אחד מה-commentators המבוקשים בסצנה המערבית של sc2 ותוכל למצוא אותו מסקר ומפרשן משחקים מהטורנירים הכי גדולים.

באמת, אם תגיד שהסטייל שלו והאישיות מציקים, אוקיי. אבל העומק שאליו הוא נכנס בניתוחים ובהסברים שלו זה משהו ששווה זהב. אני רואה כמעט כל יום daily אחד לפחות. והעובדה שהוא מאוד אנליטי, שסך כל ה-"tuturing" שלו אם תרצה מועברת בצורה מאוד מתודית ושהוא מחזיק בתאוריה מסודרת לגבי המשחק מחזיקה אותי מאוד מרוצה.

וכן, אני משחק בנתיים בחשבון של אחי אבל לצערי עד כה אני לא מרשה לעצמי להרוס לו את הדירוג שלו ולכן בנתיים עשיתי סה"כ 11-13 משחקים נגד בני אדם. לרוב אני מלטש את ה-builds שלי נגד AI. הוא די מעביר לי את השימוש בחשבון עכשיו כי המחשב שלו מקרטע ולא יוצא לו לשחק כמו שצריך אז אני מקווה לחרוש עוד קצת עד שהסמסטר מתחיל.

בהצלחה במועד ב' 😃
אני אאלץ להאמין לך, מעולם לא היתה לי יותר מדי סבלנות להקשיב לקשקושים שלו. כמה פעמים יצא לי להתקל בסתירות לבין מה שהוא אומר לבין פעולות של שחקנים מובילים או טיפים של HD\HUSKY. הוא בעצמו משחק, ומה הדירוג שלו?

אם אני לא טועה, אתה יכול לעשות משחקים לא מדורגים שלא ישפיעו עליו(נגד אנשים אחרים, כמובן).
בכל אופן, אני אזמין השבוע את המשחק, נוכל לשחק מתישהו 😛

אני מוכרח להודות שלא הבנתי כלום. ואני לא מדבר על הוידאו אלא על הדיאלוג שלכם כאן.
מה זה SC, RTS? זה איזה משחק מחשב?

אז בגלל שקוריאנים משחקים בו זה הופך אותו לפחות מוצלח? גזען.
מה הקשר אתה יודע בכלל מה ההיסטוריה של קוריאנים במשחקי מחשב שאתה מדבר על גזענות?😳 לא יפה.
------------------
בכ"מ SC אחד מהחשקים היותר מתוכחמים שיצאו בז'אנר,למרות שנאי לא מת עליו.
אבל COD?,רוצה משחק?😃

ראיתי עד הסוף, אני ממש חזק בגיימינג (יותר משחקי מכות) ולא ממש מתחבר ל SC .. אבל סה״כ היה נחמד להקשיב - רואים שהוא אוהב את זה.

לא הבנתי מה הקטע בסטארקראפט,ברצינות. שיחקתי בכמה משחקי אסטרטגיה בחיים שלי
ואני עדיין לא מבין למה הוא כל כך מצליח.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה הקטע בסטארקראפט,ברצינות. שיחקתי בכמה משחקי אסטרטגיה בחיים שלי
ואני עדיין לא מבין למה הוא כל כך מצליח.

תשחק sc2 ותבין עד כמה זה קשה, מאתגר, עמוק ומורכב. זה השחמט של ה-RTS.

אבל COD?,רוצה משחק?😃

פרשתי מ-cod כי התחלתי להשתעמם בשל חוסר אתגר, אז לא תודה 😛

בעיקר בזכות הקוריאניים
המשחק הרבה פחות פופולרי באירופה

אני לא רואה את ההשלכה על המשחק עצמו.

אני אאלץ להאמין לך, מעולם לא היתה לי יותר מדי סבלנות להקשיב לקשקושים שלו. כמה פעמים יצא לי להתקל בסתירות לבין מה שהוא אומר לבין פעולות של שחקנים מובילים או טיפים של HD\HUSKY. הוא בעצמו משחק, ומה הדירוג שלו?

אם אני לא טועה, אתה יכול לעשות משחקים לא מדורגים שלא ישפיעו עליו(נגד אנשים אחרים, כמובן).
בכל אופן, אני אזמין השבוע את המשחק, נוכל לשחק מתישהו 😛

קודם כל hd\husky רחוקים מלהיות שחקנים מובילים, הם בסה"כ שחקני diamond בינוניים ומטה. הם פשוט פרשנים מעולים ומוכשרים לצופה הממוצע ההמוני. גם day9 מסקר בצורה מעולה, לרבות בשיתופי פעולה עם hd\husky אבל זה פשוט לא התחום שבו הוא עוסק בערוץ שלו. בכל מקרה, מנגד, day9 היה שחקן טופ עולמי ב-scbw והוא היה אלוף ארה"ב והאמריקות פעמיים תחת WCG והגיע לטופ 16 פעמיים באליפות העולם של WCG (בזמנו האולימפיאדה של ה-esports). הוא היה בחוד של הסצנה המערבית ב-bw ועד היום שחקנים מובילים בקהילה החדשה כמו huk וכ'ו משתפים איתו פעולה ושולחים לו replays לניתוחים בערוץ שלו וכ'ו. למשל ב-funday monday האחרון שבו הוא מציב אתגרים שונים למשחק ע"י הגבלות שונות על אפשרויות הבחירה של השחקנים, הוא הטיל על שחקני protoss לעשות carrier rush, ו-huk שהוא כיום ה-protoss הכי טוב במערב הביא 2 משחקים שונים - אחד מהם נגד gretorp, גם כן terran מוביל מ-fnaticMSI שבהם הוא מנצח עם carrier rush מטורפים.

בקיצור, הוא סמכות עליונה.

אה וכן, אפשר לעשות custom games אבל אפשר ליפול שם די הרבה על שחקני platinum, diamond וכ'ו. אין לי כוח להיות demotivated ע"י משוגעי APM על ההתחלה. וכן, אני מפחד מ-rushes 😛

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לאלו שלא חובבים את הסרטים\הסדרה בכללי, יוכלו להינות מהמשחק?
אני מחפש משחק בז'אנר הזה, האמת ולא יצא לי לישמוע על הרבה חוץ ממנו

לאלו שלא חובבים את הסרטים\הסדרה בכללי, יוכלו להינות מהמשחק?
אני מחפש משחק בז'אנר הזה, האמת ולא יצא לי לישמוע על הרבה חוץ ממנו
אם אתה מדבר על מלחמת הכוכבים או סטאר טרק אין שום קשר חוץ מהרעיון הכללי שזה בעתיד.

בכ"מ CYGNUS אני בטוח שבCOD4 יש בארץ שחקנים שיביאו לך הרבה יותר מאתגר,אפילו אני יכול להראות לך את היופי האמיתי במשחק:)

• פותח/ת השרשור
בכ"מ CYGNUS אני בטוח שבCOD4 יש בארץ שחקנים שיביאו לך הרבה יותר מאתגר,אפילו אני יכול להראות לך את היופי האמיתי במשחק:)

אני שמח שאתה כל כך בטוח בכך, אבל אני משחק cod1 ואת שאר ההמשכים מהיום הראשון וכבר לקחתי 3 פעמים את אליפות הארץ, מקום 2 במוקדמות ל-WCG, טופ 20 ב-cb ושיחקתי ב- וייסדתי קלאנים כמו eSr, MJ12, Phoenix, Insanity!, n67 ועוד. באופן כללי אני אחד מהסנדקים של קהילת ה-cod בארץ, למי שזוכר את תור הזהב של הקהילה, כבר מ-2004.

אז אני די מכיר את היופי האמיתי במשחק, תודה על ההצעה בכל מקרה 😃

אני שמח שאתה כל כך בטוח בכך, אבל אני משחק cod1 ואת שאר ההמשכים מהיום הראשון וכבר לקחתי 3 פעמים את אליפות הארץ, מקום 2 במוקדמות ל-WCG, טופ 20 ב-cb ושיחקתי ב- וייסדתי קלאנים כמו eSr, MJ12, Phoenix, Insanity!, n67 ועוד. באופן כללי אני אחד מהסנדקים של קהילת ה-cod בארץ, למי שזוכר את תור הזהב של הקהילה, כבר מ-2004.

אז אני די מכיר את היופי האמיתי במשחק, תודה על ההצעה בכל מקרה 😃
קבל את התנצלותי,אתה נחשב אגדה,נראלי 😃
ד"א אשמח לדבר איתך פעם אחת,אני בסטלה\ויגיימס אני זה PUGS(גם בוונט COD)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קבל את התנצלותי,אתה נחשב אגדה,נראלי 😃
ד"א אשמח לדבר איתך פעם אחת,אני בסטלה\ויגיימס אני זה PUGS(גם בוונט COD)

cygnus הוא סתם כינוי חדש, ב-cod הייתי phobus. אם תצטרך משהו אשמח לעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית