עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה רוצה להגיד שצריך לעבוד על כל שריר פעמיים בשבוע??שזה יוצא שאתה כמעט מגרה שריר רק פעם אחת בשבוע ולדעתי זה לא כזה יעיל, לפחות לא בתקופה של עלייה במסה
אתה רוצה להגיד שצריך לעבוד על כל שריר פעמיים בשבוע??
לא...אהה ואם אני שם את הטרייסיפ והחזה יחד
הבייסיפ וגב יחד
וכתפיים ורגליים יחד?
אולי גדלת מזה, אבל לא גדלת מזה בצורה אופטימלית ומיצית את הפוטנציאל שלך...לדעתי ומנסיוני השיטה שמשפיעה עלי ועל הרבה חברים שלי זה לעבוד על שריר פעם אחת בשבוע עם מקסימום עצימות ווליום,זה אומר שריר גדול 18-23 סטים שריר קטן 12-15. כמעט כל סט עם מקסימום משקל לכשל
ובABC לא אמורים להיות תרגילי הבסיס?! ברור שכן!!!מזה "באתר לא דוגלים לתכנית מעבר ל AB" כל אחד ומה שעובד עליו יש כאלו אנשים ש ABCD ישפיע הכי טוב ויש כאלה ש AB ישפיעו הכי טוב..
ושמע ניסיתי AB וואלה לא מרוצה קשה לי כ''כ הרבה שרירים באותו אימון אני לא מוציא ת'מקס מכל שריר ואני לא מתקדם..אתה התכנית של לייל/SS/HST אני אנסה רק אחרי שאני אדע את תרגילי הבסיס (סקואט,בנט אובר,דדליפט) אחרי צפיה בסירטונים...עד אז אני צריך משהו אחר אז לקחתי ABC יש לכם להציע משהו יותר טוב במצבי?
מזה "באתר לא דוגלים לתכנית מעבר ל AB" כל אחד ומה שעובד עליו יש כאלו אנשים ש ABCD ישפיע הכי טוב ויש כאלה ש AB ישפיעו הכי טוב..
ושמע ניסיתי AB וואלה לא מרוצה קשה לי כ''כ הרבה שרירים באותו אימון אני לא מוציא ת'מקס מכל שריר ואני לא מתקדם..אתה התכנית של לייל/SS/HST אני אנסה רק אחרי שאני אדע את תרגילי הבסיס (סקואט,בנט אובר,דדליפט) אחרי צפיה בסירטונים...עד אז אני צריך משהו אחר אז לקחתי ABC יש לכם להציע משהו יותר טוב במצבי?
לאדע כל אחד עובד אחרת בשביל אדם אחר..מה היתרון של ABCD על פני AB למתאמן מתחיל?