עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת שאלה די מעניינת, לפי דעתי אם הוא עושה סקוואט, הוא לא מרים משקל כבד...
אני מניח שהאימונים שלו הם בשביל לשפר אותו באספקט הריצה שלו(פולימטרי אולי?), ואומנם סקוואט משפר הרבה מאוד דברים, אבל אני לא חושב שמהירות ריצה הוא אחד מהם...
לא לכל ספורט צריך שיהיה סקוואט כבד(למרות שזה תמיד טוב שיש סקוואט כבד חחחח).
האמת שאלה די מעניינת, לפי דעתי אם הוא עושה סקוואט, הוא לא מרים משקל כבד...
אני מניח שהאימונים שלו הם בשביל לשפר אותו באספקט הריצה שלו(פולימטרי אולי?), ואומנם סקוואט משפר הרבה מאוד דברים, אבל אני לא חושב שמהירות ריצה הוא אחד מהם...
לא לכל ספורט צריך שיהיה סקוואט כבד(למרות שזה תמיד טוב שיש סקוואט כבד חחחח).
מה שרשמתי זה דעה בלבד, אני אשמח לראות סירטון של יוסיין בולט עושה סקוואט כבד...אתה טועה 🥷
לצורך כך יש את הדדליפט, הוא פחות היפרטרופי מסקווט אבל לא פחות יעיל ממנו
הרבה לא מבינים שסקווט הוא דווקא...כן ספציפי לספרינט:)
מה שרשמתי זה דעה בלבד, אני אשמח לראות סירטון של יוסיין בולט עושה סקוואט כבד...
פורסם במקור על ידי xpc![]()
יוסיין בולט שוקל 89 ק"ג, התוכנית שלו מורכבת מסקאווט אבל לא דיפ ולא עם משקל ממוצע ועבודה מושלמת, עליות תאומים, ואימון גמישות על בוסו-זה רק ברגליים...הוא לא מעמיס על עצמו יותר מידי ברגליים.
בנ'ץ פרס לחזה, מיליטרי פרס עם משקוליות מתח מקבילים, דבר אחד אנשים פה טועים שהוא לא מרים משקל גבוה וזה להפך...אולי רק ברגליים הוא לא מרים משקל גבוה כי הוא גם עושה הרבה תרגילי קורדינאציה וגמישות בבוסו אבל ספורטאים עובדים בחדר כושר על כוח מתפרץ, במיוחד כשמדובר על אצנים שחיינים פוטבול ראגבי כדורסל אתלטיקה בעיקר.
אחוז השומן של יוסיין בולט הוא 8%, שמעתי שגם הייתה לו פעם דלקת פרקים והוא סבל מכיוון שהוא היה קרוב ל4 כשהוא היה נער.
נכון
גם פחות "היפרטרופית"
ובד"כ אפשר יותר להתחזק ממנה מאשר בסקוואט
וגם ועובדת חזק יותר על הposterior chain
באופן כללי שאני רואה הודעה שמשבחת את הדדליפט מעל הכל
אני ישר מזדהה! 😃
פשוט לא נתקלתי בסרטון של ספרינטר שעושה סקוואט כבד חוץ מבמיקרים בודדים...
אגב, יש ברשת את בן ג'ונסון עושה סקווט לחזרות של 270 קילו
יש לך במקרה לינק לזה? עשיתי חיפוש קצר ולא מצאתי שום דבר חוץ ממאמר של לואי סימונס שאומר אותו דבר.
אצנים עושים סקאווטים...הם לא יכולים לעשות תוכנית בלי זה, הם פשוט לא מעמיסים יותר מידי משקל על עצמם