עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה נכון אבל אצנים עובדים עם כוח מתפרץ וזה כן מה שהם צריכים....ובקשר לבן ג'ונסון יש דבר אחד שלא הזכרת-בן ג'ונסון היה על סטירואידים.
ממה שראיתי, ההנחה בפורום הזה היא שאין כזה דבר ספורטאי ברמה אולימפית וטבעי. אני לא יודע עד כמה זה נכון או מאיפה הם יודעים את זה אבל יש בזה היגיון.
זו רק הנחה. היגיון יש.אבל ההנחה בפורום היא שגם לכל זבוב על הקיר צריך רפרנס. ✌️
רק שיש חומרים שבדיקות לא מגלות אותם... 😣שמע, הבדיקות היום מאוד קפדניות וקשה לי להאמין שזה משהוא שהגיוני שלא יעלו על זה....קח לדוגמה את לברון ג'יימס מהאן בי אי-כשהוא הגיע האיש היה צנום קשרוני ואתלטי, תראה עכשיו איך הוא נראה...אני לא ראיתי אף פעם באן בי אי או בכל ספורט עם כדור מישהוא עם גופה כמו שלו...האיש מנטר לשמיים עובר שחקנים עם מהירות וכוח הוא בכלל לא משתמש בהטעיות למניהם כמעט...אם תסתכל תראה שפשוט במהירות ובכוח שלו הוא עושה את זה...האיש 2 מטר ושלושה סנטימטר אם אני לא טועה והוא גארד...אין שחקנים עם נתונים כאלה.
אבל דאוויט האוורד השחקן של אורלנדו נתפס שהשתמש בחומרים אסורים אבל לא דובר על סטירואידים.
שמע, הבדיקות היום מאוד קפדניות וקשה לי להאמין שזה משהוא שהגיוני שלא יעלו על זה....קח לדוגמה את לברון ג'יימס מהאן בי אי-כשהוא הגיע האיש היה צנום קשרוני ואתלטי, תראה עכשיו איך הוא נראה...אני לא ראיתי אף פעם באן בי אי או בכל ספורט עם כדור מישהוא עם גופה כמו שלו...האיש מנטר לשמיים עובר שחקנים עם מהירות וכוח הוא בכלל לא משתמש בהטעיות למניהם כמעט...אם תסתכל תראה שפשוט במהירות ובכוח שלו הוא עושה את זה...האיש 2 מטר ושלושה סנטימטר אם אני לא טועה והוא גארד...אין שחקנים עם נתונים כאלה.
אבל דאוויט האוורד השחקן של אורלנדו נתפס שהשתמש בחומרים אסורים אבל לא דובר על סטירואידים.
זו רק הנחה. היגיון יש.אבל ההנחה בפורום היא שגם לכל זבוב על הקיר צריך רפרנס. ✌️
על מה אתה מדבר? יש לי קרובת משפחה שחטפה 8 סוגים של סרטן. נתתי לה כפית דבש ביחד עם קצת ג'וני ווקר וזה עבר לה תוך יומיים.
חחחחחחחחחחחח הרגת אותיD:
הכל תלוי בתוספים שמשתמשים...ושוב אני בכוונה מפנה את זה לאן בי איי כי שם כל שחקן מתחזק משנה לשנה ולא זה לא בסטירואידים יש להם תזונה נכונה והם משתמשים באבקות, כספי הגיע לאן בי אי במשקל 93 ק"ג ועכשיו הוא 104.
יש ספורטאים שלוקחים זריקות אנבוליות (בד"כ ברגליים אצל ספורטאים שקורעים את הרצועות הצולבות) והם נחים חצי שנה כי אסור לעשות עם חומר כזה ספורט.
שטויות, זה תזונה נכונה ואבקות.הקטע הזה שכל שחקן שמגיע ל-NBA קופץ פתאום ב-10 קילו ועדיין נראה על אחוז שומן נמוך יחסית דווקא מאוד מחזק את הטענה שכולם שם על חומרים.