הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות על יוסיין בולט

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
מישהו יודע מה הנתונים שלו? אני יודע שהוא 1.96 אבל מה המשקל שלו?

ומישהו יודע כמה הוא עשוה סקוואט? הוא צריך לעשות פה יותר מכולנו
ואתם חושבים שהוא מתאמן גם על הידיים, בטן, גב וכו' או רק על הרגליים?

זה נכון אבל אצנים עובדים עם כוח מתפרץ וזה כן מה שהם צריכים....ובקשר לבן ג'ונסון יש דבר אחד שלא הזכרת-בן ג'ונסון היה על סטירואידים.

זה נכון אבל אצנים עובדים עם כוח מתפרץ וזה כן מה שהם צריכים....ובקשר לבן ג'ונסון יש דבר אחד שלא הזכרת-בן ג'ונסון היה על סטירואידים.

צודק אחי,הוא היה האתלט היחיד בהיסטוריה שהשתמש בסטיייייייייירואידים 🥷

אני כבר מחכה לתגובות שיגידו שבולט צריך לעשות סקוואטים כבדים וכדאי לו לשלב SS והוא לא עובד נכון

אני חושב שכן. אין לי מושג אבל נראה לי שסטרואידים יגיבו טוב לספורט הזה מכיוון שהאופי שלו די דומה לPL. כוח מתפרץ, עצימות גבוהה לזמן קצר יחסית, מסת שריר מפותחת יכולה לעזור גם כן.

ממה שראיתי, ההנחה בפורום הזה היא שאין כזה דבר ספורטאי ברמה אולימפית וטבעי. אני לא יודע עד כמה זה נכון או מאיפה הם יודעים את זה אבל יש בזה היגיון.

ממה שראיתי, ההנחה בפורום הזה היא שאין כזה דבר ספורטאי ברמה אולימפית וטבעי. אני לא יודע עד כמה זה נכון או מאיפה הם יודעים את זה אבל יש בזה היגיון.

זו רק הנחה. היגיון יש.אבל ההנחה בפורום היא שגם לכל זבוב על הקיר צריך רפרנס. ✌️

מה ציפית? מחקר שבדק מה אחוז האתלטים ברמת עילית שמשתמשים?😃

ההודעה הקודמת שלך הייתה קרובה מאוד למציאות, אני לא יודע עד כמה שימוש בסטרואידים שכיח היום, יש פחות ופחות ספרינטרים שבנויים כמו בן ג'ונסון ויותר כאלה שבנויים כמו קים קולינס\כריסטוף למטרה\ריצ'ארד תומפסון וגם בולט שהוא לא בדיוק הר אדם 90~ קילו על 196 סמ

אני מניח שיש חומרים שמפותחים היום שעוד לא שמענו עליהם וכמובן יש גם ממריצים חזקים שניתן לקחת לפני ריצה בודדת, כאלה שלא ניתן לזהות אותם אם לקחת אותם 6 שעות לפני הריצה ויכולים להוריד 10-15 מאיות מהתוצאה שלך

שמע, הבדיקות היום מאוד קפדניות וקשה לי להאמין שזה משהוא שהגיוני שלא יעלו על זה....קח לדוגמה את לברון ג'יימס מהאן בי אי-כשהוא הגיע האיש היה צנום קשרוני ואתלטי, תראה עכשיו איך הוא נראה...אני לא ראיתי אף פעם באן בי אי או בכל ספורט עם כדור מישהוא עם גופה כמו שלו...האיש מנטר לשמיים עובר שחקנים עם מהירות וכוח הוא בכלל לא משתמש בהטעיות למניהם כמעט...אם תסתכל תראה שפשוט במהירות ובכוח שלו הוא עושה את זה...האיש 2 מטר ושלושה סנטימטר אם אני לא טועה והוא גארד...אין שחקנים עם נתונים כאלה.

אבל דאוויט האוורד השחקן של אורלנדו נתפס שהשתמש בחומרים אסורים אבל לא דובר על סטירואידים.

שמע, הבדיקות היום מאוד קפדניות וקשה לי להאמין שזה משהוא שהגיוני שלא יעלו על זה....קח לדוגמה את לברון ג'יימס מהאן בי אי-כשהוא הגיע האיש היה צנום קשרוני ואתלטי, תראה עכשיו איך הוא נראה...אני לא ראיתי אף פעם באן בי אי או בכל ספורט עם כדור מישהוא עם גופה כמו שלו...האיש מנטר לשמיים עובר שחקנים עם מהירות וכוח הוא בכלל לא משתמש בהטעיות למניהם כמעט...אם תסתכל תראה שפשוט במהירות ובכוח שלו הוא עושה את זה...האיש 2 מטר ושלושה סנטימטר אם אני לא טועה והוא גארד...אין שחקנים עם נתונים כאלה.

אבל דאוויט האוורד השחקן של אורלנדו נתפס שהשתמש בחומרים אסורים אבל לא דובר על סטירואידים.
רק שיש חומרים שבדיקות לא מגלות אותם... 😣

1. מה שEMZ אמר
2. באתלטיקה , אם אתה רץ ברמה נמוכה יחסית(10.50~) אף אחד לא ישים עליך, מרמה כזאת לרמה של 10.10-10.15 הדרך לא נורא רחוקה עם "תיסוף" מתאים. אחרי זה כבר יותר קשה אבל אפשר להסתדר, למשל יש מנג'רים שקובעים שהאתלט שלהם יתחרה רק אם יובטח לו שלא יבדקו אותו. באליפויות עולם\ אולימפיאדות ממילא מגיעים נקיים אלא אם כן עשית טעות קריטית.

סרגיי בובקה ביטל בזמנו הגעה לאליפות ישראל כי לא הבטיחו לו שלא יבדקו אותו.

אני חושב שיש עוד עניין.
החוק.
אני לא יודע אם זה דומה לעניין הסמים, כי השאלה אם סטרואידים כביכול עוברים על החוק גם כן ולא רק על החוק של האיגוד האולימפי או משהו כזה.

העניין הוא שיש פקודת סמים, ששם יש את רשימת הסמים. גם אם תופסים אותך מלוכלך, בהנחה וזה משהו חדש שלא כתוב בפקודה זה לא ממש תופס, לפחות לא לאותו רגע.
אני חושב שבסטרואידים יותר "קל" לייצר משהו שונה, לכן קל יותר להתחמק.
בגלל שהחוק כתוב איפה שהוא ויש דברים מוגדרים - הרי לא יהיה כתוב. סם זה כל חומר שדופק לך תראש. זה לא ממש אתי להחליט כזה דבר ולך תוכיח מה זה, לכן צריך גם פקודה מסויימת שמתייחסת לזה.

על מה אתה מדבר? יש לי קרובת משפחה שחטפה 8 סוגים של סרטן. נתתי לה כפית דבש ביחד עם קצת ג'וני ווקר וזה עבר לה תוך יומיים.

חחחחחחחחחחחח הרגת אותיD:

הכל תלוי בתוספים שמשתמשים...ושוב אני בכוונה מפנה את זה לאן בי איי כי שם כל שחקן מתחזק משנה לשנה ולא זה לא בסטירואידים יש להם תזונה נכונה והם משתמשים באבקות, כספי הגיע לאן בי אי במשקל 93 ק"ג ועכשיו הוא 104.

יש ספורטאים שלוקחים זריקות אנבוליות (בד"כ ברגליים אצל ספורטאים שקורעים את הרצועות הצולבות) והם נחים חצי שנה כי אסור לעשות עם חומר כזה ספורט.

^שוב אתה לא יכול לדעת אם משתמשים באנבולים או לא, כי יש חומרים שלא מתגלים בבדיקות. ואם יש חומרים שלא מתגלים בבדיקות, וספורטאים בספורט מקצועי עם תקציבים גדולים ותחרות קשה (e.g., NBA), סביר להניח שחומרים מעורבים בעניין.

חחחחחחחחחחחח הרגת אותיD:

הכל תלוי בתוספים שמשתמשים...ושוב אני בכוונה מפנה את זה לאן בי איי כי שם כל שחקן מתחזק משנה לשנה ולא זה לא בסטירואידים יש להם תזונה נכונה והם משתמשים באבקות, כספי הגיע לאן בי אי במשקל 93 ק"ג ועכשיו הוא 104.

יש ספורטאים שלוקחים זריקות אנבוליות (בד"כ ברגליים אצל ספורטאים שקורעים את הרצועות הצולבות) והם נחים חצי שנה כי אסור לעשות עם חומר כזה ספורט.

הקטע הזה שכל שחקן שמגיע ל-NBA קופץ פתאום ב-10 קילו ועדיין נראה על אחוז שומן נמוך יחסית דווקא מאוד מחזק את הטענה שכולם שם על חומרים.

בדיוק....זה נכון שזה חומרים אבל מדובר באימונים נכונים והחומרים הם בסה"כ גיינרים גוטרייתד(משקה אנרגיה במשך האימון והמשחק ואימון הכושר) ואבקות וחטיפי חלבון...בכללי גם בקבוצות בליגת העל מספקות כאלה דברים, סתכלו ביוטיוב על אימוני חדר כושר של שחקני אן בי אי....יש שחקנים שאפילו יש להם שף פרטי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
צא מזה , גיינרים ,אבקות וחטיפים זה אוכל רגיל ומנה של שייק חלבון לא תגרום לך לגדול יותר מאשר גביע קוטג'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית