הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קפאין של PROLAB VS OTHER

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
רציתי לשמוע חוויות מאנשים שהשתמשו בקפאין של PROLAB

ואחר כך ניסו להשתמש בקפאין של חברה אחרת ואם היה איזשהו שינוי.

עד לפני כמה חודשים השתמשתי בגלולות קפאין של פרולב (200 מילי)

ועכשיו אני משתמש אלה של NSI עם אותה כמות קפאין מוצהרת.

מניסיון אישי שלי הגלולות של PROLAB משפיעות עליי בצורה מטורפת פלוס קושי מסוים להירדם בלילה - אני מרגיש לפני אימון כשנטלתי אותם כאילו אני מלך העולם והיפר בצורה מטורפת.

לעומת אלה של NSI שממריצים אותי אבל אין מה להשוות לעומת התחושה של PROLAB

האם יש מצב שהכמות בפרולב גדולה יותר או אם חומרים נוספים? (או לחילופין אלה של NSI חלשים יותר) ההבדל לא הגיוני בכלל

• פותח/ת השרשור
אני לא אתפלא אם הם דוחפים לשם דברים לא חוקיים

העניין עם הקפאין של פרולאב מוזר ואני בטוח שיש שילוב של מרכיבים שפשוט מעלה את ההשפעה של הכדור מבחינת הרגשה, אם זה הסידן שהם מכניסים שם כתוספת ולא ממש הבנתי למה, או שכל אחד מהמרכיבים האחרים שהם אומרים שיש בכדור:
Stearic Acid, Cellulose Gum, Silica, Magnesium Stearate, Methylcellulose, Glycerin.NO Yeast, Wheat, Corn, Milk, Egg, Soy, Glutens, Artificial Colors Or Flavors, Added Sugar, Starch Or Preservatives

• פותח/ת השרשור
בNSI הם מכניסים בנוסף: Kosher gelatin (capsule), stearic acid, cellulose and magnesium stearate.

כלומר מה שנשאר מגביר את ההשפעה - אחד או שילוב של יתר החומרים

זה גם יכול להיות בגלל שאחד בכדור והשני בקפסולה, יש לי ניסיון רע עם כדורי קפאין בקפסולות ניסיתי 2-3 סוגים כולם היו אכזבה, PROLAB ו 4EVERFIT שהם בטבליות עושים את העבודה.

אלו דברים שמשתנים מאדם לאדם, כמו שקריאטין לא משפיע על כולם בגלל סיבות כאלו ואחרות, העיקרון דומה עם קפאין. הסיבה העיקרית שקפאין לא משפיע על אנשים בתור טבליות או קפסולות, נובע מהצריכה של אותם אנשים והתלות בקפאין עוד ממקודם. בן אדם שכל החיים שותה יומיום כמה כוסות קפה ביום, כדורי קפאין לא יעשו לו הרבה אם בכלל. (זה מתייחס גם לקולה, משקאות אנרגיה למינהם, שוקולד וכו' - אומנם המינון כאן נמוך יותר, אבל אם אוכלים כמות מספקת, יומיום זה עדיין משפיע בצורה כזו או אחרת מאשר להיות "בתול קפאין" ואז לקחת טבליות קפאין).

• פותח/ת השרשור
חוץ, ממשה וממני יש עוד מישהו שהכדורי קפאין האלה השפיעו עליו יחסית לחברה אחרת?

לא ניסיתי אישית, אבל קראתי על כך הרבה דעות באינטרנט. ככה שזה לא מונפץ.

• פותח/ת השרשור
נסכם - לפי עוצמה (מספר המעידים, אפשרויות)
1. PROLAB
2. ALL MAX
3.NSI

יש למישהו ניסיון עם 4 ever fit לעומת PROLAB ?

הייתי רוצה לנסות לייצר איזה מדרג לפי ניסיון האנשים פה בפורום של הקפאין עד כמה שניתן

מוזר.. 200 מ"ג משפיע עלייך בצורה כזאת רצינית?
בימים הטובים הייתי שם 5 כפיות קפה (כמה זה? 300 מ"ג בערך?) וזה לא היה משפיע בצורה של אנרגיה מטורפת.. פשוט פחות עייפות

אני כבר לא מרגיש כדורי קפאין
אבל בד"כ מה שבא בטבליות יותר מורגש מקפסולות, לא יודע למה אבל ככה הרבה אמרו

• פותח/ת השרשור
רן, מה שלומךךךךך - המון זמן לא דברנו בפורום

בכל אופן.... כנראה שעליי משפיע בטירוף.... אתמול עשיתי טעות ולקחתי 3 קפסולות של NSI (באימון אתמול אחר הצהריים), לא נרדמתי בלילה - ונגשתי למועד ב' ב8 וחצי בבוקר עם עיניים נפוחות. (לפחות ניצלתי את החוסר שינה ללימודים בלילה)

• פותח/ת השרשור
כן גם אני משתמש בNSI אבל לצערי הוא לא תמיד עושה את העבודה - אני צריך לקחת 400 מילי וזה משפיע עליי פחות טוב מאשר כדור 1 של פרולאב.

לפי מה שמשה אמר כנראה שה4everfit גם יותר טוב. חבר מהחדר כושר שגם ניסה את הallmax אמר לי שהוא פחות טוב מהפרולב וה4everfit

לכן כנראה הדירוג לפי ההשפעה יהיה
1. PROLAB
2. 4everfit
3.allmax
4. NSI

אם למישהו יש עוד ניסיון עם חברות נוספות אשמח לשמוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית