ייעוץ צריך עזרה- כמה שאלות לגבי פיתוח מסת שריר..

• פותח/ת השרשור n92
  • פורסם בתאריך

n92

מושעה
79
12
נק' מוניטין:
18
79
12
שלום,
אני מתאמן כבר כמעט שנה בחדר כושר.יש לציין שהחודשיים הראשונים לא נחשבים ממש, כי עבדתי בעיקר על מכשירים וגם, עם משקלים מאוד נמוכים.
יש לי כמה שאלות חשובות:

1. אני רץ 20 דקות על ההליכון לפני אימון הכוח, אבל אני אוכל ארוחה מלאה כשעה וחצי לפני הריצה. האם יש לכך השפעה משמעותית על הגדילה במסה? כי ניסיתי פעם אחת לעשות רק אימון כוח בלי אירובי לפני ולא הרגשתי שיפור משמעותי במיוחד, חוץ מהעובדה שהייתי יותר רענן ופחות מזיע. גם יש לי הרגשה שאירובי אחרי אימון כוח ישרוף גם את השריר (במיוחד שלא אוכלים לפני) וגם שלא יהיה לי כוח אחרי האימון לרוץ..

2. האם 5 חזרות נחשבות לטווח של היפוטרפיה? בהרבה סטים אני מצליח רק 5 חזרות ולא יותר..

3. יש תרגילים שאני תקוע במשקל שלהם כבר חודשיים בערך ולא מצליח יותר מזה, כמו הפולי עליון (משיכות לעורף), הבנץ' פרס (לחיצת חזה) וכדומה. אבל מה שמוזר זה שיש תרגילים שמרגישים לי יותר קלים ואני מצליח להעלות במשקל, כמו המשיכות לבטן שעובדות על הגב. איך אפשר להסביר את זה? יכול להיות שבגלל שאני נמוך אז יותר קשה לי עם הפולי עליון? כי זה מושך אותי יותר למעלה וקשה לי גם להוריד את זה למטה..

4. שמעתי שאפשר להעלות רק איזה 200 גרם שריר נקי בשבוע.. אז זה קצת מרתיע אותי מלעלות קילו או שני קילו בחודש.. כי אם אני רק יכול להעלות פחות מקילו שריר בחודש, אז כל השאר יהיה שומן, לא? אז מה הטעם? וגם איך אפשר להתקדם ככה עם עלייה כל כך קטנה?

5. אני מרגיש שממש קשה לי בימי מנוחה לשמור על התזונה.. אני לא שורף הרבה קלוריות במנוחה (משהו כמו 1700) ובגלל זה אני לא רוצה לעבור את הרף הזה.. וממש קשה לי לשמור על זה בימי מנוחה.
אני עושה אירובי במכון בימים של האימוני כוח כדי שאני אוכל לאכול יותר.. זה משגע אותי.

תודה, מחכה לתשובות http://images.***/smilies2/smile.gif (ולא "תעשה SS"..)

• פותח/ת השרשור
יא אללה.. אני חופר? אז למה אתה נדחף לפה??

לא רוצה לענות- לא צריך טובות!! אל תיכנס אפילו להודעה

אני שואל שאלות שמעניינות אותי.
יש מישהו שיכול לענות לי ברצינות?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית