הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תופעות לוואי יוהמבין

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
טוב לקחתי בפעם הראשונה.

התחלתי עם 4 כדורים (משקל 80) וכדור קפאין.

בגדול היה לי יותר מרץ וגם לא ממש התעייפתי, אבל חוץ מזה לא הזעתי יותר מהרגיל, לא כאבי ראש, לא כלום. אולי סוג של תחושת "HIGH" לפני האימון.

זה אומר משהו? צריך להרגיש תופעות כמו דפיקות לב מוגברות כמו שחלק פה מספרים שהם נשכבו על הריצפה מרוב שהלב שלהם דפק?

ההרגשה משתנה מאדם לאדם.

אני אישית שונא את החומר הזה השתמשתי בו שבועיים - הוא גרם לי לבחילות מטורפות, מה שכן באירובי הוא מקפיץ את הדופק בטירוף, כדאי להשתמש בו עם הטירוזין הוא מגדיל את זמן ההשפעה של היהומבין.

תגביר את המינון בצורה הדרגתית לפי מה שרשום בפורטל.

גם אצלי כמוך (Kman), אין לי ממש תופעות לוואי והחומר לא יותר מידיי מורגש.
אפדרין וקלן לדוגמה הרגשתי הרבה הרבה יותר.
אם אתה לוקח מינון כמו שצריך אז אין מה לדאוג.

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי היא למעשה אם אין תופעות לוואי שליליות, זה אומר שהחומר אולי לא משפיע?
משפיע מהבחינה של השיפור של הירידה באחוזי שומן.

או שאין קשר?

אני מכיר אנשים שמשתמשים ואין להם בכלל תופעות לוואי - זה די אישי.

ואם אתה לוקח במינון המתאים 0.2 מ"ג לקילו אין עם זה שום בעיה וזה לחלוטין לא קשור לזה שאין תופעות לוואי. החומר עובד

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה!

אגב. אני לוקח על הבוקר אז לא צריך לצום לפני, אבל אני לא חושב שזה מצויין במאמר: צריך לצום גם אחרי הפעילות אירובית? גם 4 שעות?

• פותח/ת השרשור
טוב בוא נחפור על הנושא עוד קצת.

דווקא שמתי לב לתופעות לוואי. רעידות בידיים, והרגשת מתח לא ברורה.
העניין זה שזה כל היום. יכול להיות שהתופעות לוואי ימשכו במשך כל היום?

הריעדות לא נוראות, אני יכול לכתוב, אבל היד מרגישה חלשה יותר.
ההרגשת מתח... זה מוזר. אני סתם מרגיש במתח, כמו פרפרים בבטן, לא יודע למה. נשמעכמו תופעת לוואי, נכון?

---------- התגובה התווספה ב 13:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:25 ----------

טוב יש גם דפיקות לב בנוסף..

אני חושב שלא שמתי לב לתופעות כי הם מתחילות אצלי יותר מאוחר. שעה, שעה וחצי.

בכל מקרה זה לא שיא הכיף, לא יודע איך אפשר לתפקד עם עצבנות, ודפיקות לב במסגרות כמו לימודים או משהו כזה.

אני אבדוק אם הם יעלמו במשך היום.

זה תופעות לוואי של היהומבין - ואין אתה אדם לחוץ בצורה רגילה - היהומבין מגביר את זה.

אצלי זה היה גרוע יותר - הייתה הרגשה בחילה שליוותה אותי.

במינון גבוה יותר לפחות מניסיון אישי (של שבועיים שימוש) זה החמיר. אבל אנשים שונים מגיבים בצורה שונה.

אם אתה סובל מלחץ דם גבוה - אל תיקח את הכדורים!

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה.

אני אוותר, אני לא חושב שכדאי לשחק עם מתחים או התקפי חרדה, זה עוד יכול להשאר.. מי יודע איך זה יכול להשפיע.

סבבה תודה.

אני אוותר, אני לא חושב שכדאי לשחק עם מתחים או התקפי חרדה, זה עוד יכול להשאר.. מי יודע איך זה יכול להשפיע.

מוזמן למכור לי את החומר 😃. האמת שאני הגעתי גם למינונים של 20 מ"ג על משקל גוף 70 ולא הרגשתי כלום..

• פותח/ת השרשור
מוזמן למכור לי את החומר 😃. האמת שאני הגעתי גם למינונים של 20 מ"ג על משקל גוף 70 ולא הרגשתי כלום..

סבבה. אני עדיין לא החלטתי מה לעשות עם זה, אבל ברגע שאני אמכור אני אצור איתך קשר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית