הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אז התחלתי מאסה לפני משהו כמו שבועיים

donofek

מושעה
222
1
נק' מוניטין:
14
222
1
זה מה שאני אוכל ביום
בוקר
2 פרוסות לחם+ קוטג'
2 פרוסות לחם+ 4 פסטרמה דל שומן + תפוח

צהריים
סקופ וחצי שייק חלבון עם 300 מל חלב
250 גרם חזה עוף + צלחת אורז
כף שמן +סלט

ערב
בננה
טונה במים עם צלחת אורז
דנונה 0 אחוז שומן
ביצה אחת שלמה ועוד 2 לבן

עצות? שיפורים? יש פה בערך ת150 גרם חלבון
פחמימה אני לא יודע כמה גרם אורז זה יוצא לי בצלחת לכן זה הבעייה ושומן באיזור ב45 גרם
איך התפריט?

גובה 185 משקל 75עליתי 4 וחצי קילו באיזור השבועיים בטח הרוב זה נוזלים, אם אני יתחיל לעשות אירובי וישלב קלן אני ארד קצת בנוזלים?
אני לא מתאמן מתחיל אני אחרי חיטוב ועכשיו מתחיל מאסה

אם אתה עולה ועולה במשקלים הכל בסדר, לא מבין למה אתה אוכל דנונה 0% שומן ורק ביצה שלמה אחת (ועוד 2 "לבנות") אבל שיהיה. ברגע שתפסיק לעלות במשקלים ובמשקל גוף תוסיף אוכל.

• פותח/ת השרשור
אוקיי.. ומה לגבי הנוזלים? אני כבר המון זמן רגיל לראות את הפנים שלי ממש רזות פתאום הן התמלאו קצת זה ממש מציק לי

אין הרבה מה לעשות בקשר לזה, והאמת שאם היית שחיף לפני כן ועלית 4.5 קילו בשבועיים אז תוכל לראות שינוי בפרצוף (תלוי בגנטיקה בעיקר), אבל זה בעיקר בא לידי ביטוי בלחיים קצת יותר תפוחות וסנטר. אני גם לא רואה שאתה דוחף המון פחמימות (בהנחה ש"צלחת אורז" זה בסביבות ה-120-150 גרם אורז).

• פותח/ת השרשור
ואלה דוחף די הרבה.. לאחרונה יצאו לי הרבה ימים שהיתי מעשן הרבה מריחואנה ויושב ודוחף כריות ובמבות
ואלכוהול בסופש ואגאדיר פה ושם
אז התמלאתי קצת בפנים ובבטן תחתונה

אוקיי.. ומה לגבי הנוזלים? אני כבר המון זמן רגיל לראות את הפנים שלי ממש רזות פתאום הן התמלאו קצת זה ממש מציק לי

1.במאסה עולים במשקל, אם זה מפריע לך על הפנים אל תעשה מאסה.

2.אין טעם לשלב קלן ואירובי במאסה, אי אפשר לעלות בשריר ולדרת בשומן בו-זמנית

• פותח/ת השרשור
עוד לא ענו לי אם זה בסדר שעליתי 4 וחצי קילו ב18-20 יום?
וכל הוורידים בבטן כב נעלמו
אם זה מה שהיה לי ב20 יום מה יהיה עוד 4-5 חודש?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית