הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למישהו יש טבלה קלורית לסוגי אימון ?

hardtom

משתמש מתחיל
65
0
נק' מוניטין:
-23
65
0
אני לא מתכון באופן כללי אלא ספציפי

לפי משקל גוף ופר דקה
שיהיה אפשר לחשב מדוייק :] יש למישהו משהו כבר לזה? לא חייב מדוייק אבל שיהיה קרוב מאוד
אני חפשתי ומצאתי באתרים כל מיני דברים הזויים ללא משקל לא כלום רשמו נתון..ולאלו שרשמו משקל גוף נתנו משקל גוף ספציצי וזה מצעבן =\
תודה.!👏

• פותח/ת השרשור
למה אתה מתחכם?
כיאלו המצאתי את הירח,זה לגיטמי שאשאל זאת הרבה אנשי מקצוע מחשבים בערך את הפעילות וההוצאה הקלורית שהם עושים
(60 דקות הליכון=350-450 קלוריות ,שעה אנאירובי 350 קלוריות..וכו')
ככה בערך תדע כמה להוסיף לbmr שלך
אני יודע שתתחכם ותגיד "אז למה לא לאכול רגיל ואם תראה שאתה יורד תוסיף קלוריות ואם אתה עולה תוריד
סתם סיקרן והרבה יותר נוח
תודה בכל זאת.

אני לא מבין למה התגובות המגוחכות פה,אנשים שואלים בגלל שלא יודעים,אפשר לענות בלי להגיד "טמבל".
אתה מוכן להסביר לי למה וקטור פוינטינג הוא לא פאזור למרות שמשוואה הכל פאזורים?

אני לא מבין למה התגובות המגוחכות פה,אנשים שואלים בגלל שלא יודעים,אפשר לענות בלי להגיד "טמבל".
אתה מוכן להסביר לי למה וקטור פוינטינג הוא לא פאזור למרות שמשוואה הכל פאזורים?

טוב, הכוונה תמיד טובה
מראש רובינו מנסים פה לעזור.
בינינו הוא קיבל את מה ששאל,
לא צריך להוסיף יותר מזה.

• פותח/ת השרשור
לא אין טבלה כזו וחאלס לצחוק על אנשים, לפעמים זה מגיע בטוב ולפעמים זה עובר את הגבול.
משה,אני יודע שאתה לא אוהב את כל מחשבוני "דיאטניות האלה" אבל הנה סתם שתראה לזה התכוונתי

קצת יותר רציני,בהתחשב בעובדה שמכנסים משקל+זמן עבודה +סוג עבודה

אני יודע שזה לא מדוייק בעליל אבל נותן תמונה מינוס פלוס 😃

http://www.derech-haim.co.il/sport_index.asp?sm=11&md=13&type=no&tm=411
רק למטה זה שם.

אתה צריך להבין שצריכה קלורית תלוייה ב 2 גורמים עיקריים.
1. צריכת חמצן (VO2)
2. דופק בזמן הפעילות

ישנם עוד פרמטרים רבים שהם בעיקר נתונים פיזיולוגים (משקל, גובה, גיל), אך לדוגמה אם עושים אימון אינטרוולים, רוב הקלוריות שאנו שורפים הם לאחר הפעילות (בזמן ההתאוששות) ולא בזמן הפעילות עצמה.
אם תקח לדוגמה גם אימון אירובי ארוך, אתה תשרוף עוד 10-15% מהקלוריות לאחר הפעילות (יש גם אומרים שזה 20-30% אבל שוב זה תלוי, בעיקר גנטית).

תתאמן עם שעון דופק ותסתכל דופק ממוצע שיוצא לך בזמן הפעילות.
אם אתה קונה פולר, תקח את המספר קלוריות שהוא מציג לך ותוריד 25-35% ותקבל את מה ששרפת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית