הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר ביקורת על מיופיוז'ן בטעם בננה

• פותח/ת השרשור Neu
  • פורסם בתאריך

Neu

משתמש פעיל
404
3
נק' מוניטין:
101
404
3
אז ככה קיבלתי את המיופיוז'ן תאריך תפוגה עד 2012. עם מים.
מבחינת הערבוב הוא מעולה אין מצב לגושים ללא מאמץ מיוחד.
מרקם ממש בסדר לא הרגשתי משהו מוזר.
הטעם נוראי בתחילה אתה מרגיש טעם בננה הכל טוב ויפה עד שמגיע טעם הלוואי שעושה לך רצון למות.

לא ממליץ על הטעם הזה. אולי מישהו התנסה בטעם טוב שלהם?

הטעם נוראי בתחילה אתה מרגיש טעם בננה הכל טוב ויפה עד שמגיע טעם הלוואי שעושה לך רצון למות.

מי קונה מיופיוזן בננה
הטעם הכי טוב שלהם שה שוקולד חלב הוא ממש טעים מומלץ..

אני באמת לא מבין את אלו שקונים את האבקה הזו
תיקנו אבקה עם כמה שיותר ריכוז של חלבון , למה לקנות משהו עם הרבה שומן ופחמימה ובאותו מחיר ,בגלל הטעם ? אם אתם רוצים משהו טעים תיקנו שוקולד , אבקת חלבון אמורה לשרת המטרות שלכם מבחינת כמות חלבון ואיכות שלו ,הטעם זה צ'ופר .

• פותח/ת השרשור
טעם זה לא צ'ופר בכלל.. אתה משלם כסף ולכן יש ציפיות מסוימות לא מצפה שזה יהיה בעל 100 כוכבי מישלן, אבל בכל זאת צריך שיהיה טעים.
בסה"כ יש שם כמעט 70 סקופים שזה כמות דומה מאוד לשאר החברות. ו25 גרם חלבון לסקופ על פי מה שרשום על הדלי.

טעם זה לא צ'ופר בכלל.. אתה משלם כסף ולכן יש ציפיות מסוימות לא מצפה שזה יהיה בעל 100 כוכבי מישלן, אבל בכל זאת צריך שיהיה טעים.
בסה"כ יש שם כמעט 70 סקופים שזה כמות דומה מאוד לשאר החברות. ו25 גרם חלבון לסקופ על פי מה שרשום על הדלי.

כתוב 63 מנות של 25 גרם חלבון תמורת 43 דולר מוצר
לעומת זאת תמורת 40 דולר תקבל 77 מנות של 25 גרם חלבון אופטימום וניל....

במיופיוזן יש 63 מנות ולא 70, היא יקרה מאד, 385 זה מחיר גבוה למדי. ב309 ש"ח לפני הנחת חבר פורום LBS יש אפשרות לקבל במקומו את החלבון של ISS שהוא מעולה, וב359 שח וזה עוד לפני הנחת חבר LBS מקבלים את החלבון של דיימטייז עם נתונים יותר טובים בהרבה מהמיופיוזן.

• פותח/ת השרשור
במיופיוזן יש 63 מנות ולא 70, היא יקרה מאד, 385 זה מחיר גבוה למדי. ב309 ש"ח לפני הנחת חבר פורום LBS יש אפשרות לקבל במקומו את החלבון של ISS שהוא מעולה, וב359 שח וזה עוד לפני הנחת חבר LBS מקבלים את החלבון של דיימטייז עם נתונים יותר טובים בהרבה מהמיופיוזן.
7 מנות זה לא מה שיהרוג אותי.
בכל מקרה הטעם נוראי ברמה קיצונית. לא משהו נגדך אבל פשוט לא משתלם לקנות בארץ וגם מכם אני לא אקנה אני בד"כ מזמין כמות גדולה להרבה זמן...
וטעויות נוספות לא יקרו אני אשאר נאמן לסינטה 6 בפעם הבאה ולאופטימום.
מקווה שלא נפלתי עם הסינתרקס ...

סינטה-6 ? אם כבר בצרכנות לא נבונה עסקינן אז זו באמת אחת הדוגמאות המוצלחות.

ולגבי אופטימום - בתור צרכן מנוסה במוצריהם לא זכור לי שהם עילוי בטעמים.

בכל אופן לגבי סוגיית הטעם ש-shabi העלה פה - מה שאני אומר פה משקף את דעותי והעדפותי בלבד, תוך התחשבות בעובדה שאבקות חלבון אני רוכש בחו"ל (למעט מקרה או שניים בשנה האחרונה שרכשתי במאסל האוס, שד"א קיבלתי שם שירות מצויין).

ובכן, כשאני קונה אבקת חלבון אני רוצה שגם יהיה לי טעים - ממש לא אכפת לי אם יש שם 23 גרם חלבון או 25, או 2 גרם שומן אל מול 0.5 גרם שומן. סה"כ אני מחפש איזון בין טעם וערכים - וזה ה-MyoFusion עושה לא רע בכלל.

זה בכל אופן מתייחס למצב שהיה לפני התייקרות מחירי המשלוח ב-BB כיוון שבזמנו פשוט הבאתי כמות שתספיק לי ללא מעט זמן.

לגבי Dymatize - רכשתי לאחרונה את האבקה המדוברת בטעם "קפה מוקה" - טעים בהחלט, אבל עדיין לא ההעדפה הראשונה שלי.

מה שכן - בהחלט נקודת פתיחה לא רעה כלל לחברה הזו מבחינתי, כך שהקניה הבאה תהיה גם היא Dymatize רק בטעם אחר.

טעם תות הוא נדיר, ממש מילקשייק תות יותר טעים מגלידה, רק הבעיה שמפוצץ בלקטוז ועכשיו אני תקוע עם אחד חדש אחרי שתי סקופים

תאמין לי אל תתאכזב מהחברה אולי הטעם הזה לא משהו אבל כשתנסה את השוקולד חלב תראה שלא תצטער..
בכל מקרה כדי לשפר את הטעם אתה תמיד יכול להוסיף פירות, פירות יבשים, שוקולית, קקאו, חמאת בוטנים, יוגורט..
תנסה כל פעם משהו אחר

אני באמת לא מבין את אלו שקונים את האבקה הזו
תיקנו אבקה עם כמה שיותר ריכוז של חלבון , למה לקנות משהו עם הרבה שומן ופחמימה ובאותו מחיר ,בגלל הטעם ? אם אתם רוצים משהו טעים תיקנו שוקולד , אבקת חלבון אמורה לשרת המטרות שלכם מבחינת כמות חלבון ואיכות שלו ,הטעם זה צ'ופר .

נכון אחי,ה2 חלבון הבדל זה מה שיהפוך אותך לשוורצנגר.
😵

למה תמיד יש את החבר'ה האלה שקונים כל דבר מצ'וקמק שמוכרים להם בחנות ואח"כ בוכים על זה בפורום (הכי אהבתי שאתם מעבירים אשפה מאחד לשני "התות מפוצץ בלקטוז" ... גדול)...... עוד לא למדתם קודם לשאול ורק אח"כ לקנות. המיופיוז'ן הוא חלבון ברמה בסדר ואני מתאר לעצמי שהטעם שלו טוב , אבל לעזעזל, לפוצץ 380 ש"ח על חלבון כשיש את ISS שהוא טעים יותר ,איכותי יותר ועלה באזור ה-315 ש"ח?! ואם כבר להוציא כל כך הרבה כסף , תקנו דיימאטייז , הרבה יותר איכותי מהשטות הזו , עולה פחות וטעים ברמות מטורפות....... ועוד פעם , לכל המתלהבים מכל דבר חדש שיבואן כזה או אחר מביא, לפחות תעשו סקר שוק מינימלי לפני שאתם קונים אשפה כזו או אחרת...... אני ממליץ לכם בפעם הבאה לקנות את האנטרקס שמוכרים בישרא.... אז בכלל נשמע אתכם בוכים (אה שכחתי , הם מוכרים שם כדורים שאפשר לקחת כדי להתמודד עם תופעות הלוואי של תופעות הלוואי שיוצרים הכדורים שאתה לוקח בשביל שהאשפה הזו תתעכל).

נערך לאחרונה:
למה תמיד יש את החבר'ה האלה שקונים כל דבר מצ'וקמק שמוכרים להם בחנות ואח"כ בוכים על זה בפורום (הכי אהבתי שאתם מעבירים אשפה מאחד לשני "התות מפוצץ בלקטוז" ... גדול)...... עוד לא למדתם קודם לשאול ורק אח"כ לקנות. המיופיוז'ן הוא חלבון ברמה בסדר ואני מתאר לעצמי שהטעם שלו טוב , אבל לעזעזל, לפוצץ 380 ש"ח על חלבון כשיש את ISS שהוא טעים יותר ,איכותי יותר ועלה באזור ה-315 ש"ח?! ואם כבר להוציא כל כך הרבה כסף , תקנו דיימאטייז , הרבה יותר איכותי מהשטות הזו , עולה פחות וטעים ברמות מטורפות....... ועוד פעם , לכל המתלהבים מכל דבר חדש שיבואן כזה או אחר מביא, לפחות תעשו סקר שוק מינימלי לפני שאתם קונים אשפה כזו או אחרת...... אני ממליץ לכם בפעם הבאה לקנות את האנטרקס שמוכרים בישרא.... אז בכלל נשמע אתכם בוכים (אה שכחתי , הם מוכרים שם כדורים שאפשר לקחת כדי להתמודד עם תופעות הלוואי של תופעות הלוואי שיוצרים הכדורים שאתה לוקח בשביל שהאשפה הזו תתעכל).

ולמה תמיד יש אנשים שמשווים ISS לכל דבר תבינו מזה קומפלקס, וכן לקומפלקס יש יתרונות ואני מדבר על מי שלוקח חלבון לא רק אחרי אימון, מאיופיז'ן אני בטוח לא אקנה יותר כי הוא מפוצץ בלקטוז , פה באמת יצאתי טמבל שלא ביררתי לפני.ואגב עכשיו אני דווקא עשיתי סקר שוק יותר מקטן.

ועוד דבר מה באמת בקשר לדיימטז אני שוקל לעבור אליו, מה רמת הלקטוז שלו בכללי ואם הוא יותר דל מהגולד, אני לא סופר רגיש אז אין מצב שאני אקנה חלבונים יותר מתקדמים מזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית