הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חייב עזרה בקשר לצבא

MaTaN-

משתמש מתחיל
79
0
נק' מוניטין:
-1
79
0
אז ככה אני עוד חצי שנה מתגייס במרץ הקרוב כי דחו לי את גיוס אבל השאלה שלי היא ככה
אני פרופיל 72 ואת האמת יש לי קשרים בצבא , אח שלי שאל אותי היום אם אני רוצה להיות מדריך בחדר כושר+בסיס טוב או שאני פשוט ישאר על מוד"ש(חייל האיסוף=מודיען שדה) או משהו במודיעין!

צריך המלצות? בתכלס אני נהנה מדברים שקשורים לחדר כושר וכאלה ונשמע לי מגניב ללמוד להיות מדריך חדר כושר שזה עוד על חשבון הצבא או לתת עזרה יותר משמעותי בצבא שזה טיפה יותר קרבי. חייב תשובה למחר אם לא אח שלי המניאק הזה ישבץ אותי למה שהוא ירצה.

מדריך כושר זה התפקיד הכי נחות וחסר חשיבות שיש בצבא
אני מתגייס למוד"ש ובנתיים אני מאוד שמח, במיוחד שכבמנילה היו לי בחירות כמו שיריון תותחנים נ"מ שיש אין סוף סיפורים מזוויעים (למרות שאם נתקלים בפלוגה טובה וקצין לא ממורמר אז יכול להיות אחלה, אבל מי יקח את הסיכון)

אתה רוצה קרבי בכלל?

למה לא מודיעין? שמעתי על אנשים שהיו מרוצים משירות במודיעין...
וכמו בכל מקום יש אנשים שגם שם לא מרוצים.
הבעיה במודיעין זה שאתה לא יודע (בד"כ) לאן אתה הולך, הם אומרים לך התפקיד מסווג ואתה פשוט הולך על עיוור.

אתה יודע איזה תפקידים מוצעים לך במודיעין?

• פותח/ת השרשור
מדריך כושר זה התפקיד הכי נחות וחסר חשיבות שיש בצבא
אני מתגייס למוד"ש ובנתיים אני מאוד שמח, במיוחד שכבמנילה היו לי בחירות כמו שיריון תותחנים נ"מ שיש אין סוף סיפורים מזוויעים (למרות שאם נתקלים בפלוגה טובה וקצין לא ממורמר אז יכול להיות אחלה, אבל מי יקח את הסיכון)

אתה רוצה קרבי בכלל?

אני רוצה ככה ככה כיאלו לא סגור על עצמי , הכוונה שלי שאם כבר קרבי אז שיהיה משהו מעניין יותר שכלי ופחות הסתערות כמו מוד"ש שזה ריגול וכאלה על רקון או זריז . אבל בכל זאת שמעתי שהתנאים טובים למדריך כושר במיוחד אם זה בחייל האוויר. ואני מתלבט

וכמו בכל מקום יש אנשים שגם שם לא מרוצים.
הבעיה במודיעין זה שאתה לא יודע (בד"כ) לאן אתה הולך, הם אומרים לך התפקיד מסווג ואתה פשוט הולך על עיוור.

אתה יודע איזה תפקידים מוצעים לך במודיעין?

כעיקרון אני קב"א 54 דפר 70 אח שלי אמר לי שלכמעט כל תפקיד מעניין הוא יכול לשים אותי רק אם אני ישייג סיווג ביטחוני גבוהה אבל אני בספק אם בראש שלי להיות במודיעין כי כמעט בטוח שישימו אותי במשהו שקשור למחשבים בגללל שלמדתי את זה בבית הספר ואין לי זין לזה עוד פעם.

נראה לי שאני יותר מתלבט בין מוד"ש לבין מדריך לחדר כושר עם תנאים סוכר.

בתור אחד שעבר עד לא מזמן שאלה דומה.. מדריך, ללא צל של ספק בכלל.
הייתי נותן הרבה בשביל להגיע להיות מדריך.

כעיקרון אני קב"א 54 דפר 70 אח שלי אמר לי שלכמעט כל תפקיד מעניין הוא יכול לשים אותי רק אם אני ישייג סיווג ביטחוני גבוהה אבל אני בספק אם בראש שלי להיות במודיעין כי כמעט בטוח שישימו אותי במשהו שקשור למחשבים בגללל שלמדתי את זה בבית הספר ואין לי זין לזה עוד פעם.

בדיוק, עזוב אותך שטויות. הם מתים על אנשים כמוך, שיודעים לינוקס ברמה כ"כ גבוהה ועשו 10 יחידות במחשבים. תתקשר למודיעין, יש לי את המספר אם אתה רוצה, ותגיד לפקידה בדיוק ככה: "תקשיבי, נקבה זבת חוטם שכמותך, יש לי 10 יחידות במחשבים ואני יודע מה זה ls בלינוקס. מה יש לך להציע לי, כלבה חסרת תועלת שכמותך שלא עשתה 10 יחידות במחשבים?". בדיוק ככה תדבר אליה, כדי שתבין כמה אתה נשגב לעומתה(אתה גם יכול לציין שהיא עוסקת במקצוע העתיק בעולם, להזיק זה לא יכול). אחרי זה מגיע קטע קצת לא נעים, היא תגמור לפחות 7 פעמים, ולו רק מעצם העובדה שהיא מדברת איתך. אני יודע, עשית 10 יחידות במחשבים ואתה יודע ש ~ זה ה home folder, הזמן שלך מאוד יקר. ברור לחלוטין שתרצה להגיד לה "נו כבר, ז!נה", אבל זה רק יעצים בה את התחושה שאתה יצור אלוהי שהיא לא ראוייה לדבר איתו(מה שנכון), ויגרום לה לעוד אורגזמות לא רצויות. בכל אופן, אחרי שהיא תסיים לראות את ה' (בזכותך), היא תקבע לך באותו הרגע פגישה עם ראש אמ"ן ועוד כמה אנשים שאין לציין את מעמדם בפורמט הזה (האויב מאזין, הם עוקבים אחרי נערים מוכשרים כמוך).
עכשיו, אתה צריך להחליט עוד לפני הפגישה מה אתה רוצה מהם. תבקש מהם שיממנו לך קורס מדריכים(ואם אתה רוצה, גם קורס מדריכים בכירים), ושאתה רוצה שיהיו לך לפחות 6 שעות נטו כל יום בחד"כ, מה שישאיר לך בערך רבע שעה לכתוב כל יום:

for (int i=1;i<10;i++)
cout << "kaki #" << i <<endl; ////lolololorofllolollol
שזה דיי והותר כדי להציל את מדינת ישראל מכל הסכנות הבטחוניות שלה. בכל אופן, הנבלות ינסו להתחכם איתך, ינסו לשכנע אותך להסכים לפחות שעות חד"כ וכו'. אל תסכים. אל תשכח, הם אילו שצריכים אותך, לא ההפך. בסופו של דבר, הם יתקפלו, זה מה שתמיד קורה. במקרה הכי גרוע, תדפוק על שולחן הישיבות עם שתי הידיים בחוזקה, תקום בדרמטיות ותצעק "תקשיבו, חבורת אנשי קבע לא יוצלחים שבשיערות על האשך שלי יש יותר ידע ב"מחשבים", אתם רוצים מישהו שידע לעשות cd /Desktop או לא?!". אחרי שתעשה את זה ראש אמ"ן כנראה יקום מהמושב שלו. אל תלחץ, זה יהיה כדי ללחוץ לך את היד ולהגיד לך "ברוך הבא למודיעין".

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOLLOL
טרול שקלת פעם לפתוח קורס מבוא להטרלה? 😆

• פותח/ת השרשור
בדיוק, עזוב אותך שטויות. הם מתים על אנשים כמוך, שיודעים לינוקס ברמה כ"כ גבוהה ועשו 10 יחידות במחשבים. תתקשר למודיעין, יש לי את המספר אם אתה רוצה, ותגיד לפקידה בדיוק ככה: "תקשיבי, נקבה זבת חוטם שכמותך, יש לי 10 יחידות במחשבים ואני יודע מה זה ls בלינוקס. מה יש לך להציע לי, כלבה חסרת תועלת שכמותך שלא עשתה 10 יחידות במחשבים?". בדיוק ככה תדבר אליה, כדי שתבין כמה אתה נשגב לעומתה(אתה גם יכול לציין שהיא עוסקת במקצוע העתיק בעולם, להזיק זה לא יכול). אחרי זה מגיע קטע קצת לא נעים, היא תגמור לפחות 7 פעמים, ולו רק מעצם העובדה שהיא מדברת איתך. אני יודע, עשית 10 יחידות במחשבים ואתה יודע ש ~ זה ה home folder, הזמן שלך מאוד יקר. ברור לחלוטין שתרצה להגיד לה "נו כבר, ז!נה", אבל זה רק יעצים בה את התחושה שאתה יצור אלוהי שהיא לא ראוייה לדבר איתו(מה שנכון), ויגרום לה לעוד אורגזמות לא רצויות. בכל אופן, אחרי שהיא תסיים לראות את ה' (בזכותך), היא תקבע לך באותו הרגע פגישה עם ראש אמ"ן ועוד כמה אנשים שאין לציין את מעמדם בפורמט הזה (האויב מאזין, הם עוקבים אחרי נערים מוכשרים כמוך).
עכשיו, אתה צריך להחליט עוד לפני הפגישה מה אתה רוצה מהם. תבקש מהם שיממנו לך קורס מדריכים(ואם אתה רוצה, גם קורס מדריכים בכירים), ושאתה רוצה שיהיו לך לפחות 6 שעות נטו כל יום בחד"כ, מה שישאיר לך בערך רבע שעה לכתוב כל יום:

for (int i=1;i<10;i++)
cout << "kaki #" << i <<endl; ////lolololorofllolollol​

שזה דיי והותר כדי להציל את מדינת ישראל מכל הסכנות הבטחוניות שלה. בכל אופן, הנבלות ינסו להתחכם איתך, ינסו לשכנע אותך להסכים לפחות שעות חד"כ וכו'. אל תסכים. אל תשכח, הם אילו שצריכים אותך, לא ההפך. בסופו של דבר, הם יתקפלו, זה מה שתמיד קורה. במקרה הכי גרוע, תדפוק על שולחן הישיבות עם שתי הידיים בחוזקה, תקום בדרמטיות ותצעק "תקשיבו, חבורת אנשי קבע לא יוצלחים שבשיערות על האשך שלי יש יותר ידע ב"מחשבים", אתם רוצים מישהו שידע לעשות cd /Desktop או לא?!". אחרי שתעשה את זה ראש אמ"ן כנראה יקום מהמושב שלו. אל תלחץ, זה יהיה כדי ללחוץ לך את היד ולהגיד לך "ברוך הבא למודיעין".

אחי אתה ממש ילד עם בעיות , מצטער להגיד לך שאתה ילד קטן שמחפש לרייב עם אנשים ולא נראה לי שאתה קרוב לגיל כדי להתגייס. חוץ מזה אני ביקשתי המלצה ואני לא באתי לעשות לעצמי חיים קלים ואתה בטח שלא יודע מה הבעיות שלי (בבית או רפואיות) כי אם הייתה יודע לא הייתה פזיז לרשום שטויות כאלה שאני רוצה כביכול להרגיש כמו "מלך" ול"קבל כל מה שאני רוצה" . ממש לא פשוט אני מתלבט כמו כל בנאדם שחיי בעולם בין דברים כדי לא להצטער אחרי זה בזמן הגיוס ותאמין לי שרק בגלל התגובה שלך אין לי אפילו מה לדבר פה כי לרמה כזאת שאתה יורד זה כנראה באמת פורום לילדים קטנים . קיצר באמת כדי שתחפש לך חיים מאשר לרשום תגובות כאלה ובתכלס אתה יוצא ממש מסריח בקטע הזה אבל שתהנה .

אחי אתה ממש ילד עם בעיות , מצטער להגיד לך שאתה ילד קטן שמחפש לרייב עם אנשים ולא נראה לי שאתה קרוב לגיל כדי להתגייס. חוץ מזה אני ביקשתי המלצה ואני לא באתי לעשות לעצמי חיים קלים ואתה בטח שלא יודע מה הבעיות שלי (בבית או רפואיות) כי אם הייתה יודע לא הייתה פזיז לרשום שטויות כאלה שאני רוצה כביכול להרגיש כמו "מלך" ול"קבל כל מה שאני רוצה" . ממש לא פשוט אני מתלבט כמו כל בנאדם שחיי בעולם בין דברים כדי לא להצטער אחרי זה בזמן הגיוס ותאמין לי שרק בגלל התגובה שלך אין לי אפילו מה לדבר פה כי לרמה כזאת שאתה יורד זה כנראה באמת פורום לילדים קטנים . קיצר באמת כדי שתחפש לך חיים מאשר לרשום תגובות כאלה ובתכלס אתה יוצא ממש מסריח בקטע הזה אבל שתהנה .

אם אני לא טועה הוא בן 25+:🙁

התסכלתי מהצד והייתי חייב להגיב..
אחי אל תתייאש מכל השטויות שכותבים לך כאן. לגבי השיקול שלך שהוא עינייני לחלוטין.
גם מדריך חדר כושר הוא תפקיד תורם ומועיל. כמובן תומך לחימה\עורפי. עדיין, לא יודע לאיזה מחלקה תגיע וגם יש סיכוי שתעבוד עם לוחמים ותחת האחריות שלך יהיה לאמן אותם בצורה הכי טובה, מצד שני תוכל "ליפול" בבסיס עם תנאים טובים יותר והדבר היחיד שתעשה זה לפתוח ולסגור את החדר כושר ..
בכל אופן מודש אחלה מקום, לוחם לכל דבר. בדר"כ השירות בסביבה מעניינת כולל שילוב של בנות במוצבים.. שזה נחמד. גם האווירה טובה.

שוב הכל תלוי בסביבה בשתי התפקידים אכזבה שלך\לא מסתדר עם המפקד הישיר או שאר החיילים...

במקומך, לא הייתי מוותר על תפקיד במודיעין (לא מודש) מאחורי מחשב כי זה יכול לפתוח דלתות בעתיד ברמה שאתה לא מבין...

בסופו של דבר הכל טוב והכל תורם ומועיל . השאלה מה אתה רוצה מעצמך, אם אתה רואה את עצמך סוגר שבתות במוצב ובתוך ה"אקשן" . או מאחורי מחשב במשרד בבסיס תת קרקעי או בחדר כושר באיזה טייסת נוצצת עם מלא כוסיות חח ..

בהצלחה.!!!

אני לא חושב שהטרול בא לרדת עליך..
הוא בא כדי להגיד לך איך יהיה נכון לדבר עם הצבא ואיך לא יהיה נכון...
אם תבוא ותדבר עם הפקידה "אממ אמממ אני לא יודע מה לעשות אם להיות מדריך או במודיעין אממ אממ.." אז היא תגיד מי זה הטמבאל הזה יאללה נדחוף אותו לאיזה תפקיד מעאפן...
אבל אם תבוא אליה בגישה שכל הצבא על הזין שלך ושאין לך מה להפסיד כי אתה תותח שמשיג מה שבא לו ואם לא אז זה לא יהיה טוב אז היא תקדיש לך יותר תצומת לב ופתאום תרגיש שיש לך איזושהי עליונות עליה... וכמובן שלא תשים אותך באיזה תפקיד מסריח כי הרי אתה לא תלך כי כביכול אתה ברמה הרבה יותר גבוה...

עכשיו את דעתי,
שמע, אם אתה הולך למודיעין או משהו בסגנון אז תדע שבשלוש שנים הקרובות לא יהיה לך חדר כושר, לפחות לא מתאמן רציני ויכול להיות שבאמת אתה תידפק באיזה תפקיד מסריח.
האמת, רוב הסיכויים.
אגב.. אחרי הצבא אף אחד לא מסתכל על איפה היית בצבא ואפילו להגיד לך את האמת... ברוב המקומות לא מסתכלים בכלל אם היית או לא היית - מנסיון.

אם תהיה מדריך בחדר כושר אז ככה: קורס מדריכים מחינם אתה תקבל (תכף תבין למה זה תורם) ואתה תוכל להתאמן כמו שצריך ואתה לא תהיה מוקף חנאנות ואתה תהיה מוקף בכוסיות ויהיו לך קשרים עם כל מי שצריך (מטבח, אפסנאות, ת"ש בלה בלה) וחוץ מזה אתה תהיה דמות ציבורית שכולם מכירים 😛
קרוב לוודאי שהיציאות שלך יהיו הרבה יותר טובות ואתה לא תכיר את המדים הקרואים מדי ב' ואתה תוכל להסתובב על אזרחי בבסיס.
מה עוד.. אמממ.. אהה, למה הקורס מד"סים יהיה שימושי עבורך אחרי צבא לעומת קורס במודיעין?
אז אם התכנון שלך הוא ללמוד אחרי צבא אז אתה תוכל להיות מדריך באיזה חדר כושר וללמוד בזמן העבודה... הרבה אנשים עושים את זה בשמירות אבל אתה תוכל גם להתאמן ולחסוך את עלות החדר כושר!
ואם זה לא מעניין אותך להדריך אז סתם שתהיה עוד דלת פתוחה למקרה שתהיה מובטל.

בקיצור ולעניין, חפרתי וניראה שהבנתי אותי אבל כל הנאמר פה הוא במידה ואתה לא בקטע של קרבי שככה זה ניראה האמת... אם אתה רוצה קרבי אז תכיר משפט אחד "או סיירת או ניירת" אל תהיה תומך לחימה, חבל על הבריאות והזמן המבוזבז - וגם זה מנסיון.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אם תבוא ותדבר עם הפקידה "אממ אמממ אני לא יודע מה לעשות אם להיות מדריך או במודיעין אממ אממ.." אז היא תגיד מי זה הטמבאל הזה יאללה נדחוף אותו לאיזה תפקיד מעאפן...
אבל אם תבוא אליה בגישה שכל הצבא על הזין שלך ושאין לך מה להפסיד כי אתה תותח שמשיג מה שבא לו ואם לא אז זה לא יהיה טוב אז היא תקדיש לך יותר תצומת לב ופתאום תרגיש שיש לך איזושהי עליונות עליה... וכמובן שלא תשים אותך באיזה תפקיד מסריח כי הרי אתה לא תלך כי כביכול אתה ברמה הרבה יותר גבוה...

עכשיו את דעתי,
שמע, אם אתה הולך למודיעין או משהו בסגנון אז תדע שבשלוש שנים הקרובות לא יהיה לך חדר כושר, לפחות לא מתאמן רציני ויכול להיות שבאמת אתה תידפק באיזה תפקיד מסריח.
האמת, רוב הסיכויים.
אגב.. אחרי הצבא אף אחד לא מסתכל על איפה היית בצבא ואפילו להגיד לך את האמת... ברוב המקומות לא מסתכלים בכלל אם היית או לא היית - מנסיון.

אם תהיה מדריך בחדר כושר אז ככה: קורס מדריכים מחינם אתה תקבל (תכף תבין למה זה תורם) ואתה תוכל להתאמן כמו שצריך ואתה לא תהיה מוקף חנאנות ואתה תהיה מוקף בכוסיות ויהיו לך קשרים עם כל מי שצריך (מטבח, אפסנאות, ת"ש בלה בלה) וחוץ מזה אתה תהיה דמות ציבורית שכולם מכירים 😛
קרוב לוודאי שהיציאות שלך יהיו הרבה יותר טובות ואתה לא תכיר את המדים הקרואים מדי ב' ואתה תוכל להסתובב על אזרחי בבסיס.
מה עוד.. אמממ.. אהה, למה הקורס מד"סים יהיה שימושי עבורך אחרי צבא לעומת קורס במודיעין?
אז אם התכנון שלך הוא ללמוד אחרי צבא אז אתה תוכל להיות מדריך באיזה חדר כושר וללמוד בזמן העבודה... הרבה אנשים עושים את זה בשמירות אבל אתה תוכל גם להתאמן ולחסוך את עלות החדר כושר!
ואם זה לא מעניין אותך להדריך אז סתם שתהיה עוד דלת פתוחה למקרה שתהיה מובטל.

בקיצור ולעניין, חפרתי וניראה שהבנתי אותי אבל כל הנאמר פה הוא במידה ואתה לא בקטע של קרבי שככה זה ניראה האמת... אם אתה רוצה קרבי אז תכיר משפט אחד "או סיירת או ניירת" אל תהיה תומך לחימה, חבל על הבריאות והזמן המבוזבז - וגם זה מנסיון.

בהצלחה!
אחי אתה מתבלבל אני אמרתי שאני לא צריך לבוא לאף אחד כי אח שלי מבפנים ואת האמת אני יכול לקבל כמעט כל תפקיד בצבא , ושלא תבין אותי לא נכון אני לא מתגאה בזה שיש לי פרוטקציות אני פשוט מבקש מימכם המלצה בקשר לתפקיד מעניין בהתאם לפרופיל שלי והבאתי פה הצעות והטרול הזה הכי לא קשור בעולם , ואם הוא בן 25 (שזה 100 אחוז לא) הוא היה צריך להגייב בהתאם ולא סתם לרדת עלי כמו ילד קטן שרק לא מזמן סיים כיתה ג' .

ובסוף נראה לי אני ילך על מדריך חדר כושר , נשמע לי שאני יצליח בזה יותר משאר התפקידים וגם יהנה מהשירות עצמו . (תודה לעוזרים)

נערך לאחרונה:
אתה לא מבין שהוא לא ירד עליך?
הוא אמר לך איך הצבא מתנהג כשאתה מדבר איתו כמו סיסי ואיך הוא מתנהג כשאתה מדבר איתו עם פוזה.
אני מציע שתקרא שוב את מה שהוא כתב, חוץ מזה אם לא תבין את זה אז זה בסדר כי אתה עוד לא במע' הצבאית אבל אחרי שתהיה אתה תיכנס לפה ותקרא את מה שהוא כתב ואתה תבין למה הוא התכוון.

אין קשר למתגאה בפרוטקציות או לא, אני אמרתי לך את היתרונות והחסרונות של התפקידים ואין לי כח לכתוב שוב פעם אז פשוט תקרא את מה שרשמתי לגבי שני התפקידים.
תעשה חושבים עם עצמך מה עדיף לך.
דרך אגב, כשתצא מהצבא אף אחד לא יגיד "פשי איזה גבר הוא היה במודיעין" אז אל תקח את זה בחשבון ש"אולי אני אלך לשם כדי שיתפסו ממני"
פשוט תהיה חכם, הצבא הזה נותן לך חרא אם אתה ג'ובניק או תומך לחימה.
אם אתה לוחם אז הוא גם נותן לך חרא ושם עליך ז' אלא אם כן אתה באיזו יחידה עילית.

---------- התגובה התווספה ב 08:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:34 ----------

טוב סליחה, רק עכשיו ראיתי את הטופיק של הלינוקס חחח
יכול להיות שהוא כן הסתלבט עליך LOL
בכל מקרה אם לא אז סתם לידע כללי שתדע, אם אתה בא לצבא כמו סיסי אז יעשו ממך קרקס ואם תבוא ותראה להם שאין לך מה להפסיד אז הם בכיס שלך.

עכשיו את דעתי,
האמת, רוב הסיכויים.

בהצלחה!

תגובה מכובדת אין ספק, אבל רואים שההבנה שלך כאן לא בשמיים. לא מתוך זלזול אחי..
הצבא זה לא ילד בן 8 שממיין חיילים לפי איך שהוא פונה לאיזה פקידה ללא יכולת השפעה בשום אופןן, לא יודע איך אתם מגיעים למסקנות שהפקידות המסכנות שעונות לכן הם המכריעות. פשוט תפיסה לא נכונה . הצבא לא יכול להרשות לעצמו התנהלות כזאת צאו מהסרט בבקשה.

ולגבי ההערה שלא יהיה לו חדר כושר נורמלי 3 שנים?! יש מוצבים שאני מתפלל שהחדר כושר שלי רק יגיע לחצי מהרמה שלהם. אז מן הסתם שאתה לא עברת בכל המוצבים בצהל בכלל הגזרות.

ואו סיירת או ניירת זה משפט מנותק מהמציאות. כל הכבוד לשאיפה למצויינות, אבל אל "תבטל" את הגדודים שעובדים קשה ותורמים לא פחות, וגם להם יש גדודי סיור!

ולפינאלה, חח .
לגבי אחרי הצבא, אתה פשוט חי בסרט אם אתה חושב שלא מסתכלים על איפה שירתת.
כמובן אם אתה הולך ללמוד באונ' שם אין הבדל מסיבה פשוטה למנוע הפלייה.
אל תשכח שהצבא הוא המעסיק שלך כביכול. ובתור אחד שנמצא באזרחות עכשיו אחרי שירות קבע.
זה כל כך שונה שאתה אומר הייתי לוחם או אפילו קצין (לא חיב לוחם) וזה מראה עליך הרבה.
כמובן שאם תלך להיות מתדלק או מחסנאי או איזה מוכר בחנות הדבר לא רלוונטי..

תדבר עם מבוגרים אחראים בנושא. לא עם ילדים ממורמרים שהם לא חוזרים הביתה כל יום. עם כל הכבוד .
בהצלחה..!!

כן... רואים שהיית בקבע.
אני לא אמרתי שהפקידה היא זו שקובעת את שלושת השנים שאתה הולך לבלות בצבא.
מה שאני אומר זה שאם תדבר במרמור אתה תאכל אותה ואם תראה להם שאין לך מה להפסיד אז אתה תקבל כל מה שאתה רוצה כי מה לעשות שהנקודת חולשה של הצבא זה החיילים שמראים שאין להם מה להפסיד.
לעניין הסיירת או ניירת, אז אני הייתי צעיר פעור חסר ידע שהתגייסתי לצבא ולא יכולתי להיות קרבי אז הלכתי להיות תומך לחימה באיזה טייסת... מה קיבלתי מזה? כלום!
היה חדר כושר אבל בקושי היה זמן ואם היה זמן אז זה היינו גמורים ולא היה כח.
זה לגבי תומך לחימה,
עכשיו לגבי החדרי כושר במוצבים שלכם, אז יכול להיות שתיתקל במוצב עם חדר כושר... אני לא יודע, אבל הסיכוי לא כל כך גבוה ככה שזאת החלטה שלך לקחת את הסיכון או לא, זה כמו להטיל מטבע.

לגבי עניין ההסתכלות עליך אחרי צבא, אז אם תבחר ללכת להיות ראש ממשלה אז כן, יש מצב שיסתכלו על מה שעשית בצבא אבל אם תלך להיות עצמאי במקצוע כלשהו אז זה לא ממש יעניין מישהו ואם תלך ללמוד משהו אחרי צבא אז זה גם לא יעניין אף אחד אבל אם התכנון שלך אחרי צבא יהיה להיות איזה שומר ראש או מאבטח בכיר או עובד בברינקס או שומר מסכן שמסתובב ברכבת עם מדים אפורים אז כן, כן יסתכלו על זה שהיית בצבא...
אם תהיה מדריך חדר כושר אז יהיה לך אחלה חיים בצבא ואחרי צבא אתה תוכל להיות מדריך בחדר כושר וזה יחסוך לך כסף של המנוי ויאפשר לך ללמוד בזמן עבודה ויחסוך לך זמן של האימון.
תחשוב על זה, אחרי צבא אתה תעבוד עד 6 בערב גמור מהתחת עד שתגיע הביתה יהיה 6 וחצי נניח עד שתתארגן יהיה 7, עד שתסיים את האימון יהיה 8 וחצי, תאכל עד 9, אם ישאר לך כח אתה גם תלמד איזה שעה ואז כבר שעה 10.. מה עם מקלחת? מה עם זמן לישון? איפה כל זה?!?!
אבל אם תהיה מדריך אז אתה תעבוד נגיד עד 6 אבל בתוך העבודה עצמה אתה תתאמן, תאכל, תלמד ואם תרצה אחרי העבודה תתקלח.
אם זה מה שמעניין אותך בחיים אז אתה תוכל להתפתח יותר מזה אבל אם אתה מתכנן ללמוד משהו אז בהחלט זה יכול לתרום לך הקורס הזה...

אני אומר לך את כל זה מתוך ידע שצברתי בצבא ולא בתור איזה מורעל שהיה קצין או נגד, אין לי אינטרס נגד השירות בצבא או אינטרס שתהיה קרבי או ג'ובניק.
אני רק פותח את הכלפים ואומר לך בדיוק איך כדאי לך להיות בצבא - סיירת או ניירת
שלא ישפיעו עליך המורעלים שיגידו לך להיות שומר באיזה מוצב 3 שנים, תן למורעלים לעשות את זה, ככה טוב להם כי הם אוהבים את זה..
אם אתה בקטע של הצבא ואתה ציוני אז לך תהיה שומר באיזה מוצב או שאם אתה יכול תלך להיות באיזה תפקיד קרבי, אני לא נוגד את זה אבל אני מייעץ לך בהתאם לפרופיל שלך

שמע אתה צודק אחי,
אבל צריך להבין שבשלב הזה חדר כושר הוא לא הדבר הכי חשוב ובעדיפות ראשונה.
כן זה נחמד אם יש זמן ואמצעים. אבל כרגע הבנאדם צריך לקבל החלטות שיכול להיות שישפיעו על החיים שלו.
חדר כושר לא אמור להיות שיקול

וגם אני הייתי מסיים בלילה ומתאמן לבד בחדר כושר באמצע הלילה אפילו אם צריך. תלוי ברצון

בכל אופן , מדריך חדר כושר אחלה מקצוע.
לדעתי תלך על מקום כמו בהד 1, או באח כלשהו אתה תהנה שם ממש . ולא תתבאס על יומיות או איזה חור עם חדר כושר של משקולת וחצי ותצטרך כל יום לחזור הביתה בדיכאון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית