הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הראל דואג (שוב) שלא יעבוד אליכם

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך
הגוף עובד כמו קופה רושמת נניח ואכלתם לפני שבוע חתיכת עוגה היה טעים באותו הרגע נכון? אבל לאחר שבוע, כבר שכחתם ממנה אתם אולי שכחתם, אבל הגוף שלכם זוכר כל קלוריה מיותרת! כל 7000 קלוריות מיותרות (מעבר למה שהגוף שלכם צריך ביום) = עליה של 1 ק"ג במשקל! מספיק שבכל יום תצרכו 100 קלוריות יותר ממה שדרוש לגופכם, כל חודשיים וחצי תעלו ב 1 ק"ג משקל, תוך שנה תשמינו בכ- 5 ק"ג! (4.8 ק"ג לייתר דיוק), תוך 5 שנים תשקלו ב 24 ק"ג! יותר ממשקלכם הנוכחי.

זה כזה עצוב שעושים את זה כל פעם מחדש, אבל מה שיפה שכל פעם יש מטאפרות חדשות, פעם זה מכונית ודלק, פעם זה מדורה ועצים, הפעם זה קופה רושמת, פעם הבאה זה חללית וכוכבים, יהיה מעניין - צפו לפרק הבא.

זה כזה עצוב שעושים את זה כל פעם מחדש, אבל מה שיפה שכל פעם יש מטאפרות חדשות, פעם זה מכונית ודלק, פעם זה מדורה ועצים, הפעם זה קופה רושמת, פעם הבאה זה חללית וכוכבים, יהיה מעניין - צפו לפרק הבא.

facebook-like-button.jpg

התמונות של הלפני ואחרי אמורות להראות אמיתיות? כי באופן מעניין האיש בתמונה האחרונה מצטלם עם התמונת אחרי שלו מאחורי 😆

התמונות של הלפני ואחרי אמורות להראות אמיתיות? כי באופן מעניין האיש בתמונה האחרונה מצטלם עם התמונת אחרי שלו מאחורי 😆
הוא עשה דיאטת השמנה אחרי התחרות שלו (התמונה מאחורה זה מתחרות IFBB שהוא זכה בה) והוא רצה להראות שהוא יורד תוך כמה חודשים, בסוף לך לו שנה וחצי.

"הבדיקה איננה 100% מדויקת, כלומר לבדיקה יש אחוז מסוים של רמת סטייה."

אם הליצן הזה היה מבין משהו מהחיים שלו הוא היה יודע שאין דבר כזה בעולם בדיקה של 100%, בעבודה שלי אני עוסק בתחום המדידות, אנחנו המעבדה הכי גדולה וותיקה בארץ בתחום שלנו, וגם פה אנחנו מצהירים על דיוק של 95%

"הבדיקה איננה 100% מדויקת, כלומר לבדיקה יש אחוז מסוים של רמת סטייה."

אם הליצן הזה היה מבין משהו מהחיים שלו הוא היה יודע שאין דבר כזה בעולם בדיקה של 100%, בעבודה שלי אני עוסק בתחום המדידות, אנחנו המעבדה הכי גדולה וותיקה בארץ בתחום שלנו, וגם פה אנחנו מצהירים על דיוק של 95%
מה מה מה מה? במה אתה עובד?

יום אחד החלטתי לשקול את הטונה וזאת משום שכשסחטתי את המים מהטונה, נשארה לי טונה בכמות של חצי מהרגיל! כשבדקתי בעזרת משקל בייתי לשקילת מזון, התברר שהיא הכילה רק 55 גרם! (היו אמורים להיות 130 גרם! איפה שאר ה 75 גרם?) שילמתי בעבור 130 גרם וקיבלתי פחות מחצי! אני כבר לא מדבר על הכסף, אני מדבר על זה שלא הבנתי למה הישגי במכון הכושר נעצרו ונסוגו לאחור (בתור מפתח גוף טבעי אני יודע שהרבה יותר קשה לבנות שרירים בלי שימוש בסטרואידים).
😣🖕🤩

אם נעזוב לרגע את הדימויים היצירתיים, איפה הטעות במה שציטטת? העלייה/ירידה במסה של הגוף לא נקבעת ע"י המאזן הקלורי? אם מישהו נמצא בעודף של 100 קלוריות ביום, כל יום, לאורך שנה, הוא לא יעלה קרוב ל 5 קילו במשקל הגוף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית