הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים באיזור הבייספס

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
לפני שבוע וחצי אני עשיתי סקוואט עם 130 קילו LB והמוט קצת החליק אחורה ככה שהייתי צריך לתת תמיכה עם הבייספס ואז התחילו להיות לי כאבים אדירים...
באותו האימון בקושי הצלחתי לעשות PC והפסקתי באמצע בגלל הכאבים, שלא נדבר על המתח שלא היה מצב שאני אצליח אפילו להחזיק למעלה..
אני נחתי משהו כמו שישה ימים ועדיין נשארו קצת כאבים... זה מדכא!
עשיתי היום סקוואט 140 אבל לא יכולתי לעשות בנץ' אפילו שזה בכלל בייספס... דדליפט היה לא מאוד מאוד קשה לעשות ולא בגלל המשקל אלא בגלל הכאבים..
למישהו קרתה התופעה הזאת שהמוט החליק טיפה בסקוואט ואז הוא היה צריך לתמוך אותו עם הבייספס ונגרמו כאבים כאילו?

הכאבים נמצאים בדיוק במפרק אבל בצד הקדמי
63682439.jpg

ניסית להשתמש ברפידות ? זה יכול הלחץ שהן מפעילות מפחית כאב

• פותח/ת השרשור
ניסית להשתמש ברפידות ? זה יכול הלחץ שהן מפעילות מפחית כאב

רפידות לא יעזרו כי מה שקרה לי זה שפשוט המוט ישב במקום שלו ואז בירידה הוא קצת ירד עוד טיפ טיפה למטה... מה עושים במצב כזה? -נותנים יותר קונטרה עם הידיים... מה שעומר שהבייספס פועל יותר חזק, ככה שרפידות לא ניראה לי קשורות לסיטואציה.

יש לך פחות כאבים בביספס?
מתי שנפצעת באיזה אחיזה עבדת?

כן, כשאני מחזיק רחב אז יותר קל לי לקחת את המרפקים אחורה וכשאני אוחז צר אז יותר קשה לי לקחת אותם אחורה בגלל הגמישות וזה קצת מכאיב לי בבייספס כל העניין.

כשנפצעתי הייתי עם אחיזה רחבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית