הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומגה 3 ובעיות שינה

fantasty

משתמש מתחיל
79
0
נק' מוניטין:
-5
79
0
האם יכול להיות שיש באומגה 3 אולי בזו של אלספה ספציפית משהו שגורם לבעיות שינה?
תמיד הייתי לוקח לפני השינה את הכדורים והייתה לי שינה על הפנים, בשבוע האחרון נגמר לי הכדורים ולא הספקתי לקנות ואני ישן כמו תינוק. אני יודע שזה מוזר אבל יכול להיות שש איזשהו קשר?

אין ממש עדויות למה שאתה מדבר, נסה לקנות אומגה 3 של חברה אחרת או לקחת את זה בבוקר במקום בלילה.

אף פעם לא שמעתי (או חוויתי) על קשר בין הדברים.
וניסיתי כל מיני סוגי כדורי שמן דגים.

בארץ או בחול?
בארץ אני לא באמת יודע. אלספה היא המובילה.
בחול קרלסון נחשב לאחלה שמן. אני אישית משתמש בNSI.
זה לא כזה קריטי, זה שמן דגים, לא סטרואידים.

לפני כמה שנים לקחתי תוסף אומגה 3 ובמשל כמה ימים ברציפות לא הצלחתי לישון
הפסקתי עם הכדורים והצלחתי לישון כמו שצריך

יכול ליהיות קשר נסיבתי אחר בין שני המקרים.

לי בכל אופן אין בעיות שינה בגלל האומגה 3 (טוב אבל מצד שני אני גם מרוכז כשאני על מינון גבוה של קפאין)

עוד שאלה שקשורה : איזה חברות/ מותגים מומלצים יש לשמן דגים?
זה תלוי כמה אתה מאמין בזיהום של דגים וכמה אתה רוצה את השמן דגים שלך נקי.
יש שמן דגים שעבר בדיקות מעבדה, עולה 60 דולר בערך ל 180 כדורים, כל המאוננים של לייל מקדונלד שותים את זה, אני לא רואה סיבה לקנות את זה במחיר הזה גם אם זה עבר בדיקות מעבדה. החברה היא Nordic Naturals

אני אישית השתמשתי (לא משתמש יותר, לא שותה יותר כלום נמאס לי) ב Carlson כדורים מרוכזים, לקוח 4-5 (שווה ל 8-10 רגילים).
יש לך את NSI, לא ניסיתי אותם. יש גם את אלספה שבארץ משיגים אותם במחירי מבצע, כשהייתי בארץ הייתי קונה ב 120 שקל 390 כדורים של 180/120 שזה מחיר סבבה לארץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית