הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לחלבון...

yossid

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
-1
52
0
אשמח עם תענו במידה האפשרית.

איזה חלבון עדיף אופטימום גולד או איזו סנסשיין 93 של אולטימט?

והאם חטיף החלבון big100 הוא נחשב לחטיף טוב?!?
תודה רבה ממש חשוב!

לגבי האבקה בוודאות האופטימום.

לגבי החטיף דובר עם החטיפים עם ביקורות וטעמים והמלצות - כדאי להריץ חיפוש

• פותח/ת השרשור
בקשר לחטפים אחרים ראיתי שהערך הקלורי שלהם נמוך ובתור סטונדט ביג 100 מפוצץ בקל' שזה סוגר פינה ל3 שעות!

לי הוא היה טעים הביג 100 - אבל אצלי חוש הטעם לא להיט גדול.

בייחוד שאני אוהב לאכול אצל "עזרא ובניו" מתי שיוצא לי.

אני בספק עם הבית מטבחיים הזה מוכר בשר שלא נובח או מילל

4105800844_4435b46f3f_m.jpg

אשמח עם תענו במידה האפשרית.

איזה חלבון עדיף אופטימום גולד או איזו סנסשיין 93 של אולטימט?

והאם חטיף החלבון big100 הוא נחשב לחטיף טוב?!?
תודה רבה ממש חשוב!

הייתי ממליץ לך לקחת בחשבון גם את החלבון של דיימטייז, יש לו נתונים טובים מהאופטימום, תסתכל בחתימה שלי, יש לינק לחלבון הזה.
אתה חדש פה, יש לך הנחות אצלנו כגולש LBS, תראה את הפרטים בנעוץ!

אני בספק עם הבית מטבחיים הזה מוכר בשר שלא נובח או מילל

4105800844_4435b46f3f_m.jpg

אני דווקא לא מסכים איתך, דווקא בגלל שיש שם תחלופה רבה של אנשים(לפחות בפעמים שאני הייתי) הבשר רץ יחסית מהר, מה שמעלה את הסיכוי שתקבל בשר טרי, לעומת איזה שווארמה נידחת בפינת רחוב שלך תדע כמה זמן השיפוד מסתובב שם ואם הוא לא מלפני יומיים בכלל כי לא סיימו אותו..

לפי זה שאולטימייט נפלו בבדיקות מעבדה ואופטימום זאת חברה מאוד מוכרת עם שם מאוד גדול בעולם...
לא ניראה לי שהם יקחו סיכון בלהתפס בבדיקות מעבדה.

אין לי לינק כרגע והאמת שאין לי כל כך כוח לחפש...
הנושא הזה דובר רבות בפורום ואם תעשה חיפוש אני בטוח שתמצא לינק.
בכל מקרה זאת המלצתי וקרוב לוודאי שגם של שאר חברי הפורום המעודכנים.

אני דווקא לא מסכים איתך, דווקא בגלל שיש שם תחלופה רבה של אנשים(לפחות בפעמים שאני הייתי) הבשר רץ יחסית מהר, מה שמעלה את הסיכוי שתקבל בשר טרי, לעומת איזה שווארמה נידחת בפינת רחוב שלך תדע כמה זמן השיפוד מסתובב שם ואם הוא לא מלפני יומיים בכלל כי לא סיימו אותו..

השאלה מאיזה חיה הבשר הזה? (כי אין חתולים וכלבים באזור 😃 ) לגבי הטריות טרי

3187608388_8c113147b1.jpg

אולטמייט נפלו בבדיקות מעבדה? אפשר לינק? אני באמת רוצה לקרוא, חשבתי שהם חברה רצינית.
אולטימייט נפלו חזק בבדיקות המעבדה , במקום 93% חלבון בתערובת כפי שהם טוענים , נמצא בבדיקות שיש רק 77% חלבון ורק בגלל חוק טיפשי שיש בארץ אז אי אפשר לתבוע אותם על שקר בפירסום (תכתוב בכל מנוע חיפוש "איזו סנסיישן 93 בדיקות מעבדה")
לגבי אופטימום , סתם הרבה כסף על חלבון פשוט , עצתי , לך על דיימאטייז , יותר איכותי בפחות כסף (בהנחת חבר בפורום).

אולטימייט נפלו חזק בבדיקות המעבדה , במקום 93% חלבון בתערובת כפי שהם טוענים , נמצא בבדיקות שיש רק 77% חלבון ורק בגלל חוק טיפשי שיש בארץ אז אי אפשר לתבוע אותם על שקר בפירסום (תכתוב בכל מנוע חיפוש "איזו סנסיישן 93 בדיקות מעבדה")
לגבי אופטימום , סתם הרבה כסף על חלבון פשוט , עצתי , לך על דיימאטייז , יותר איכותי בפחות כסף (בהנחת חבר בפורום).

רשמתי בגוגל. ותוצאות בבדיקה שמופיעה שם זה 73 אחוז חלבון במקום 93.
ראיתי שדיברו שהסטייה המותרת בחוק היא עד 20 אחוז. חישוב פשוט מראה שכאן הסטיה היא מעל 20 אחוז(בערך 21.5 אחוז סטייה).

רשמתי בגוגל. ותוצאות בבדיקה שמופיעה שם זה 73 אחוז חלבון במקום 93.
ראיתי שדיברו שהסטייה המותרת בחוק היא עד 20 אחוז. חישוב פשוט מראה שכאן הסטיה היא מעל 20 אחוז(בערך 21.5 אחוז סטייה).
צודק , דרך אגב בבדיקה השניה יצא 66% , כנראה שלאנשים פשוט אין כח להכנס לתביעה מול היבואנים , אבל אפשר להרים להם את התחת על טיל.....😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית