בשר וחלב (עוד דיון מטומטם שיהיה 500 עמודים)

ושוב - זה לא נכון. תקרא על "קרינת הוקינג" ועל עקרון אי הוודאות של הייזנברג.
אז אם הוכחתי לך שחלקיקים, ומכאן שחומר יכול להיווצר מעצמו - לפי מה שכתבת, הטענה שלך לא נכונה.
חומר יכול להיווצר מעצמו? על חוק שימור אנרגיה וחומר שמעת? ולא, עקרון אי הוודאות וקרינת הוקינג לא סותרים אותו, למקרה שאתה לא יודע כמה אתה טועה.

---------- התגובה התווספה ב 17:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:00 ----------

איינטשטיין הוכיח
איינשטיין לא הוכיח כלום. איינשטיין הסביר את כוח המשיכה של ניוטון באמצעות עקמומיות המרחב, ויום יבוא ומישהו יסביר את תורת היחסות בעזרת תיאוריה רחבה יותר (אולי המיתרים). אין הוכחה לתיאוריה מדעית, יש רק הפרכה.

חומר יכול להיווצר מעצמו? על חוק שימור אנרגיה וחומר שמעת? ולא, עקרון אי הוודאות וקרינת הוקינג לא סותרים אותו, למקרה שאתה לא יודע כמה אתה טועה.

---------- התגובה התווספה ב 17:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:00 ----------

איינשטיין לא הוכיח כלום. איינשטיין הסביר את כוח המשיכה של ניוטון באמצעות עקמומיות המרחב, ויום יבוא ומישהו יסביר את תורת היחסות בעזרת תיאוריה רחבה יותר (אולי המיתרים). אין הוכחה לתיאוריה מדעית, יש רק הפרכה.

בוודאי ששמעתי על חוק שימור המסה אנרגיה.
ועדיין חלקיקי חומר ואנטי חומר שמאיינים אחד את השני (כשהם לא בסביבת חור שחור, שאז אחד מהם נשאב פנימה והחלקיק השני הוא "כאילו" חומר שנפלט מהחור השחור - AKA קרינת הוקינג והחלקיק השני הוא "כאילו" אנרגיה שלילית שלאורך השנים תגרום להתאיידות החור השחור) נוצרים יש מאין בריק מוחלט. אחת השאלות שמעסיקות את הפיסיקאים התיאורטיים כיום היא האם היקום נולד כתוצאה מתנודה קוונטית שכזו.

חוק שימור המסה הוא רק מקרה פרטי של חוק שימור האנרגיה.
מסה יכולה להפוך לאנרגיה, ולהפך.
בפצצת אטום נגיד, מסה הופכת לאנרגיה.

קולד, כל מה שאמרת נכון. חוץ מאשר נוצרים יש מאין. הם נוצרים מאנרגיה, שאף פעם לא יכולה להיות אפסית בגלל עקרון אי הודאות. ומסת שני החלקיקים שווה לאנרגיה שממנה הם נוצרו, לכן שום חלקיק חומר בשום מקום ביקום לא נוצר יש מאין.

עידן, בגלל זה אמרתי חוק שימור החומר והאנרגיה. זה חוק אחד, כי מסה = אנרגיה.

אני גם רוצה להצטרף לחגיגה ! 🤡
אם חוק הב ישמר, בעוד 30 שנה יהיו למחשבים יכולות חישוב גדולות פי מיליון מהמוח האנושי! 🤪

גם אני חשבתי ככה בהתחלה שחשבתי שאלוהים הוא משהו מוחשי כמעט.
אבל הבנתי שזה כולה רעיון שאנשים קצת הגזימו ממנו(כל הדתות-כמו ש12344 הראה) שהו שיש משהו שיצר את הכל והרבה יותר קל ונתפש להסתכל על העולם ככה.
רעיון המפץ הגדול וכל החרטא הזה לדעתי לא משוה שמתאים למוח שלנו שכבר מזמנים קדומים לא יכול להבין מהו ריק וכדומה.
אדם לא ברא את האלוהים,האדם היה צריך אותו.
דתות זה חרא בקיצור.

אם האדם היה צריך את אלוהים או לא זה עדיין לא סותר את העובדה שהאדם ברא אותו.

אני גם רוצה להצטרף לחגיגה ! 🤡
אם חוק הב ישמר, בעוד 30 שנה יהיו למחשבים יכולות חישוב גדולות פי מיליון מהמוח האנושי! 🤪

אין להם את זה כבר עכשיו?
לך תחשב אתה 400 עצרת. תיראה שמחשב יקדים אותך פי מיליון.

כרגע מפתחים אפליקציות לרופאים שעוזרים להם להחליט מה לעשות בבתי חולים, זה ישתחרר לשוק עוד 5-8 שנים.

המצב קשה..עוד מעט תגידו שצריך להרוג מאמינים.
אנשים כמוכם שמזלזלים בדת תמיד היו ותמיד יהיו

למי ששאל למה דווקא יהודי
היהדות הייתה הדת הראשונה עוד לפני כל עובדי אלילים איסלם ונצרות,
וזה לא בא מתוך תפיסה איך העולם קם או לאיפה הולכים אחרי המוות,זה קודם כל מסורת.
אתם לא רוצים אל תאמינו במה שהדורות הקודמים והאבות שלכם האמינו,
(ואני לא מדבר על אברהם יצחק ויעקב,לפניי 200 שנה + -)
אבל לפחות אל תזלזלו ואל תנסו להסיט נגד,זה לא עושה רושם על אף אחד.

מזלזלים בדת? יש מצב.. תשמע אם הייתי הולך עם סנאי על הראש ומאמין שזה מה שיביא לי מזל,לא היית צוחק עלי ובאמונה שלי?😃
"תאמינו במה שהדורות הקודמים שלכם האמינו" תשמע העולם מתקדם הטכנוגוליה מתפתחת ואנשים משכילים יותר עם השנים, עם הזמן יותר ויותר אנשים נוטשים את הדבר הזה שנקרה דת ומתחילים לחיות במציאות. אם זה אומר משהוא?? לך תדע

המצב קשה..עוד מעט תגידו שצריך להרוג מאמינים.
אנשים כמוכם שמזלזלים בדת תמיד היו ותמיד יהיו

למי ששאל למה דווקא יהודי
היהדות הייתה הדת הראשונה עוד לפני כל עובדי אלילים איסלם ונצרות,
וזה לא בא מתוך תפיסה איך העולם קם או לאיפה הולכים אחרי המוות,זה קודם כל מסורת.
אתם לא רוצים אל תאמינו במה שהדורות הקודמים והאבות שלכם האמינו,
(ואני לא מדבר על אברהם יצחק ויעקב,לפניי 200 שנה + -)
אבל לפחות אל תזלזלו ואל תנסו להסיט נגד,זה לא עושה רושם על אף אחד.

היהדות היא העתקה ועיוות של דתות אחרות.

מזלזלים בדת? יש מצב.. תשמע אם הייתי הולך עם סנאי על הראש ומאמין שזה מה שיביא לי מזל,לא היית צוחק עלי ובאמונה שלי?😃
"תאמינו במה שהדורות הקודמים שלכם האמינו" תשמע העולם מתקדם הטכנוגוליה מתפתחת ואנשים משכילים יותר עם השנים, עם הזמן יותר ויותר אנשים נוטשים את הדבר הזה שנקרה דת ומתחילים לחיות במציאות. אם זה אומר משהוא?? לך תדע
אמרתי דבר כזה?
אם היית מאמין אתה לא היית מקבל את זה שבאים אנשים וצוחקים בכוונה
או מנסים להסיט אחרים.
ועוד בפורום ישראלי להגיד דברים כאלה..
אני לא רוצה להגיד למה זה דומה כל התגובות פה.

אמרתי דבר כזה?
אם היית מאמין אתה לא היית מקבל את זה שבאים אנשים וצוחקים בכוונה
או מנסים להסיט אחרים.
ועוד בפורום ישראלי להגיד דברים כאלה..
אני לא רוצה להגיד למה זה דומה כל התגובות פה.

למה זה דומה כל התגובות כאן?
הפורום לא ישראלי פרט לכך שכותבים בו גולשים דוברי עברית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית