הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפאין

nbaron

משתמש פעיל
535
114
נק' מוניטין:
426
535
114
האם ניתן לקחת לפני אימון של משקולות 2 כדורים של קפאין , קרי 400 מ"ג ?
על מנת להשיג השפעה גדולה ? האם יש סכנה כלשהי ?

• פותח/ת השרשור
ראוי לציין שמטרת הלקיחה הינה מרץ ! אני מתעורר בשש בבוקר ומתחיל להתאמן בשש וחצי.
לפני האימון בשש אני אוכל דנונה עם גרנולה. האם לקיחת 2 כדורי קפאין בשש בבוקר, חצי שעה לפני האימון על בטן ריקה לפני אכילת הדנונה תעזור למרץ לאימון ?

אכן.
או במילים אחרות- 400 מ"ג על הבוקר יעיפו לך את התחת.

אם כבר מדברים על מרץ ולהעיף תחת.

קיבלתי היום את החגורת RDX שחורה לארג' - בדיוק בזמן לניסיון PR בסקוואט מחר 😃

• פותח/ת השרשור
אני כבר שבוע לוקח 2 כדורי קפאין של פרולב חצי שעה לפני אימון על בטן ריקה ולא מרגיש כלום !
האם ניתן להעלות את המינון ל 3 כדורים ? האם יש סכנה כלשהי ? ללב או כל דבר אחר?
האם יש מניעה לנסות?

---------- התגובה התווספה ב 22:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:23 ----------

האם עדיף להוסיףל-טירוזין לקפאין להעצמת האפקט?
והאם כדאי להוסיף לכך גם סוכר ענבים?

כן שווה לנסות - 3 גר' טירוזין + 30-40 גרם סוכר.

אבל זה קצת מדליק נורה ששני כדורים לא משפיעים

לפי דעתי 3 כדורים זה הרבה ועוד של פרולב.

נסה עם טירוזין וסוכר לפני האימון.

כמה אתה שוקל?
רגיל לשתות קפה או משקה קפאיני ביום יום?
בכל זאת לא ניראה לי שכדאי לקחת 3 כדורים של 200 מ"ג אחרי הכל.
תנסה לתסף בל-טירוזין כמו שאמרו ואולי תנסה את זה על בטן ריקה, זה גם יכול לעזור.

אגב מישהו שמע על בטא אלנין \ ל-ארגינין?
יש לי איזה משהו מעורפל בזיכרון שקראתי עליהם שבשילוב של אחד מהם עם עוד משהו זה יותר מרץ אדיר באימון.

אני יודע שזה נחשב פחות אפקטיבי, אבל לשותי קפה שבנינו , כמה כפיות לשים (כמה יש בכפית)
ומשנה לשים סוכר? כי אני יודע שאומרים על המון תוספים להוסיף אז אני שואל , למרות שרוב הסיכויים שלא.

• פותח/ת השרשור
אני בן 35 1.86 שוקל90 ק"ג
מעולם לא שתיתי קפה - מידי פעם שותה קולה
משהו יכול להסביר מה עושה הטירוזין ? האם הוא מעצים את האפקט של הקפאין ?
ראיתי שהוא דיי יקר (הטיזורין) 50 כדורים של סולגר - 80 ש"ח, אם כל כדור 500 מ"ג אני צריך לקחת 6 כדורים בשביל 3 גרם, האם יש חברה אחרת שכן מומלצת ויותר זולה לטירוזין ?
ושאלה אחרונה - אני לוקח סוכר ענבים אחרי אימון ביחד עם אבקת חלבון בשביל להקפיץ את האינסולין (35 גרם חלבון + 35 גרם סוכר ענבים) אמרו לי שלפני האימון לקחת סוכר ענבים זה לא מומלץ כי יכולה להיות ירידת מתח באמצע האימון - לכן אני שואל אם כדאי לשלב לפני האימון סוכר ענבים (ביחד עם קפאין וטירוזין) אם אני לוקח סוכר ענבים אחרי האימון ?

---------- התגובה התווספה 29-10-2010 ב 18:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה 28-10-2010 ב 21:35 ----------

טוב, ניסיתי 3 כדורי קפאין של פרולב ו 50 גרם סוכר ענבים ללא טירוזין ולא הרגשתי שום דבר

• פותח/ת השרשור
היות ש 3 כדורי קפאין של פרולב לא עוזרים, האם יש טעם לנסות 4 כדורים לפני אימון ? האם יש סכנה כלשהי ? או שצריך להבין ולהפנים את העובדה שקפאין פשוט לא עובד על הגוף שלי...

יש 3 אפשרויות
- זה עובד, אבל אתה לא מרגיש את זה, כי: אתה מצפה יותר מידיי ואתה חושב שקפאין זה מינימום מת' ו\או הרמות אנרגיה שלך באופן טבעי גבוהות
- זה לא עובד, כי קיבלת חבילה פגומה שפג תוקפה \ קרה לה משהו \ אנערף
- זה לא עובד, כי יש לך גוף מוזר שמאוד מאוד עמיד בפני קפאין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית