הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Why Weightlifting Shoes? - מאמר על נעלי הרמת משקולות

• פותח/ת השרשור
הן יותר מתאימות לPL .
נכון...
The Sun, רצוי שתקרא את המאמר ותבין למה.
ההבדל העיקרי בין נעלי אולסטאר לנעליים להרמת משקולות הוא גובה העקב, שעוזר לשמור על גב זקוף במהלך ביצוע התרגילים (בעיקר אם יש בעיה של גמישות). קריטי להרמת משקולות, פחות קריטי לפאוורליפטינג.

ממש לא נוח לי להתאמן עם אולסטאר.. אני מתאמן עם סאקוני. גם כל פעם שהייתי בא עם האולסטאר כולם היו מסתכלים עליי 😲 "זה לא מתאים לאימון!!!" 😆
ד"א the sun לפי הסירטונים שלך אתה לא מתאמן עם אולסטאר...

• פותח/ת השרשור
ממש לא נוח לי להתאמן עם אולסטאר.. אני מתאמן עם סאקוני
גם לא ממש מתאים לעשות סקוואטים ודדליפטים כשעומדים על כריות אוויר...
רצוי להתאמן עם נעליים בעלות סולייה קשיחה כלשהי, זה לא חייב להיות נעלי אולסטאר.

ממש לא נוח לי להתאמן עם אולסטאר.. אני מתאמן עם סאקוני. גם כל פעם שהייתי בא עם האולסטאר כולם היו מסתכלים עליי 😲 "זה לא מתאים לאימון!!!" 😆
ד"א the sun לפי הסירטונים שלך אתה לא מתאמן עם אולסטאר...

אתמול אמא קנתה לי זוג ב130 שקל 👏 רק שהמידה גדולה לי (45 למרות שבכל שאר הנעליים אני 45 מוזר) אז אני אחליף שבוע הבא מתישהו

תודה על ההסברים.

• פותח/ת השרשור
כמה עולות נעלי WL? והן מתאימות גם לPL אני מניח, כן?
הן מתאימות בעיקר לסקוואטים, פחות לדדליפטים אם מה שמעניין אותך זה המשקל ההכי גבוה כי העקב הגבוהה יוצרת חיסרון מכאני.
כמה עולות נעליים WL? באשכול הזה תמצא מידע על רוב סוגי הנעליים שיש ועל המחירים שלהם:
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=107864711

הנה קליפ שמדגים את החיסרון של נעליים בעלות סולייה רכה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הן לא יוצרות חסרון מכני בדדליפט. נכון שצריך למשוך 2-3 ס"מ יותר, אבל הנעליים מאפשרות קצת יותר שימוש בארבע ראשי בזמן המשיכה.

• פותח/ת השרשור
הן לא יוצרות חסרון מכני בדדליפט. נכון שצריך למשוך 2-3 ס"מ יותר, אבל הנעליים מאפשרות קצת יותר שימוש בארבע ראשי בזמן המשיכה.
הן לא מאפשרות יותר שימוש בארבע ראשי בזמן המשיכה...
אם תשים לב, כל שיאי העולם הדדליפט נעשו בעזרת נעליים עם סולייה שטוחה אבל הרבה שיאי עולם בסקוואט נעשו בעזרת נעלי WL (באירגון IPF בכל אופן, לא באירגונים ליצניים כמו IPA).

אני לא בטוח לגבי כל שיאי העולם. אולי זה נכון לשיאים שראית.

למה הן לא מאפשרות יותר שימוש בארבע ראשי? תחשוב על נקודת ההתחלה של הדדליפט עם ובלי נעליים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית