הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אראל אורן, מר ישראל לשנת 2009

itayb123

משתמש מתחיל
48
0
נק' מוניטין:
28
48
0
זה רק אני או שזה האימון הכי לא אפקטיבי שראיתי בימי חיי...

ראיתי כבר צ'טינג אבל זה שובר שיאים.. מה זה כל העניין "זיוף מבוקר"? זה נראה כאילו זה רק זיוף, שום קשר למבוקר..

או שמצד שני רק אני הלא בסדר..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אל תהיה דפוקזאת שיטת הסייבורג

חחחח ראיתי את זה אתמול פעם ראשונה ולא הפסקתי לצחוק

איך לעזאזל הוא מר ישראל מישהו מוכן להסביר?😳

הוא כזה ליצן מפגר.
שניה אחרי שהוא עושה את התרגילים העצובים שלו הוא חייב לעשות שריר בבייספ כדי להרגיש גבר.

לא יאומן שאשכרה קיימים כאלו אנשים.
תמיד אנחנו שומעים אגדות על ב*לד7ים מגוחכים שמסתובבים עם עופות בתיק, עושים 1/20 סקוואט תוך נשימה מבוקרת של צצצצ, מבצעים סופר סט לכשל ב-8 מכשירים ל-40 סטים עם סה"כ 2000 חזרות, וכו'. אבל לראות הדגמה ליצור מציאותי כזה, שבאמת קיים.... זה כבר משהו מיוחד.

עוד פעם ההומו הזה? מה יהיה איתכם? אין לכם משהו יותר מועיל לעשות מאשר להסתכל על הומואים טיפשים?
http://www.lbs.co.il/forumdisplay.php?f=26

שיטת ה"זיוף מבוקר"

זיוף מבוקר עד ערב.

בדיחה גסה מה שניקרא
אבל השיא זה פולי עליון! ראבק 20 שנה ניסיון ומה?
ושליש חזרה!

למה כל כך בטוח שהוא מזריק? הוא 65 קילו.
הרבה יותר סביר שהוא עשה תסרטון בשביל פוזה ובאמת הוא מתאמן ליצני אבל סביר.
לפי דעתי לפחות.

תמימים, אני יודע מי מוכר לו חומרים ואני יודע גם מה הוא לוקח, זה הסייקל הכי מטומטם שבן אדם יכול לקחת איי פעם אבל שיהיה שיהנה.

איך הוא מר ישראל עם הרגלי חסידה האלה?

חח משה אני דווקא מכיר איזה אחראי מהמכון(איזה אדיוט אחד ש"נפצע" מ30 קילו בנץ' ועכשיו הוא ב"מנוחה" 4 חודשים) שסוגד לו במרות מטורפות וחושב שהוא מרים המשקולות הכי גאון שיש על כדוה"א,אני חייב לנפץ לו את הבועה 😃

ד"א איזה קטגוריה הוא משתתף?

הוא עד 65 ק"ג ובתחרות האחרונה הוא התחרה לבד. וזה קרה בגלל משהו עוד יותר מצחיק, היו צריכים להיות עוד 2-3 מתחרים של ג.ג באותה קטגוריה, וג.ג שמע שהראל אורן משתתף והוא ידע שהוא כנראה יפסיד ואראל נראה יותר טוב מהמתחרים שהוא עצמו רצה להעלות על הבמה, אז הוא אמר להם שלא יבואו ליום התחרות.
זה דיי ביזיון, כי אחרי שאתה מתכונן כל כך הרבה לתחרות, אומרים לך לא לעלות על הבמה כי כנראה תפסיד + רצה להוציא את אראל מסכן שכאילו הוא עלה לבמה לבד, ביזיון מה שהולך בכלל בכל התחום הזה בארץ.

מה הגובה שלו? 1.30?

איך הוא נראה שרירי כזה אם הוא שוקל רק 65..?! אני יהיה בתת משקל ואמות אם אגיע למשקל הזה 😲
אני מופתע שהוא לא שבר לעצמו את כל הגוף במשך כל שנותיו... יותר גרוע מליצן :(
עצוב שהוא קיבל תואר שכזה (מר ישראל) אני מעדיף כבר את אליהאנה

Back
למעלה תחתית