הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוסף לפעילות אירובית

omer-t

משתמש מתחיל
60
0
נק' מוניטין:
0
60
0
רציתי לדעת האם תוסף כגון jack 3d מתאים למתאמן אירובי מקצועי (אופניים) ועד כמה תוספים כאלה ואחרים חוקיים מבחינת תחרויות כי הבנתי שישנה השפעה גדולה מבחינת כוח ומרץ בזמן הפעילות.
האם ישנה המלצה לתוסף אחר למתן כוח ומרץ בזמן פעילות אירובית כמו גלולות קפאין וכדומה?
אשמח להמלצות למוצרים.
תודה מראש, עומר.

מבחינת חוקיות צריך לברר עם האיגוד שמארגן את התחרות, קשה לי מאוד להאמין שמישהו ישקיע פה בבדיקות בארץ..

הג'ק חוקי אין איתו בעייה זה לא סטרואידים.

קפאין יכול לעזור

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה, שאלת החוקיות בתחרויות לא דווקא בארץ. השאלה אם רואים איזה שהוא סימן בבדיקות שבדרך כלל עורכים בתחרויות מקצועיות (בעולם)?

אני לא בטוח שהג'ק חוקי לספורט תחרותי כי יש עליו אזהרה על כך
קריאטין מונו רגיל יכול לעזור כי הוא נותן שיפור בכח מתפרץ ויכול ועוזר גם לרוכבי אופניים.

כדי להיות בטוח התקשרתי עכשיו לקובי מהחנות שלנו בהרצליה והוא אמר לי שיש אזהרה על התווית של בJACK3D שספורטאים תחרותיים מומלץ לא להשתמש כי זה כן יכול להפיל אותם בכל מיני סוגי בדיקות.

אני גם אנסה לבדוק, הוא פסול רק כאלה שרוצים להתחרות בסוגי ספורט בהם עושים בדיקות, יכול להיות שזה גם סתם כיסוי תחת לך תדע. אולי משה יודע יותר פרטים מה הרכיב שגרם להם לכתוב את זה על התווית.

(Arginine Alpha-Ketoglutarate, Creatine Monohydrate, Beta Alanine, Caffeine, 1,3-Dimethylamylamine (Geranium [Stem], Shizandrol A)
מה פה לא חוקי? הלוואי והיה בו משהו לא חוקי.

האזהרה אומרת להשתמש בזהירות בזמן בדיקות.
אולי מינון גבוה מידי של מוצר גורם בטעות לבדיקות להיות חיוביות. בקיצור אין לי מושג כי אני לא מבין בבדיקות.
אבל לדעתי, חומר לא חוקי- זה לא מכיל.

הרשימה הזאת היא גדולה מידי. כי היא מכילה גם חומרים שאי אפשר לגלות.
צריך לארגן רשימה של חומרים שניתן לגלות 😛

Dimethylamylamine לא חוקי (כלומר אסור לשימוש ע"י ספורטאים. בכללי הוא כן 'חוקי'). כל חומר שמגלים שהוא טוב ושווה משהו ישר מוסיפים עליו איסור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית