הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוסף לפעילות אירובית

omer-t

משתמש מתחיל
60
0
נק' מוניטין:
0
60
0
רציתי לדעת האם תוסף כגון jack 3d מתאים למתאמן אירובי מקצועי (אופניים) ועד כמה תוספים כאלה ואחרים חוקיים מבחינת תחרויות כי הבנתי שישנה השפעה גדולה מבחינת כוח ומרץ בזמן הפעילות.
האם ישנה המלצה לתוסף אחר למתן כוח ומרץ בזמן פעילות אירובית כמו גלולות קפאין וכדומה?
אשמח להמלצות למוצרים.
תודה מראש, עומר.

חומרים אסורים זה לא התחום החזק שלי לצערי (בנתיים) 😃
עכשיו נשארת השאלה, האם ניתן בכלל לעלות על החומר בבדיקות? אם לא- מבחינתי הוא חוקי 😛

כן אבל השאלה מעל איזה מינון זה מופיע כחריג. אבל בכל מקרה, אם אתה ספורטאי מקצוען או שתברר את זה לבד או שאל תקח.

מה יכול להיות קזה קשה בלהרים טלפון למזכירות האיגוד?
בכל מיקרה, הייתי ממליץ לך לבדוק את כל התוספים האלה באימונים בשביל לוודא שהם לא עושים לך כאבים כלשהם או חולשות כשאתה לוקח אותם.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובות,
שאלתי זאת מכיוון שהיתה השפעה גדולה מאוד של הג'ק ברכיבה עד כדי שהפרטנר הקבוע שלי לרכיבה (שלא ידע שלקחתי) לא הבין מאיפה בא הכוח הזה, אם כי לאחר 40 -50 ק"מ ירדה קצת ההשפעה.
שאלה נוספת האם יש איזה שהוא חלון זמן שבו החומר משפיע? והאם כדי במהלך הרכיבה (120 ק"מ) לשלב מנה נוספת אולי לערבב ביחד עם המשקה איזוטון או שזה יהיה מוגזם?

תודה רבה על התשובות,
שאלתי זאת מכיוון שהיתה השפעה גדולה מאוד של הג'ק ברכיבה עד כדי שהפרטנר הקבוע שלי לרכיבה (שלא ידע שלקחתי) לא הבין מאיפה בא הכוח הזה, אם כי לאחר 40 -50 ק"מ ירדה קצת ההשפעה.
שאלה נוספת האם יש איזה שהוא חלון זמן שבו החומר משפיע? והאם כדי במהלך הרכיבה (120 ק"מ) לשלב מנה נוספת אולי לערבב ביחד עם המשקה איזוטון או שזה יהיה מוגזם?

אהלן,מסקרן אותי לדעת מה הרגשת כשלקחת את זה,והאם לדעתך זה ישפיע גם בעוד סוגי ספורט כמו ריצה, תודה

• פותח/ת השרשור
האמת, לא יודע להסביר את ההרגשה אבל מרגישים יותר כוח שלא נגמר (סוג של אנדרנלין). הופך את האימון לכיף. לדעתי זה יכול מאוד לעזור בריצה אם כי זה שונה מרכיבה אבל אני אנסה את זה גם כן לפני ריצה.

האמת, לא יודע להסביר את ההרגשה אבל מרגישים יותר כוח שלא נגמר (סוג של אנדרנלין). הופך את האימון לכיף. לדעתי זה יכול מאוד לעזור בריצה אם כי זה שונה מרכיבה אבל אני אנסה את זה גם כן לפני ריצה.

אם כבר יש פה רוכב אופניים מקצועי, מעניין אותי ההבדלים שבין רכיבה על אופניים לריצה-האם הם מפתחים את סיבולת הלב ריאה באותה מידה? ואם רכיבה על אופניים תוכל לעזור לי לשפר הישגים בריצה? חוץ מזה-האם אימוני ספינינג שווים משהו-בתנאי שאתה משקיע את כל מה שיש לך או שעדיף לעשות רכיבה בחוץ?

תודה מראש

• פותח/ת השרשור
אם כבר יש פה רוכב אופניים מקצועי, מעניין אותי ההבדלים שבין רכיבה על אופניים לריצה-האם הם מפתחים את סיבולת הלב ריאה באותה מידה? ואם רכיבה על אופניים תוכל לעזור לי לשפר הישגים בריצה? חוץ מזה-האם אימוני ספינינג שווים משהו-בתנאי שאתה משקיע את כל מה שיש לך או שעדיף לעשות רכיבה בחוץ?

תודה מראש

טוב אז ככה, בריצה יותר קל להגיע לדפקים גבוהים לאומת המאמץ שצריך להשקיע ברכיבה כדי להגיע לאותו הדופק. בשני הענפים הסיבולת לב ריאה משתפרת (ריצה משפר יותר).
לגבי שאלתך אם רכיבה תשפר לך את הריצה, זה בתנאי שתשלב אימוני ריצה ואימוני רכיבה גם יחד, דוגמא חייה הינה אבא שלי שהינו רוכב מקצועי 8 שנים ובעקבותי נכנס לתחום הריצה. על אף סיבולת לב הריאה שלו ולמרות שרירי הרגלים המטורפים התברר לו שהעסק לא פשוט ואף נהיו לו כאבי גב חזקים- מסקנה בשני הענפים יש מעורבות של שרירים שלא עובדים בענף השני, כמו כן גם התנועה של הרגלים והמנח גוף שונה. שילוב בין שני הענפים יכול מאוד לשפר האחד את השני.
אימוני ספינינג יכולים להיות אף יותר קשים הכל תלוי בעומס שאתה מפעיל וקצב הדיבוש. אבל לדעתי יותר נחמד לרכב עם קבוצה בכיף... אם כי גם ספינינג יכול לתת ראבק לפעמים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית