הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה קריאטין עדיף?

veladix

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
יש את JACK3D שמעתי עליו רבות ויש את

ISS Research Complete Creatine Power 1000gr

http://www.musclehouse.co.il/תוסף_מ...h_Complete_Creatine_Power_1000gr-details.aspx

שניהם בטווח מחירים דומה ואם יש משהו יותר משתלם במחיר הזה תציעו בבקשה חברה

אז איזה קריאטין יותר טוב?? המלצות יותר טובות ?? אם משהו ניסה את שניהם או אחד מהם??

הג'ק נותן פאמפ מטורף לאימון .... ממריץ בטירוף

אבל מבחינת משתלם זה המונו.

הג'ק אכן נותן פאמפ אבל יש בו עוד מלא חומרים שונים, שלחלק מן האנשים גורמים לאי נוחות בקיבה.
הקריאטין מונו הוא הטוב בותר, הוא הוכח כעובד - מה גם שהוא זול יותר יחסית לכמות.

מה הקשר בין השניים?
ג'אק זה פורמולת קריאטין בכלל ולא קריאטין נקי...
פורמולת קריאטין תיתן לך פאמפ באימון (וורידים בולטים -ביג דיל) וקצת מרץ בגלל הקפאין ועוד כמה חומרים בפנים וגם שהחומר הפעיל בג'אק הוא dimethylamylamine שזה לא אמור לעניין אותך כל כך.
קריאטין זה הוא חומר אחר שההשפעות שלולא באות לידי ביטוי בפאמפ או במרץ (מרץ -קפאין) אלא שהוא נותן לך "אקסטרה כוח" כביכול שאין לי כח להסביר באיך זה קורה כי הנושא דובר רבות בפורום.

התשובה שלי - קריאטין מונו.

המונו יותר חסכוני, אם אני לוקח חתך של קונים אז הבחירה במונו תהיה מעל הג'ק, ברוב המקרים בגלל מחיר ולדעתי המונו נותן אפקטיביות מעולה ומשפר את האימון והעלייה במשקל .גם על הג'ק יש תגובות טובות.

כאן תוכל ללמוד על קריאטין:

http://www.kilogram.co.il/1514/%d7%aa%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%99-%d7%aa%d7%96%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%97%d7%9c%d7%a7-%d7%91/

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העזרה עכשיו חזרתי מטבע קסטל וקניתי את הISS

חנות מצויינת דרך אגב גם עשיתי חבר מועדון

אחי אים אתה לוקח פורמולה שזה אומר הJACK3D אתה עושה טעות גם אני רציתי ליקנות אותו
אבל מה לעשות אני ואתה מיתחת לגיל 18 ובJACK3D יש קפאין וקפאין עוצר את הגדילה
אז עדיף את הISS או מה שרוב הפורום איציע לי זה את הקריאטין הזה Creatine Monohydrate

• פותח/ת השרשור
אחי אים אתה לוקח פורמולה שזה אומר הJACK3D אתה עושה טעות גם אני רציתי ליקנות אותו
אבל מה לעשות אני ואתה מיתחת לגיל 18 ובJACK3D יש קפאין וקפאין עוצר את הגדילה
אז עדיף את הISS או מה שרוב הפורום איציע לי זה את הקריאטין הזה Creatine Monohydrate

הCreatine Monohydrate זה סוג של הקריאטין

ואני אני קניתי אותו של החברה ISS

יש את JACK3D שמעתי עליו רבות ויש את

ISS Research Complete Creatine Power 1000gr

http://www.musclehouse.co.il/%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A3_%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%9F_%D7%9C%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%90%D7%99%D7%9D_ISS_Research_Complete_Creatine_Power_1000gr-details.aspx

שניהם בטווח מחירים דומה ואם יש משהו יותר משתלם במחיר הזה תציעו בבקשה חברה

אז איזה קריאטין יותר טוב?? המלצות יותר טובות ?? אם משהו ניסה את שניהם או אחד מהם??
לשני החומרים שימושים (או יעודים) שונים.
לטעמי, ג'קד זה מותרות.
קריאטין מונוהידארט לעומת זה, מומלץ ביותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית