הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לליפו 6

Patrick4040

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום לכולם אני חדש בפורום הודעה ראשון שלי אני מקווה שתוכלו לעזור לי.
אני התחלתי להשתמש בליפו 6 בלאק אני מתחת לגיל 21 רציתי לדעת אם יש סיכון אני מתאמן כבר מעל שנה והתעסקתי עם שורפי שומן אחרים לפני.
תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
למה לדעת הוא לא שווה את הכסף רבים המליצו לי עליו ואיך לדעת אני אמור להשתמש בליפו 3 כדורים שאני קם בבוקר ועוד 3 מתי אני מסיים אימון בסביבות 5

נערך לאחרונה:
הוא לא שווה כי הוא חוקי ומה שחוקי בארץ בד"כ לא יעיל, מה שאולי יכול לעזור זה קפאין, הליפו הוא פורמולה עם הרבה דברים מאוד מעניינים אבל לא בטוח מועילים.

ניראה לי שזה יהיה לך קצת קשה לקבל פה תשובה על ליפו 6 כי לא יצא לי לראות מישהו פה שמשתמש בזה בכלל.
מה שכן אתה יכול לקרוא על התוית

• פותח/ת השרשור
לפי מה ששמעתי לא מומלץ לקחת את זה לפני אימון ורציתי לשאול אם זה יזיק אם אני שותה BCAA וחלבון תוך כדי אימון אם הליפו 6 לא יזיק לי עם החומרים האחרים תודה לעוזרים

לפי מה ששמעתי לא מומלץ לקחת את זה לפני אימון ורציתי לשאול אם זה יזיק אם אני שותה BCAA וחלבון תוך כדי אימון אם הליפו 6 לא יזיק לי עם החומרים האחרים תודה לעוזרים

חבר'ה ניראה לי שיש לנו פליט חדש של IB LOL

ליפו 6 = יהומבין+קפאין כשהיהומבין במינון מגוחך, נדרש לשמור שם על כל הכללים כשלוקחים יהומבין רגיל, אבל המינון שם לא מספיק לעורר שום דבר. יש שם ב3 קפסולות באזור ה 3-5 מ"ג יהומבין גם אם תקח 6 קפסולות ביום זה 10 מ"ג וזה מספיק אם אתה שוקל 55 ק"ג.

מהחוקיים -
קפאין נקי (כדאי פרולאב \ 4EVERFIT)
יהומבין נקי
JACK3D גם יכול להיות טוב (1,3 dimethylamylamine,שלדעתי רק עניין של זמן עד שיהפוך ללא חוקי.. הוסיפו אותו לרשימה של WADA ובניו-זילנד הוא כבר בפקודת הסמים הלא חוקיים)

"לא חוקיים" - אפדרין (לא חוקיים זה קצת מטעה, אתה לא עובר על אף חוק בישראל כשאתה לוקח את זה)

וחוץ מיזה סוכר ענבים יכול לעזור, וטירוזין יאריך את משך ההשפעה.

בזבוזי כסף. תיצרו לכם שורפי שומן משלכם.
תפסיקו ללכת שולל אחרי חברות תוספי תזונה ותקנו יהומבין נקי.

חברה ומה בנוגע ל ליפו 6 בלאק?או אנימאל קאטס
מצטער שניכנסתי לדיון ככה
זה אותו עיקרון כולם מערבים יהומבין עם קפאין, אם תקנה את כל אחד מהמריכים בנפרד זה יעלה חמישית מהמחיר ותקבל יותר מינון.
יהומבין גם לא מתאים לאנשים שהם מעל 10-12% שומן, וגם אלו שלא מקפידים על האכילה הקפדנית שנדרש לעשות עם התוסף בגלל האינסולין (למידע נוסף, נעוץ בפורום סטרואידים)

--- אני חוזר בי לגבי ה-Jack3d. יש אופציה יותר טובה. מסתבר של-Primaforce יש dimethylamylamine נקי, לשלב את זה עם קפאין בעצמכם יוצא זול יותר לאין שיעור מאשר לקנות Jack3d.

אפשר לסכם את העניין בזה שברוב המוחלט של המקרים, פורמולות = בזבוז כסף.

JACK3D גם יכול להיות טוב (1,3 dimethylamylamine,שלדעתי רק עניין של זמן עד שיהפוך ללא חוקי.. הוסיפו אותו לרשימה של WADA ובניו-זילנד הוא כבר בפקודת הסמים הלא חוקיים)

--- אני חוזר בי לגבי ה-Jack3d. יש אופציה יותר טובה. מסתבר של-Primaforce יש dimethylamylamine נקי, לשלב את זה עם קפאין בעצמכם יוצא זול יותר לאין שיעור מאשר לקנות Jack3d.

אפשר לסכם את העניין בזה שברוב המוחלט של המקרים, פורמולות = בזבוז כסף.
צודק לחלוטין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית