הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון אירובי.

• פותח/ת השרשור RBM
  • פורסם בתאריך

RBM

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
-4
63
0
אני כרגע מבצע כל יום אירובי ארבעים דקות(למעט יום שבת) .כל ארבע דקות אני שם ספרינט של דקה עד שאני מגיע לדקה החמישית וחוזר חלילה.החלטתי שכל שבועיים אני מעלה עוד דקה של ספרינט הווה אומר שתי דקות כל 3 דקות והלאה והלאה....עכשיו יש לי כמה שאלות:
1:האם יש גבול מסויים לכמות דקות הספריניטים שאני ישים באירובי? כי אני רוצה להתחטב ושמעתי שיותר מידי ריצה יכול להרוס את זה קצת?
2:שאלה ממבט אחר: האם לקחת קפאין מכל סוג שהוא לפני האימון לא יגרום לי להיות תלותי בו ובכך אני לא משפר את יכולותיי?...
3:אירובי בבוקר יגרום לי לשרוף קלוריות במהלך היום יותר מאשר אירובי בערב?(בבקשה לא מאמר פשוט כן או לא...).
4:שאלה שקשורה לחיטוב ובהיקשר עקיף לאירובי: האם אימון אנאירובי עצים עם נפח משקל גדול ,וכמות סטים מעטה, ואימון אירובי עצים של 40 דקות, יגרמו לי ליתר מאמץ ובכך ריקון מאגרי הגילקוגן?.

1. ספרינט = ריצה כאילו רודפים אחריך 10 גרוזינים.
מה שאומר שזה נשמע מוזר כל הריצה הזאת שאתה עושה ועוד מוסיף ספרינטים, אתה אמור להיות גמור על הרצפה אחרי 10 דקות של ספרינטים כאילו. - אתה לא בדיוק רץ ספרינטים לדעתי.
2. זה לא גורם לך להיות תלותי בו רק שהבעיה שאתה רץ כל יום = כל יום קפאין = תתרגל = לא ישפיע.
אתה יכול לקחת יומיים כן יומיים לא.
3. לא בדיוק ותלוי בתזונה שלך ובמה שאכלת יום לפני.
4. זה לא קל לרוקן את מאגרי הגליקוגן ולא ניראה שמה שאמרת יגרום להם להתרוקן, מה שכן יכול לעשות זאת זה הרבה חזרות = 15-20 עד לשריפה ומנוחה קצרה בין סטים = UD2

• פותח/ת השרשור
1. ספרינט = ריצה כאילו רודפים אחריך 10 גרוזינים.
מה שאומר שזה נשמע מוזר כל הריצה הזאת שאתה עושה ועוד מוסיף ספרינטים, אתה אמור להיות גמור על הרצפה אחרי 10 דקות של ספרינטים כאילו. - אתה לא בדיוק רץ ספרינטים לדעתי.
2. זה לא גורם לך להיות תלותי בו רק שהבעיה שאתה רץ כל יום = כל יום קפאין = תתרגל = לא ישפיע.
אתה יכול לקחת יומיים כן יומיים לא.
3. לא בדיוק ותלוי בתזונה שלך ובמה שאכלת יום לפני.
4. זה לא קל לרוקן את מאגרי הגליקוגן ולא ניראה שמה שאמרת יגרום להם להתרוקן, מה שכן יכול לעשות זאת זה הרבה חזרות = 15-20 עד לשריפה ומנוחה קצרה בין סטים = UD2

דבר ראשון אני לא רץ אני עושה הליכה מהירה מאוד. ולראשון שענה מה הבעיה לעשות כל יום אירובי?.
ודרך אגב זה כנראה באמת לא הספרינט שאתה מתכוון אליו אני דופק 12 קמ"ש ספרינט.אולי באמת אני אעלה את זה ל-15 או 16 קמ"ש.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית