הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי גיינר מסוים(ISOMASS)

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
בעיקרון אני יודע שיש יותר טובים ממנו כיום,אבל אני יכול להשיג אותו במחיר של 300-350 ש"ח,השאלה אם הוא טוב ולא נפל בבדיקות-מעבדה כמו האבקת-חלבון שלו(ISOSENSATION)

מה דעתכם? שווה לקנות אותו במחיר הזה?
אני צריך גיינר עם יחסית הרבה קלוריות כמות חלבון ופחמימה נכבדות.

מה דעתכם?

תודה-רבה:RockOn:🤘🤘

היה לי אותו (קבלתי במתנה).
אישית לא הייתי קונה כלום מאולטימייט כיוון שהיא נפלה בבדיקות.
בנוסף לכך- הוא לא מוכן להתערבב לא משנה מה אתה עושה.

למרות שיש לי את הגיינר הזה בטעם וניל (קניתי אותו במחיר ריצפה) כדאי לך לעשות את החישוב הבא:
זה נכון שאומרים לך 650 קלוריות ו65 גרם חלבון במנה אבל המנה המדוברת היא 153 גרם שהיא 3 סקופים במוצר הזה ומבחינתך לא הגיוני לשתות בפעם אחת 3 סקופים כי זה המון.
עכשיו אם נשווה את הגיינר לחלבון רגיל (WHEY) וכמעט לא משנה לאיזה אחד אז תראה ששם המנת הגשה היא 30 גרם. אם ניקח מ2 המוצרים 30 גרם תראה ההבדל בקלוריות הוא לא גדול כמו שנראה לך (אם בכלל). אבל ההבדל בחלבון ענק לטובת ה-WHEY.
זה החישוב:
ב30.6 גרם ISOMASS יש לך 130 קלוריות ו13 גרם חלבון
ב32 גרם Optimum 100% Whey יש לך 130 קלוריות ו24 גרם חלבון.
עכשיו תעשה את החשבון שלך האם כדאי לך לקנות גיינר או WHEY
''אז שלא יעבדו עליכם'' (נחמיה שטרסלר) :nono:

דווקא לי הוא התערבב בקלות בשייקר (טעם גלידת וניל) והמרקם שלו קליל בהרבה בהשוואה לסיריוס מאס של אופטימום ובסה''כ הוא סבבה (קצת מתוק לי מדי עם חלב)

נערך לאחרונה:
בגדול למי שרוצה לחסוך באמת כדאי לקחת אבקת חלבון ולהוסיף פחמימה לבד וזה חוסך המון כסף, על זה אני מדבר תמיד, בגדול לנו כחנות זה "לא טוב" שלקוח יעשה ככה (גיינר הרי נגמר מהר יותר ולנו זה רווחי יותר שהוא יקנה יותר מהר מוצר נוסף) אבל האמינות שלנו חשובה יותר מהכל ואנחנו חושפים בעיני הלקוח שלנו את האפשרות לחסוך ולשלב לבד פחמימה עם אבקת חלבון רגילה. יש לא מעט לקוחות שקונים חלבון ISS או דיימטייז ומוסיפים לבד את הפחמימות ועושים לעצמם סוג של גיינר.

אני קורא לזה "מידת העצלנות של הלקוח" מי שרוצה להתעסק ולהוסיף לבד פחמימה ולחסוך כסף שיקח חלבון ויוסיף פחמימה לבד, מי שאין לוכח להתעסק שייקח גיינר. כל לקוח והרצון שלו:)

בגדול גיינר ISS נחשב לגיינר הכי חסכוני שיש עם הרבה חלבון, מה שיפה בו שאתה לא משלם סתם על סוכרים בגיינר ISS כמו שיש בגינרים אחרים אלא מקבל המון חלבון איכותי ופחמימות איכותיות ובמידה ואתה צריך יותר פחמימות בתפריט אתה יכול להוסיף לבד וככה אתה חוסך המון כסף, פחמימה היא רכיב זול שאפשר להוסיף לבד לגיינר אם היא חסרה בתפריט.

נערך לאחרונה:
יש הבדל בין 300 ל350.

300 שח זה מחיר סבבה בשביל 5 קילו.

דווקא אחי משתמש בו והוא מתערבב לא רע עם חלב ומים.

אלירן יש מצב שאולי נפלת על אחד מקולקל או משהו?

יכול להיות. יש לי מזל רע עם אבקות. הביאו לי אותה מקנדה.

ורגישות ללקטוז, לא?

כן. הייתי שותה אותה עם איזה 6 כדורים.

אני משתמש ב- ISOMASS כבר תקופה ארוכה והתוצאות איתו היו מעולות. לך על זה, לא תתאכזב! (ולא,אני לא סוחר,אין לי מניות ב-UN וכו).

זה לא הכי חכם בעולם לעשות שיקוליי קניה לפי מדד BB.

אני משתמש ב- ISOMASS כבר תקופה ארוכה והתוצאות איתו היו מעולות. לך על זה, לא תתאכזב! (ולא,אני לא סוחר,אין לי מניות ב-UN וכו).
אני מבין שאתה גם קונה את כל המוצרים האלה בערוץ הקניות שעושים לך ריבועים בבטן ושרירי עכוז חטובים כי "הציון שלהם בערוץ הוא 9.5". להסתמך על המדד של BB 😵. אחרי שהאיזו נכשל בכזו נחרצות 20% חלבון פחות ממה שכתוב על התווית. אני לא מתקרב למוצרים של אולטימייט !!!!!... - קח ISS (קרם עוגיות מומלץ) , לא תתאכזב!!!!

נערך לאחרונה:
אני גם לא חסיד גדול של החברה הזאת. אבל נשאלה שאלה האם עבור 300 שח המוצר משתלם?

אז התשובה היא כן.

נערך לאחרונה:
אני מבין שאתה גם קונה את כל המוצרים האלה בערוץ הקניות שעושים לך ריבועים בבטן ושרירי עכוז חטובים כי "הציון שלהם בערוץ הוא 9.5". להסתמך על המדד של BB 😵. אחרי שהאיזו נכשל בכזו נחרצות 20% חלבון פחות ממה שכתוב על התווית. אני לא מתקרב למוצרים של אולטימייט !!!!!... - קח ISS (קרם עוגיות מומלץ) , לא תתאכזב!!!!

כמה קילו הגיינר של iss? וכמה הוא עולה
לעומת פה הוא משלם 300-350 על 5 קילו

השאלה אם אין שם 5 קילו של מלטודקרסטרין שזה בחישוב גס 50 ש"ח לכל היותר.

כמה קילו הגיינר של iss? וכמה הוא עולה
לעומת פה הוא משלם 300-350 על 5 קילו

גיינר ISS שוקל 3.6 קילו יש בו 20 מנות-יותר מנות מבגיינרים ששוקלים מעל 5 קילו !!

צטטתי לך הודעה מקורית של משה מאחד האשכולות שדנו בגיינרים, הוא מסביר פה הכי יפה כמה הגיינרים "ששוקלים הרבה" זה בעיקר פחמימה שאתה יכול להוסיף לבד ולמה גיינר של ISS הוא הכי משתלם למי שמוכן להוסיף פחמימה לבד או שלא חסרה לו בתפריט פחמימה מעבר למה שיש בגיינר ISS
הדוגמא שהוא נתן היא לגבי הסריוס מאס אבל זה תקף לכל הגיינרים "ששוקלים הרבה" 😃

Optimum Serious Mass (שוקו) מכיל 16 מנות הגשה של 340 גרם סה"כ 32 סקופים (סקופ = 170 גרם – מנה = 2 סקופים) [סה"כ 5.5 ק"ג]
חלבון לקופסה: 800 גרם (מנה = 50 גרם)
פחמימה לקופסה: 4,032 גרם (מנה = 252 גרם)
שומן לקופסה: 72 גרם (מנה = 4.5 גרם)
קלוריות לקופסה: 20,000 קלוריות (מנה = 1,250 קלוריות)
מחיר מומלץ לצרכן: 420 ש"ח (מנה = 26.25 ש"ח)

ISS Research Gainer Matrix (קרם עוגיות) מכיל 20 מנות של 177 גרם סה"כ 80 סקופים (סקופ = 44.25 גרם – מנה = 4 סקופים) [סה"כ 3.6 ק"ג]
חלבון לקופסה: 1,200 גרם (מנה = 60 גרם)
פחמימה לקופסה: 2,040 גרם (מנה = 101 גרם)
שומן לקופסה: 100 גרם (מנה = 5 גרם)
קלוריות לקופסה: 13,800 קלוריות (מנה = 690 קלוריות)
מחיר מומלץ לצרכן: 350 ש"ח (מנה = 17.50 ש"ח)

עכשיו, אחרי שקראנו את זה, בוא נעשה סדר במתמטיקה כאן.
קופסה של סיריוס מאז שוקלת ב- 1.9 ק"ג יותר מקופסה של ISS ועולה ב- 70 ש"ח יותר ( או 100 ש"ח יותר אם מחשבים את ההנחה שמקבלים כאן בפורום ה 10%).
ההבדל בקלוריות הוא 6,200 קלוריות לטובת הסיריוס מאס, אבל עדיין הוא שוקל בכמעט 2 ק"ג יותר, הרוב פחמימה.
ב ISS יש 400 גרם חלבון יותר לקופסה.

1 ק"ג מלטודקסטרין = 20 ש"ח = 3800-3600 קלוריות.
אם אתה קונה 2 ק"ג מלטודקסטרין שזה בערך 40 ש"ח, יוצא לך יותר מההפרש ב-2 הדליים ועדיין חסכת 60 ש"ח לערך אם לא יותר כי קיבלת עוד 400 גרם חלבון שאם מחשבים את זה בכסף זה בערך 18 סקופים של אבקת חלבון ISS (עם 22 גרם חלבון למנה) שכל מנה עולה 4.35 ש"ח כפול 18 = 80 ש"ח לערך.
אז סה"כ חסכת 80 ש"ח על תוספת החלבון + 60 ש"ח על המלטודקסטרין, ככה שעל כל דלי גיינר (ISS) שאתה קונה אתה חוסך בעצם 140 שקלים, אם אתה קונה אחד כזה כל 3-4 שבועות יוצא לך שנתית חיסכון של 1700-2000 ש"ח.

גיינר ISS שוקל 3.6 קילו יש בו 20 מנות-יותר מנות מבגיינרים ששוקלים מעל 5 קילו !!

צטטתי לך הודעה מקורית של משה מאחד האשכולות שדנו בגיינרים, הוא מסביר פה הכי יפה כמה הגיינרים "ששוקלים הרבה" זה בעיקר פחמימה שאתה יכול להוסיף לבד ולמה גיינר של ISS הוא הכי משתלם למי שמוכן להוסיף פחמימה לבד או שלא חסרה לו בתפריט פחמימה מעבר למה שיש בגיינר ISS
הדוגמא שהוא נתן היא לגבי הסריוס מאס אבל זה תקף לכל הגיינרים "ששוקלים הרבה" 😃

הכל טוב ויפה רק שבמקרה הזה: האיזומס לא עולה לו 70 שקל יותר אלא אותו במחיר במקרה הכי גרוע
+ ע"פהערכים התזונתיים בbb.com יש לאיזו מס 42 אחוז חלבון לעומת 29 אחוז של הסיריוס מס.וגם יש שם ארג'נין וקריאטין.
אם תעשה את החישוב עכשיו כבר לא יהיה מדובר בחיסכון שציינת בהודעה הנ"ל.

עוד דבר אם אתה כבר מתעסק בקניית מלטודקסטרין אין טעם בכלל לקנת גיינר אלא אבקת חלבון וזהו.

גם אם יתנו לי את האיזו מאס של אולטימט נוטרישן ב 200 ש"ח אני לא הייתי קונה, חברה שמרמה ב 20% בבדיקות מעבדה שלה כאשר עשו לה בדיקה על החלבון שלה מבחינתי זה קו אדום שגם מראה שזאת חברה שלא בוחלת בכלום ולך תדע מה הם שמים במוצרים שלהם על מנת לחסוך כסף.ששתי האבקות שלה הסנסיישן והפרוסטר נפלו בבדיקות מעבדה זה מראה מי זאת אולטימט נוטרישן! ראה הוזהרת!

חברה כמו ISS שיצאה מעולה בבדיקות נחשבת לאמינה מאד, הגיינר של ISS הכי חסכוני שיש והטעם שלו מעדן, ב344 שח לפני ההנחה במאסל האוס יוצא משהו כמו 310 ש"ח וזה הדיל הכי טוב שיש לגיינר, גם מבחינת איכות, אמינות וטעם!

אני הייתי קונה ב200 אריזה חדשה וסגורה 😃. יש מישהו שמציע 😉

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית