עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הספיגה לא חשובה.
חנות יש לך את מאסלהאוס והחלבון למעלה בבאנר הוא המומלץ, אתה מוזמן ללחוץ על הבאנר שאומר דימטייז.
למדת את זה בישראקקי?אחלה תודה.
אבל אם רוצים במשך שאר היום תוספת חלבון
מי גבינה לא יהיה טוב כי נספג מהר טוב אך ורק אחרי אימון שאר היום סתם יהפך בגוף לסוכר.
כי צריך חלבון שנספג לאט..
אז אם מישהו יודע תשובה על השאלה תודה
ותודה על התשובה על החלבון המומלץ
אלא מה...למדת את זה בישראקקי?
אחלה תודה.
אבל אם רוצים במשך שאר היום תוספת חלבון
מי גבינה לא יהיה טוב כי נספג מהר טוב אך ורק אחרי אימון שאר היום סתם יהפך בגוף לסוכר.
כי צריך חלבון שנספג לאט..
אז אם מישהו יודע תשובה על השאלה תודה
ותודה על התשובה על החלבון המומלץ
גם אם הוא יבין את זה יש עוד 1000 כמוהו שתקועים באותו גישה וסתם עובדים עליהם בעיניים..:🙁יש לך מושג כמה ההבדל במהירות ספיגה?
למה אתה חושב שזה משנה לקבל מהר או לאט?
אתה חייב לצאת מהגישה שפעם בשעה וחצי חייבים להכניס לזרם הדם 5.4 גרם חלבון. זה לא עובד ככה.
1000 זה אופטימי. וזה תופס לעוד הרבה דברים אחרים. ככה העולם.גם אם הוא יבין את זה יש עוד 1000 כמוהו שתקועים באותו גישה וסתם עובדים עליהם בעיניים..:🙁
לא, אין לי מושג. לכן אני שואל. אני קיבלתי את הרושם שמי גבינה מתפרקים מהר מאד בגוף, תוך דקות, ולכן הם חיוניים מיד אחרי אימון כשהגוף זקוק לחלבון, ואילו קזאין מתפרק לאט, תוך שעות, ולכן הוא עוזר לפני השינה. אולי במקום לספר לי שאני חי בסרט, תסבירו את עצמכם ותגידו לי איפה הטעות?יש לך מושג כמה ההבדל במהירות ספיגה?
למה אתה חושב שזה משנה לקבל מהר או לאט?
אתה חייב לצאת מהגישה שפעם בשעה וחצי חייבים להכניס לזרם הדם 5.4 גרם חלבון. זה לא עובד ככה.