הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

Serial_kIller

משתמש מתחיל
220
13
נק' מוניטין:
230
220
13
שלום ,

מה אבקת החלבון המומלצת ביותר ? (טעימה ואיכותית..) עד 400 ש"ח..

מה אתם אומרים על Syntrax Whey-Shake ?

תודה רבה

שלום ,

מה אבקת החלבון המומלצת ביותר ? (טעימה ואיכותית..) עד 400 ש"ח..

מה אתם אומרים על Syntrax Whey-Shake ?

תודה רבה
ה-SYNTRAX לא מומלץ.
לך על החלבון של חברת OPTIMUM NUTRITION , כך את גירסת ה- GOLD STANDARD 100% WHEY , טעמים מומלצים זה בננה וקרם עוגיות וקרמל טופי בעיקר.
ויש להם גם גירסה שניקראת PRO COMPLEX שגם חלבון מאוד איכותי.

• פותח/ת השרשור
ה-SYNTRAX לא מומלץ.
לך על החלבון של חברת OPTIMUM NUTRITION , כך את גירסת ה- GOLD STANDARD 100% WHEY , טעמים מומלצים זה בננה וקרם עוגיות וקרמל טופי בעיקר.
ויש להם גם גירסה שניקראת PRO COMPLEX שגם חלבון מאוד איכותי.

אוקיי תודה..

למה SYNTRAX לא מומלץ ?

יש לך את הדמטייז שנחשב מעולה.

הסיינטרקס לא מוכר ולכן אין עליו חוות דעת יותר מדי

החלבון של דיימטייז מקום ראשון במכירות היום ולא סתם! נתונים מעולים!

לפותח האשכול- יש לך 10% הנחה אצלנו כגולש פורום LBS

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עוד פליט מהצד השני ששיגעו לו תמוח על הסיינטרקס הזה..

איזה פליט ומאיזה צד ? 😳

אז רגע .. מה רע בסינטרקס ? להגיד שזה רע בלי להסביר למה זה בעייתי..

---------- התגובה התווספה ב 13:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:05 ----------

1+

החלבון של דיימטייז מקום ראשון במכירות היום ולא סתם! נתונים מעולים!

לפותח האשכול- יש לך 10% הנחה אצלנו כגולש פורום LBS

נחמד... איזה טעם הוא הכי סביר ?

סינטרקס היא חברה שבכלל לא מוכרת בעולם..
ישנם מספר חברות מומלצות ושנמכרות הרבה בעולם ביניהם:
optimum, dymatize, champion nutrition, BSN ויש עוד כמה(האבקת חלבון של החברה BSN הוא פחות חלבון ויותר תחליף של ארוחה)
שאר החברות שציינתי הם בעלי ערכים דומים כמעט ואין הבדל ביניהם..
הדימטייז נמכרת במאסל האוס ויש לה ערכים מעולים עם טעמים מעולים(קפה מוקה אחד הטעמים היותר נמכרים שלהם) ובנוסף יש לך הנחה כגולש בפורום כמו שאמרו לך ככה שזה יוצא לך משתלם..

איזה פליט ומאיזה צד ? 😳

אז רגע .. מה רע בסינטרקס ? להגיד שזה רע בלי להסביר למה זה בעייתי..

---------- התגובה התווספה ב 13:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:05 ----------

נחמד... איזה טעם הוא הכי סביר ?

הטעם הכי נמכר ואהוב על הלקוחות בחלבון דיימטייז הוא הקפה מוקה, יש גם טופי קרמל, בננה, פינקולדה, שוקולד ,וניל, ותות שדה

נערך לאחרונה:
אוקיי תודה..

למה SYNTRAX לא מומלץ ?
כי זה סתם עוד חברה שהיא לא מוכרת בשום מקום בעולם כמאט,ופה בארץ מי שמוכר אותה עושה הרבה רעש וצילצולים סביב החברה. בתכלס זה סתם חברה והמוצרים שלה כולל החלבון שלהם לא הכי איכותי,וגם הערכים לא מי יודע מה,הטעמים לא להיט ו,בכללי החלבון לא שווה את הסכום שדורשים עליו לדעתי.
זה תוספי מזון שאתה מכניס לגוף שלך ומשתמש בהם אז לך על משהו שהוא מוכר בכל העולם,תיבדוק בפורמים בחו'ל איזה חברה היא הכי מוכרת ואמינה וכך לך חלבון טוב בראש שקט שאתה מקבל מוצר איכותי.

אני הלכתי על קפה מוקה אני מכחה שיגיע לי נראה אם זה באמת טוב כמו שאומרים

לא תתאכזב מהקפה מוקה של דיימטייז ✌️, אם אתה חובב טעמי קפה אתה תתלהב ממנו, תשים 180 מ"ל חלב או מים על כל כף ותהנה ממנו, עם חלב הוא בכלל מעדן.

את האמת כן אני חובב טעמי קפה אוהב את סוגי המוקה למיניהם.. מחכה שיגיע ואני יעדכן..
ואני תמיד שם 200 מ"ל חלב\מים כדי להרגיש את הטעם כשאני שם יותר זה יוצא מגעיל(לא משנה באיזה אבקת חלבון)

• פותח/ת השרשור
כי זה סתם עוד חברה שהיא לא מוכרת בשום מקום בעולם כמאט,ופה בארץ מי שמוכר אותה עושה הרבה רעש וצילצולים סביב החברה. בתכלס זה סתם חברה והמוצרים שלה כולל החלבון שלהם לא הכי איכותי,וגם הערכים לא מי יודע מה,הטעמים לא להיט ו,בכללי החלבון לא שווה את הסכום שדורשים עליו לדעתי.
זה תוספי מזון שאתה מכניס לגוף שלך ומשתמש בהם אז לך על משהו שהוא מוכר בכל העולם,תיבדוק בפורמים בחו'ל איזה חברה היא הכי מוכרת ואמינה וכך לך חלבון טוב בראש שקט שאתה מקבל מוצר איכותי.

שלום ,

תודה על התגובה.

למה לא מוכרת , חיפוש בגוגל מניב תוצאות. הדירוג של האבקה באתר bodybuilding.com הוא 8.3 לעומת 8.2 שניתן ל- Dymatize. מאיפה המידע שהערכים לא מי יודע מה?

מישהו ניסה ?
שוב תודה.. 🙌

הוא אמר על חברת סיינטרקס שהיא לא מוכרת, הוא לא דיבר על הדיימטייז

תיקח את הדיימטייז בראש שקט, תיצור איתנו קשר ותקבל את ההנחה שמגיעה לך.

נערך לאחרונה:
בסופו של דבר אתה קובע מה תקנה אנחנו ממליצים תעשה מה שבראש שלך..
גם שנותנים המלצות זה לא טוב?

• פותח/ת השרשור
בסדר גמור ואני מודה לכם מאוד על כך ! אל תבין אותי לא נכון.. פשוט רציתי להבין למה האבקה לא טובה ומה שקיבלתי אלו הם תשובות שהחברה לא מוכרת (ושוב חיפוש מניב תוצאות) דבר שלא גורר בהכרח שהאבקה גרועה. וגרוע מכך שהערכים שלה לא טובים .. למה ?
בכל מקרה כנראה שאלך על ה- Dymaztize

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית