הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

Serial_kIller

משתמש מתחיל
220
13
נק' מוניטין:
230
220
13
שלום ,

מה אבקת החלבון המומלצת ביותר ? (טעימה ואיכותית..) עד 400 ש"ח..

מה אתם אומרים על Syntrax Whey-Shake ?

תודה רבה

הערכים של הדיימטייז טובים יותר מהאופטימום

אותו וין דיזל שמשכנע אותך לקחת אופטימום עושה זאת מתוך אנטרס(הוא יודע על מה אני מדבר) לכן הוא מנסה להרוס לנו, אנחנו מחזיקים את כל המותגים כולל אופטימום, יוניברסל, ISS , דיימטייז ועוד, הדיימטייז היום עם התגובות הכי טובות שיש ועם לקוחות חוזרים בכמויות!

כל הלקוחות שלנו עברו מאופטימום לדיימטייז ואף אחד לא חוזר אחורה, יש בדיימטייז פחות פחמימה ו 0 סוכר, יש לדיימטייז גם טעמים טובים יותר והיא מתערבבת יותר בקלות.

נערך לאחרונה:
אנחנו מקבלים בקרוב את כל הטעמים היה מחסור בארץ ויהיו לנו את כל הטעמים שנמכרים בארץ. מה גם שאין כבר דרישה לאופטימום כמעט, אנשים רואים מוצר כמו הדיימטייז עם נתונים טובים יותר והוא גם יותר טעים והם לא קונים אופטימום. לקוח חכם קונה מוצר עם נתונים טובים יותר ולא קונה מוצר "כי מפרסמים אותו במיליונים בכל מיני מקומות".

גם דיימטייז מאד מפורסמת, הם ספונסרים של ברוק לסנר מה UFC ושל איירין שטרן שזכתה מקום ראשון במר אולימפיה במיס פיגורה! ושלא תבין אני לא מאלה שיגיד- " הנה הנה תראה היא זכתה הנה תראה ברוק לסנר תחת חסותם", אני אומר ללקוח בוא תיקח מוצר טוב יותר כמו הדיימטייז ותהנה גם מטעם טוב.

כאן רואים את ברוק לסנר ואיירין שטרן בסרטון תדמית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא נגד הדימטייז אבל מעצבן שאומרים כל הזמן בעל ערכים יותר טובים מהאופטימון אז במקום 0 גרם סוכר יש שם 1.5 גרם סוכר
זה לא כזה קריטי ושלא תבין אותי לא נכון אני גם בעד הדימטייז אבל אופטימום עדיין חברה מעולה

אני לא אמרתי שאופטימום לא טובה, אנחנו לפחות לא כמו וין דיזל שמסתתר מאחורי שם ויש לו אנטרס להרוס( שוב- הוא יודע על מה אני מדבר!)ולכן הוא מלכלך על כל המוצרים האחרים. מה שאמרתי שהנתונים של דיימטייז טובים יותר.
אני מציין את זה כי-
1- כי זה נכון
2- כי וין דיזל מנסה ללכלך סתם. אצלנו לא תמצא לכלוך.

נערך לאחרונה:
ה-SYNTRAX לא מומלץ.
לך על החלבון של חברת OPTIMUM NUTRITION , כך את גירסת ה- GOLD STANDARD 100% WHEY , טעמים מומלצים זה בננה וקרם עוגיות וקרמל טופי בעיקר.
ויש להם גם גירסה שניקראת PRO COMPLEX שגם חלבון מאוד איכותי.
מאוד אוביקטיבי.
לפחות תתן סיבות למה הוא לא מומלץ ומה הופך את אופטימום לכל כך מעולה.
אין מה לעשות, כשמסתכלים על מחיר, מספרים, איכות, טעם וערבוב, לדעתי- דימטייז לוקח.
הסינטרקס פשוט יקר מידי ופחות טעים לדעת האנשים. מה גם שזאת חברה פחות מוכרת ואני לא אוהב לקנות מאנשים שמחרטטים לי מהירות ספיגה (אבל אני לא באמת הולך לפי מוכר לא מוכר. ראה ערך אולטימייט. ככה שאישית אין לי בעיה עם החברה אלא עם המחיר המוגזם והפרסום המעצבן). מילא אם היית מקבל אותו במחיר יותר טוב- ניחא. אבל אתה לא.
לאחרונה קיבלתי מוצר איזולייט של סינטרקס ולא כל כך אהבתי. פשוט סירב להתערבב. הדימטייז והסייטוספורט בנתיים הכי טובות בתחום האייזולייט.
בשורה התחתונה, לך על ISS או דיימטייז. זול וטוב.

נערך לאחרונה:
MELAMED,

מקום ראשון בדיימטיז-קפה מוקה
אחריו יש את הטופי קרמל,פינקולדה והבננה "שרבים" על המקום השני כל חודש.
גם השוקולד הולך טוב.

נערך לאחרונה:
ה-SYNTRAX לא מומלץ.
לך על החלבון של חברת OPTIMUM NUTRITION , כך את גירסת ה- GOLD STANDARD 100% WHEY , טעמים מומלצים זה בננה וקרם עוגיות וקרמל טופי בעיקר.
ויש להם גם גירסה שניקראת PRO COMPLEX שגם חלבון מאוד איכותי.
שלום לך מר דיזל היקר , אני רואה שהזדחלת לך החוצה ממאורת האופטימום ושעוד פעם אתה מנסה להעביר אנשים לצד האפל....... אני קונה חלבון עפ"י ערכים , טעם ויכולת עירבוב כאשר בכל אחד מהפרמטרים הנ"ל הדיימאטייז לוקח את אופטימום (שלא לדבר על טעם הלוואי שהאופטימום משאיר אחריו). אני לא בוחר חלבון לפי כמה החברה שילמה על פירסום ל-BB כדי שישימו את המוצרים שלה כנמכרים ביותר:nono: :nono: :nono:

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מאוד אוביקטיבי.
אין מה לעשות, כשמסתכלים על מחיר, מספרים, איכות, טעם וערבוב, לדעתי- דימטייז לוקח.
הסינטרקס פשוט יקר מידי ופחות טעים לדעת האנשים. מה גם שזאת חברה פחות מוכרת ואני לא אוהב לקנות מאנשים שמחרטטים לי מהירות ספיגה (אבל אני לא באמת הולך לפי מוכר לא מוכר. ראה ערך אולטימייט. ככה שאישית אין לי בעיה עם החברה אלא עם המחיר המוגזם והפרסום המעצבן). מילא אם היית מקבל אותו במחיר יותר טוב- ניחא. אבל אתה לא.
לאחרונה קיבלתי מוצר איזולייט של סינטרקס ולא כל כך אהבתי. פשוט סירב להתערבב. הדימטייז והסייטוספורט בנתיים הכי טובות בתחום האייזולייט.

סבבה.. אני מאוד מודה לך!

אל תדאג אני אקנה ממאסל האוס 😉

אני פשוט מנסה להבין את נחרצות התגובות..

נחרצות התגובות נעוצה בין השאר בעובדה שהמגיבים מייצגים את המוצרים שהם מוכרים, רק שאחד מהם מעיד על עצמו כמוכר ויש למוצרים שלו קבלות, והשני ממליץ על אבקה מסוימת בלי לומר שהוא מוכר בחנות שמשווקת אותה.

תודה על הכנות לטיסימוס.
לנו חשוב לבוא בצורה הכי הוגנת ללקוחות שלנו, אנחנו מוכרים את כל המותגים, היום ה ISS והדיימטייז הכי נמכרים אצלנו ובארץ ויש להם קבלות כמו שציינת!
זה לא צריך לעניין אף אחד אבל עליהם דווקא יש לנו רווח הכי קטן אך לנו חשוב להוציא מהחנות מוצר שהלקוח יהנה ממנו וישלח את החברים שלו גם כן לקנות מאיתנו אחרי שניסה ISS ודיימטייז, אנחנו חושבים לטווח ארוך, כל לקוח מרוצה מביא עוד כמה לקוחות מרוצים וככה בונים שם לטווח ארוך.
אצלנו הכל מונח על השולחן ואנחנו לא מסתתרים מאחורי ניק כמו וין דיזל שיש לו אינטרס להרוס לנו 😃

כרגע עוד הבדל מהותי בין דימטייז לאופטימום זו העובדה שלדימטייז לא עשו (עד כמה שאני יודע) בדיקת מתכות כבדות, ולאופטימום כן. והתוצאות יצאו דיי טובות יחסית לאחרים.

מאוד אוביקטיבי.
לא הייתי סומך על סיטוספורט במקומך. נכון שלא בדקו את ה-ISO אלא את המאסל מילק, אבל עדיין.

protein-drinks.jpg

על מנת לאשר את המוצרים בארץ משרד הבריאות מקבל בדיקת מתכות כבדות על כל מוצר מיובא, הדיימטייז קיבל אישור והכל תקין איתו במאת האחוזים אחרת אי אפשר היה למכור אותו פה 😃 דיימטייז ידועים באיכות שלהם!

מה גם שאתה מתלהב מהתוצאות של אופטימום, זה מה שנקרא ראש לשועלים 😃 זה שהם "יצאו יחסית טוב" בטבלה שנתת עדיין התוצאות שם לא להיט בכלל, נו אז מה אם אופטימום יצאו יחסית טוב לאחרים? לאחרים יצאו תוצאות גרועות ואם אתה מסתכל תאכלס על התוצאה של האופטימום אז גם היא יצאה לא טובה.

נערך לאחרונה:
מתערבים על דלי של דימטייז שזו לא בדיקה טוקסיקולוגית והיא לא כוללת מתכות כבדות? 🙄

זו בדיקה לאבות מזון \ ויטמינים \ מינרלים ובמקרה הטוב אולי גם בדיקה מיקרוביולוגית.

---------- התגובה התווספה ב 23:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:13 ----------

אבל נניח שהוא עבר בדיקה על זה וקיבל אישור. במקרה הגרוע יתכן כי בסקופ חלבון אחד יש את המקסימום המותר מכל אחת מהמתכות האלה. כלומר 2 סקופים ביום זה כבר פי 2 מהכמות המותרת וזה בלי להחשיב את הזבל שמכניסים לגוף מאוכל רגיל. אז צריך לראות את הערכים עצמם ולא לסמוך על משרד הבריאות הנפלא שלנו (שלהזכירך אישר גם את רדוקטיל).

חשבנו פעם לייבא מותג שלנו ולמכור במאסל האוס ואני יודע בדיוק מה הם מבקשים והם מבקשים בדיקות מתכות כבדות! אתה יכול גם לברר ולראות שאני צודק.

בסדר גמור ואני מודה לכם מאוד על כך ! אל תבין אותי לא נכון.. פשוט רציתי להבין למה האבקה לא טובה ומה שקיבלתי אלו הם תשובות שהחברה לא מוכרת (ושוב חיפוש מניב תוצאות) דבר שלא גורר בהכרח שהאבקה גרועה. וגרוע מכך שהערכים שלה לא טובים .. למה ?
בכל מקרה כנראה שאלך על ה- Dymaztize

אתה לא מבין שהם מנסים למכור לך? למרות שיש לי דימטייז שוקו (ממליץ בחום) רוב האבקות מבחינת הערכים שלהן -זהות ("אותו חרא" כמו שהמאמן שלי אמר).מבחינת טעם זה כבר עניין אחר בגלל זה אני עם הדימטייז כי אני אוהב את הטעם שלו... .

נערך לאחרונה:
מתערבים על דלי של דימטייז שזו לא בדיקה טוקסיקולוגית והיא לא כוללת מתכות כבדות? 🙄

זו בדיקה לאבות מזון \ ויטמינים \ מינרלים ובמקרה הטוב אולי גם בדיקה מיקרוביולוגית.

---------- התגובה התווספה ב 23:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:13 ----------

אבל נניח שהוא עבר בדיקה על זה וקיבל אישור. במקרה הגרוע יתכן כי בסקופ חלבון אחד יש את המקסימום המותר מכל אחת מהמתכות האלה. כלומר 2 סקופים ביום זה כבר פי 2 מהכמות המותרת וזה בלי להחשיב את הזבל שמכניסים לגוף מאוכל רגיל. אז צריך לראות את הערכים עצמם ולא לסמוך על משרד הבריאות הנפלא שלנו (שלהזכירך אישר גם את רדוקטיל).
בחייך , אומרים לך שהערכים של דיימאטייז טובים יותר משל אופטימום , מראים לך שהם טובים יותר משל אופטימום ואתה מקריץ לי בדיקה של פריקינג מתכות כבדות????!!!!! אני מתאר לעצמי שאופטימום גם יקחו בבדיקה של מים כבדים ושל מרכיבים יונים בתערובת...... תשאר עם האופטימום או כל "פח" אחר שאתה משיג ב"זול" שחס וחלילה לא תגמור לנו את הדיימאטייז.....

בחייך , אומרים לך שהערכים של דיימאטייז טובים יותר משל אופטימום , מראים לך שהם טובים יותר משל אופטימום ואתה מקריץ לי בדיקה של פריקינג מתכות כבדות????!!!!! אני מתאר לעצמי שאופטימום גם יקחו בבדיקה של מים כבדים ושל מרכיבים יונים בתערובת...... תשאר עם האופטימום או כל "פח" אחר שאתה משיג ב"זול" שחס וחלילה לא תגמור לנו את הדיימאטייז.....

1. ערכים יותר טובים? וואוווו: עוד חצי גרם חלבון, פחות 5 מ"ג כולסטרול, פחות גרם פחמימה ועוד 50 מ"ג בטא-חרטאנין. פששש בואנה! רק בשביל זה שווה לעבור לדימטייז. למי לעזאזל אכפת?

2. כל הדברים האלו הם זניחים, אני לא מנסה לשכנע אנשים לקנות דימטייז או אופטימום או 4אברפיט או גספרי, זה מעניין לי את הביצה.
אני אומר שאני אעדיף לקנות אבקה שנבדקה ושתוצאות הבדיקה מפורסמות. אתה רוצה להתווכח עם זה? שיהיה לך בכיף. זו דעתי.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית