נק' מוניטין:
12,373
- 6,962
- 58
- גו אקטיב - יהוד
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוק באתי לשאול את זה
לדעת המחקר? אין לי מושג. לדעתי האישית - זה בקטגוריית השריריים 👏ומה עם גברים שמנים שותי וחלב ועושי ?ss:(
האמת - לא מפתיע במיוחד. אף פעם לא קניתי את השטויות שחלק מהנשים אוהבות להגיד: "לא, המראה לא חשוב לי".
אני חושב שה"שרירי" במחקר הזה היה מכוון יותר לאנשים עם קוביות בבטן, מאשר לאנשים כמו דייב טייט, זה הרי ברור שבשביל רוב אנשים אידיאל היופי זה דוגמן רזה עם קוביות בבטן...
אני חושב שה"שרירי" במחקר הזה היה מכוון יותר לאנשים עם קוביות בבטן, מאשר לאנשים כמו דייב טייט, זה הרי ברור שבשביל רוב אנשים אידיאל היופי זה דוגמן רזה עם קוביות בבטן...
במכון החדש שאני מתאמן בו יש אנשים עם קוביות בבטן שאכלו את דייב טייט לארוחת צהריים. די מפחיד.
הנה המחקר עצמו http://dfred.bol.ucla.edu/FrederickHaselton-2007-PSPB-MuscularityFitnessIndicator.pdf
בקיצור: הם יצרו במחשב 6 דמויות של גברים באותו גובה אך בפרופורציות שונות (שרירי מאד, ילד קוביות בינוני, ילד קוביות רזה, גבר בינוני בלי שרירים, גבר רזה בלי שרירים וגבר שמנמן) ושאלו נשים שאלות על כל דמות בנושאים שונים (עד כמה הגבר מושך, עד כמה הוא דומיננטי בהשוואה לגברים אחרים, עד כמה הוא יכול להיות טוב במיטה, עד כמה הוא יכול להיות נאמן וכו')
בגדול הנשים אמרו שהשרירי מאד והלא שריריים הם פחות מושכים.