הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גברים שריריים נהנים יותר

ד"ר פרדריק ועמיתיו למחקר בדקו את ההיסטוריה המינית של 99 סטודנטים. החוקרים ביקשו מ-141 סטודנטיות, לדרג גברים בסקאלה בין הכי שריריים להכי צנומים. לאחר בחינת הנתונים נמצא כי הנשים העדיפו את הגברים שנראו הכי חזקים, אגרסיביים ודומיננטיים.
מהממצאים עולה כי לגברים שרירים היה להם סיכוי של פי שתיים, להחליף יותר משלוש פרטנריות לסקס, לעומת הגברים הלא שריריים.
"נשים נמשכות יותר לגברים שריריים, במיוחד כשמדובר בהתנסות לא מחייבת, אבל כשמדובר במציאת בן זוג לטווח הארוך, הן נוטות לחפש גבר 'רגיל', ולהעדיפו על פני גבר שרירי", סיכם ד"ר פרדריק

כמו שהם תיארו את המחקר אני לא רואה קשר בין התוצאות למסקנה.
נשים נמשכות יותר לגברים שריריים (כאילו דאאא?) אבל מאיפה הוא הביא שלטווח ארוך הן יחפשו גבר רגיל?
נשמע לי נצוץ מהאצבע.
ברור שלטווח ארוך אישה תחפש גבר שיהיה ב"רמה" שלה פחות או יותר מבחינת מראה חיצוני כי היא לא תחשוב שיש לה סיכוי עם מישהו הרבה יותר אטרקטיבי והיא אולי תחוש לא בנוח לידו, ומצד שני אף אחת לא תחפש בכוונה גבר מכוער. אבל בכל מקרה גבר שנראה טוב הוא מושך יותר.
אבל להגיד שנשים יחשדו שכוונותיו הרומנטיות של גבר שרירי (כנראה בהנחת מחקר זה שרירי = נאה וצנום = בינוני) לא רציניות ולכן לא יעדיפו אותו לטווח ארוך זה בולשיט.

---------- התגובה התווספה ב 14:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:54 ----------

אם כבר - אז מתצפיותיי על אנשים שאני מכירה הגברים שבוגדים הם בד''כ בעלי מראה בינוני ומטה. הנאים יותר הם גם יותר נאמנים. אולי זה בגלל שהם לא צריכים להוכיח לעצמם שהם שווים? 😆
אבל אני מעדיפה לא להכליל לשום כיוון.

נערך לאחרונה:
אלא זוכים בחלק היפה של המין החלש,ה''טבעיות''..

ומה עם גברים שמנים שותי וחלב ועושי ?ss:(
לדעת המחקר? אין לי מושג. לדעתי האישית - זה בקטגוריית השריריים 👏
אין כמו שמנים ששותים חלב ועושים SS (או ביל סטאר)!. ראה ערך שטן-שור 😘

נערך לאחרונה:
השאלה היא איך קיטלגו את האנשים לפי שרירי/לא שרירי

האם זה שרירי? [OMG יש קוביות!]

20090423_dschwarz_250x375.jpg

IMG_0483.JPG

וזה לא שרירי?

dave-tate-02.jpg

טייט פשוט מתאים לכאן.. מאסיבי מאוד..אך אבוי לו.... אין קוביות..

סתם קלטע.. זה טייט עם קוביות

dave-bathroom.jpg

השאלה היא לפי מה הם קבעו שרירי/לא שרירי

ושמנים זחקים זה הכי ס1ס ... כולם ידועים את זה

נערך לאחרונה:
איך עשו את המחקר? פשוט שאלו נשים מההן מעדיפות? אני חושב שבין מה שהן חושבות לבין מה שהן היו עושות בפועל יש הבדל

האמת - לא מפתיע במיוחד. אף פעם לא קניתי את השטויות שחלק מהנשים אוהבות להגיד: "לא, המראה לא חשוב לי".

אין בזה חוקים. אני ממש,אבל ממש לא נמשך לכל אוסף של בלונד אנורקתי שנחשב ליפה ברוב המכלט של גברים ישראלים. ..

האמת - לא מפתיע במיוחד. אף פעם לא קניתי את השטויות שחלק מהנשים אוהבות להגיד: "לא, המראה לא חשוב לי".

משפט של "הנשים העמוקות" ✌️

אלה הבחורות שאתה שם להן מקרופון שהן יושבות אחת עם השנייה בבית קפה ואתה שומע כל שניה את צמד המילים "איזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךך", אבל שהן בפורום שהן צריכות להשמע "איכותיות" אז שם הן חוזרות למשפט "המראה לא חשוב לי" 🤡

אני חושב שה"שרירי" במחקר הזה היה מכוון יותר לאנשים עם קוביות בבטן, מאשר לאנשים כמו דייב טייט, זה הרי ברור שבשביל רוב אנשים אידיאל היופי זה דוגמן רזה עם קוביות בבטן...

אני חושב שה"שרירי" במחקר הזה היה מכוון יותר לאנשים עם קוביות בבטן, מאשר לאנשים כמו דייב טייט, זה הרי ברור שבשביל רוב אנשים אידיאל היופי זה דוגמן רזה עם קוביות בבטן...

ככה גם אני חושב ..

כולנו נדפקנו 🤡

חוץ מסטן-שור

במכון החדש שאני מתאמן בו יש אנשים עם קוביות בבטן שאכלו את דייב טייט לארוחת צהריים. די מפחיד.

הנה המחקר עצמו http://dfred.bol.ucla.edu/FrederickHaselton-2007-PSPB-MuscularityFitnessIndicator.pdf
בקיצור: הם יצרו במחשב 6 דמויות של גברים באותו גובה אך בפרופורציות שונות (שרירי מאד, ילד קוביות בינוני, ילד קוביות רזה, גבר בינוני בלי שרירים, גבר רזה בלי שרירים וגבר שמנמן) ושאלו נשים שאלות על כל דמות בנושאים שונים (עד כמה הגבר מושך, עד כמה הוא דומיננטי בהשוואה לגברים אחרים, עד כמה הוא יכול להיות טוב במיטה, עד כמה הוא יכול להיות נאמן וכו')
בגדול הנשים אמרו שהשרירי מאד והלא שריריים הם פחות מושכים. אבל מכיוון שמתכנני המחקר כתבו שהדמויות של שריריים כולם היו באותו אחוז שומן בערך (רק משקלים שונים) - הם כנראה שמו דמות של בילדר ולא של ילד SS. 😛

נערך לאחרונה:
הנה המחקר עצמו http://dfred.bol.ucla.edu/FrederickHaselton-2007-PSPB-MuscularityFitnessIndicator.pdf
בקיצור: הם יצרו במחשב 6 דמויות של גברים באותו גובה אך בפרופורציות שונות (שרירי מאד, ילד קוביות בינוני, ילד קוביות רזה, גבר בינוני בלי שרירים, גבר רזה בלי שרירים וגבר שמנמן) ושאלו נשים שאלות על כל דמות בנושאים שונים (עד כמה הגבר מושך, עד כמה הוא דומיננטי בהשוואה לגברים אחרים, עד כמה הוא יכול להיות טוב במיטה, עד כמה הוא יכול להיות נאמן וכו')
בגדול הנשים אמרו שהשרירי מאד והלא שריריים הם פחות מושכים.

קיצר בולשיט. הרי האינטרקציה של המשיכה גם אם מדובר בסטוץ הוא טיפה יותר מזה. יש עוד משתנים שמשפיעים במהלך האינטרקציה.

אפשר לטעון שהם בחרו גם בדברים השריריים בגלל מוסכמות החברה או איך שלא נקרא לזה. אני חושב שמה שפעם נחשב למושך בשנות ה30 נניח הוא לא מה שנחשב להיום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית