באיזה חד"כ אתם מתאמנים? מרוצים/לא מרוצים?

חדר כושר כפר תבור, זו היא האופציה הכי טובה. יש שם סקוואט ראק, וספת משקולות, גם המחיר די זול. אבל אין שם כלוב, ולמדריכים אין שום ידע כי הם אומרים סקוואט זה מסוכן למתחילים ובעיקר אם אתה בן 14(או שבקיצור כל התרגילים המורכבים).
בסוף הצלחתי להסתדר איתם, אבא שלי נכנס לתמונה ועכשיו הם מסכימים לי.
קוראים לו נראה לי ג'ים כפר תבור.

מתוך 5 הייתי נותן לו 3, כי בכל זאת הוא נפתח כל יום ב-6 בבוקר, והוא דיי מרווח. גם יש שם מגוון בסדר של מכונות, אולי יום אחד כשאני יהיה מתדקם יותר אני אולי ייכניס איזה מכונה כתרגיל עזר כמו לג פרס או משהו כזה. החסרונות הם שאין כלוב משקולות, והצוות לא משהו.

נערך לאחרונה:
1. נפשונית בחולון
2. יש כלוב, ספות, הרבה פלטות של 20, 2 מוטות אולימפיים, מוט עבה יותר, וגם מוט נשים ובכללי אפשר להסתדר שם טוב מאוד
3. אין בעיה עם סקוואט ודדליפט, ויש גם מאמן אחד שמסוגל ללמד HB לא רע בכלל. מה גם שהכלוב כמעט אף פעם לא תפוס וגם אם כן זה ל10 דקות גג
4. מרוצה מאוד

1. טכניון
2. מגוון רחב של מכשירים, 2 קומות שאחת מהן מיועדת לאירובי, מספיק מוטות ופלטות, קצת צפוף בקומה התחתונה בשעות עומס אבל מסתדרים בכיף, פתוח מ6 בבוקר עד חצות בימים א-ה ו עד 1730 בסופש.
3. אף אחד לא יגיד לך מילה אם לא תבקש עזרה, רובם ממש אחלה.
4. מאוד מרוצה!

1-איפה אתם מתאמנים(מכון ואיזו עיר)
מתאמן בחיפה ובמכון כושר שיש לי בבניין

2-איזה מכשירים יש
יש את כל המכשירים שצריך יש מולטי טריינר, הליכונים, סטפרים,אופניים שזה לכל השכנים הליצנים שלא יודעים להתאמן אבל בנוסף יש מתח, מקבילים, מוט אולימפי, פלטות אולימפיות, דאמבלים, משקולות מתברגות, מוטות W ומוטות רגילים, ספסל לבנץ' פרס ועוד שתי ספסלים לעשות תרגילים, בקיצור יש הכל(רק אין כלוב שפה אני מאלתר ועד עכשיו זה סבבה)

3-מה מדיניות המכון לגבי סקוואט ודדליפט
אני עושה שם מה שבא לי בלי לשאול אף אחד וגם אף אחד לא מעיר(השכנים שמתאמנים)

4-אתם בכללי מבסוטים מהמכון?
מבסוט מאוד מהמכון כי זה פותר לי המון בעיות של נסיעה שאין לי איך להגיע כי ההורים שלי עובדים ואני די לחוץ עם לימודים ובכלל השעות של האוטובוסים ליד הבית שלי ממש לא נוחים ככה שבאמת אני לא יודע מה הייתי עושה בלי המכון הזה..
הדבר היחידי שלפעמים מבאס אותי זה שאני מתאמן לבד, אני לפעמים מעדיף שיהיה איתי איזה מישהו ויתן דחיפה כזאת תוך כדי האימון אבל עם הזמן כבר למדתי להסתדר עם זה למרות שזה טיפה מבאס

דרך אגב שאלה לרן מאיפה הבאת את הפלטות האולימפיות? אני רוצה להביא כמה למכון.. אני קניתי בעבר מ POWERSPORT אבל זה יוצא די יקר כל העסק..

LIFE & FITNESS חדרה

2-איזה מכשירים יש
בעיקר מלא חרא, מלא מכשירים. הליכונים יש אולי 8 אבל הם מקובעים לרצפה ולא רועדים שזה הכי חשוב, כי כשהייתי בforma בחדרה היו איזה 30 הליכונים ובקושי אפשר לרוץ עליהם.
הפלטות חרא, אחרי דד ליפט רגיל עם 100 קילו הפלטה התפרקה והייתי צריך להחביא אותה.
וזה קרה פעמיים בשבועיים.
יש ראק אדיר בגודל שלו, עם מוטות ביטחון שאפשר להוריד אותן. יש בערך 5 מוטות וספת בנץ' אחת.בנוסף יש סמית' שיש בו אפשרות לעשות סקוואט חופשי.

נורא, בערך חצי שנה כל אימון הייתי צריך להתווכח עם המדריכים אבל בסוף שכנעתי מדריך אחד שדי מבין. ואפילו מפרגן והכל.
אבל הבעלים זה סיפור אחר, יש בעלים שבא פעם בחודש ופעם ראה אותי עושה דד ליפט. הוא איים וצעק שיחזיר לי את הכסף רק שאני לא יעשה דד ליפט (וזה היה רק 60 קילו חימום). מה שטוב שבקושי רואים אותו באזור.
אבל עכשיו בא עוד אחד ששמעתי ממדריכים שאמרו לי שלא לעשות כשהוא בא כי כנראה עוד באותו יום יחזירו לי את הכסף.ואני לא יתאמן שם יותר.

4-אתם בכללי מבסוטים מהמכון? כן

1-איפה אתם מתאמנים(מכון ואיזו עיר) טכניון בחיפה
2-איזה מכשירים יש- יש הכול לפי דעתי. המכון דיי גדול, ויש בו 2 קומות, קומה תחתונה וכוח וקומה שנייה לאירובי. בשעות עומד יכול להיות שצריך קצת לחכות עד שתיתפנה מסילה/מכשיר מסוים.
3-מה מדיניות המכון לגבי סקוואט ודדליפט- עוד לא התחלתי להתאמן בתוכנית כוח, אבל לפי מה שזה ניראה, כל עוד אתה לא שואל, למאמנים שם לא מפריע מה אתה עושה.
4-אתם בכללי מבסוטים מהמכון?- אני מבסוט. יש שם את כל מה שאני צריך ויותר מזה.

-איפה אתם מתאמנים(מכון ואיזו עיר)
לייףאנדפיטנס נהריה
2-איזה מכשירים יש
כל מה שצריך חבל שי יותר מידי מכשירים
מותר לעשות אף אחד לא יגיד לך שום דבר
כן אחלה מכון

מתאמן במכון קטנטן בכפר שלנו ששייך למתנ"ס או למועצה המקומית (אני מניח שזה אותו דבר). אני מתערב עם כולם שאני מתאמן במקום הכי גרוע שיש:

1) יש רק מדריך אחד.
2) פתוח רק מ17:00 עד 20:00 ראשון, שני, רביעי, חמישי, שבת. כן, רק 5 ימים, 3 שעות ביום.
3) יש רק 2 מוטות אולימפים ישנים, וסך כל הפלטות מגיע ל-180 קילו בסה"כ. ז"א מתי שמישהו אחר משתמש ביותר מ-40 קילו לכל תרגיל שיהיה, אני צריך לחכות. אם אני עושה סקוואט, כל אלו שעושים בנץ' או כל דבר שמצריך פלטות, מחכה.
4) יש בנץ' אחד קבוע ואחד מתכוונן, שם אני עושה את הסקוואטים - מוציא את הכוננים, מסובב אותם ועושה. אין כלוב, אין ראק, אין שום דבר אחר שאפשר לעשות סקוואט ממנו.
5) הפלטות של ה-20 בעצם שוקלים 18.5-19, כנ"ל לגבי ה-15. אז אני מוסיף 1.25 תמיד בלי קשר למשקל העבודה שאני מתכנן לעשות.
6) אין שירותים, מקלחות או מותרות כאלה. יש קולר אחד בחוץ וכיור בפנים.
7) כשהמועצה הקציבה כסף לשיפוצים, שמו לנו מסך פלזמה, 3 מסלולי ריצה, ו-4 אופניים.
jester.gif
suicide.gif

8) המדריך וכל המתאמנים בחד"כ עדיין תקועים בסטיגמות, סטראוטיפים, דעות קדומות ואמונות טפלות מימים ימימה. הכל כמובן כן נדבק אליי.
9) אין מיזוג אוויר תקין.

כל התענוג הזה עולה 100 ש"ח לחודש.

.......

החל מהשבוע אני מתאמן במכון McFit במינכן.
יש במינכן 4 סניפים שלו, יש לרשת 133 סניפים ברחבי אירופה (בעיקר בגרמניה).
יש המווווון מכשירי כוח לצד משהו כמו 40 הליכונים, 10 מכונות חתירה, 30 אליפטי.
יש 3 ראקים, 3 סמית', 4 לחיצת רגליים עם פלטות, 5 בנץ' מישור, 3 בנץ' חיובי, 2 בנץ' שלילי, 2 פולי-קרוס שלמים, 2 עמדות חתירה, משקולות יד עד 50 קילו, טונות של פלטות (שמים שם פלטות על הרצפה כדי להגביה את המוט לדדליפט כי יש צלחות רק עד 15 קילו והקוטר שלהן קטן).
המון בילדרים מקצועיים, עד עכשיו פגשתי רק 3 חבר'ה שמתעסקים בפאוורליפטינג והיום פגשתי בחור אחד שעשה דדליפט 190 ק"ג ל-5 סטים של 3 חזרות. כל השאר מתמקדים בעיקר במכשירים.
המכון פתוח 24 שעות ביממה, 365 ימים בשבוע כולל חגים.
התענוג עולה 17 יורו לחודש (85 שקל).

יש 3 ראקים, 3 סמית', 4 לחיצת רגליים עם פלטות, 5 בנץ' מישור, 3 בנץ' חיובי, 2 בנץ' שלילי, 2 פולי-קרוס שלמים, 2 עמדות חתירה, משקולות יד עד 50 קילו, טונות של פלטות (שמים שם פלטות על הרצפה כדי להגביה את המוט לדדליפט כי יש צלחות רק עד 15 קילו והקוטר שלהן קטן).
המון בילדרים מקצועיים, עד עכשיו פגשתי רק 3 חבר'ה שמתעסקים בפאוורליפטינג והיום פגשתי בחור אחד שעשה דדליפט 190 ק"ג ל-5 סטים של 3 חזרות. כל השאר מתמקדים בעיקר במכשירים.
I HATE YOU:(

אצלי בבית
2-איזה מכשירים יש
מה שצריך
אני בריב עם עצמי אבל בינתיים אין בעיות
כן

😵

אין דברים כאלה בארץ....

😵

אין דברים כאלה בארץ....

בארץ לא אבל באירופה יש לא מעט ונראה לי שזה מכון די קטן יחסית לארה"ב. מה שכן צריך להתרגל לקיבוץ הגלויות כאן, זה משהו שקצת קשה אחרי הארץ - מתאמנים מסביבך אנשים מכל המינים, מכל הגזעים, מכל הסוגים, מזריקים וטבעיים, כאלה עם מבט מטורף בעיניים וכאלה שלא תרצה להיתקל בהם בסמטה חשוכה לצד חבר'ה נחמדים.

ממתי אתה במינכן? באיזה איזור אתה משתכן? (אם אפשר לשאול)

בארץ לא אבל באירופה יש לא מעט ונראה לי שזה מכון די קטן יחסית לארה"ב. מה שכן צריך להתרגל לקיבוץ הגלויות כאן, זה משהו שקצת קשה אחרי הארץ - מתאמנים מסביבך אנשים מכל המינים, מכל הגזעים, מכל הסוגים, מזריקים וטבעיים, כאלה עם מבט מטורף בעיניים וכאלה שלא תרצה להיתקל בהם בסמטה חשוכה לצד חבר'ה נחמדים.

חבל שבאמת אין בארץ מקומות כאלה..
אם יש מזל אז יש ראק 1 במכון ...

הבנתי שגם גברים וגם נשים נכנסים ביחד לסאוונה ערומים. זה מה שחבר שלי סיפר לי, הוא גם היה בחדר כושר בגרמניה כשהוא היה שם לשבוע (זה פשוט היה זול ממש כמו שאמרת אז זה יצא לא רע)

יש מקומות שמפרידים בין נשים לגברים, רובם לא. גם אני לא הבנתי ביום הראשון מה המדריכה עושה בחדר הלבשה מלא בגברים ערומים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית