הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתכות כבדות וחברות אנדרגרוואנד

DUCATI999

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
9
70
0
מה נשמע חבר'ה.?
למישהו פה יש במקרה גישה לבידקת מעבדה של החברות הנפוצות בשוק השחור בארץ?
מענין לדעת אם שימוש לטווח ארוך בכל החומרים האלה ממש יכול לגרום לנזק עקב הימצאות גורמים מזיקים במהילה של החומר- רוב חומר הגלם מגיע מסין בתור אבקה ומשם חברות רוכשות את האבקות ומערבבות עם שמנים... אם מישהו יכול לתת קישור לאיזשהו חומר עיוני בנושא זה יהיה נהדר
תודה

ווילאם לאוולין כתב ספר בנושא אולי אפשר להוריד עותק ש שם דוחות מעבדה של כל המעבדות המובילות

למה לא? הוא הריץ דגימות של רוב המעבדות המובילות ופרסם דוחות מפורטים לגבי כל חומר וחומר.
לדעתי זה הכי קרוב שאפשר לגבי ידע על ריכוז של מתכות כבדות בחומרים שהם UG אי אפשר לדעת חוץ מבדיקת מעבדה

למה לא? הוא הריץ דגימות של רוב המעבדות המובילות ופרסם דוחות מפורטים לגבי כל חומר וחומר.
לדעתי זה הכי קרוב שאפשר לגבי ידע על ריכוז של מתכות כבדות בחומרים שהם UG אי אפשר לדעת חוץ מבדיקת מעבדה
הספר משולם . זה הגוגל לש ה UG,מי ששילם-קיבל ביקורות טובות. אל תשאל איך,אבל מכיר את זה ממקורא ראשון. הוא די אובייקטיבי,אבל אובייקטיבי ביותר כלפי המשקיעים.

לא יודע. יכול להיות עד כמה שאני יודע הוא בסדר אבל הכל יכול להיות חחח. דרך אגב עד כמה שאני יודע הרוב נקטלו שם.

חבר'ה אם כבר פתחו את הנושא כאן..
היום דיברתי עם הדילר שלי בקשר לסייקל, והוא הציע לי טסט' של סיירוקס, מה דעתכם על החומרים של החברה בתור UG ?

אותו דרק אין הבדל. אנטון זה שהוא הוציא את הספר זה כי יש קהל יעד לספר כזה ואפשר לעשות רווח ממנו זה סבבה ומובן. זה לא אומר שהמידע שם מופרך או מפוברק או נטוי לצד כזה או אחר אין קשר בין הדברים

קלינה מה היית ממליץ יותר? אננתת של סיירוקס או ספיונט?
אין הבדל,עלי אישית סיפיונט משפיע יותר טוב

---------- התגובה התווספה ב 10:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:58 ----------

אותו דרק אין הבדל. אנטון זה שהוא הוציא את הספר זה כי יש קהל יעד לספר כזה ואפשר לעשות רווח ממנו זה סבבה ומובן. זה לא אומר שהמידע שם מופרך או מפוברק או נטוי לצד כזה או אחר אין קשר בין הדברים
בוא נסגור על זה שזה "די קרוב לאמת" עם נגיועת קלות של מסחרה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית