הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט(על-הפנים)

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2

הבנתי שהדדליפט שלי באמת ואין צורה אחרת לנסח את זה מאשר חרא
cray.gif
cray.gif
cray.gif
cray.gif
.אם תוכלו לתת לי הצעות לשיפור אני אשמח,אני יודע שצריך להוציא חזה מה שאני לא עושה בכלל ולהוריד תחת הרבה.

ד.א:בצורה הזאת של הדדליפט אני יכול לפגוע בעצמי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נוראי..
וכן אתה בהחלט יכול לפצוע את עצמך ככה

אתה אפילו לא מנסה להכנס לסט-אפ
אתה לא מנסה אפילו ליישר את הגב ולסובב את האגן לפנים
אתה פשוט תופס את המוט ומושך ...

תעבור שוב על הספר והסרטונים של ריפטו.. כי זה פשוט נוראי.. ויכול לגרום לפציעה..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הגב שלך כמו קשת בעננן אחי פשוט כואב לראות את זה
ולמה אתה מיתאמן במיכנס הזה?הוא יורד לך מהתחת
בקיצור אני לא יודע להסביר על הטכניקה
חושב שיהיו פה חברה שיודעים

אתה פושט את הצוואר במקום את הגב.
הצעה לשיפור- תעשה את הדדליפט שהמראה מהצד שלך , לפני שאתה עולה תסתכל הצדה ואל תתחיל לעלות עד שהגב שלך זגוף לגמרי. ברגע שתלמד איך להיות עם גב זקוף(תלמד גם איך זה מרגיש) תפסיק להתסכל למראה.

• פותח/ת השרשור
במשקלים כבדים אני לא יכול לעלות שאני מסתכל על המראה..האמתי שהטכניקה של הדדליפט הסטים הממש כבדים האלו הייתה יותר טובה פשוט בכבדים אני קצת מפקשש בגלל זה אימון הבא אני מוריד ל100 אעבוד על טכניקה ואצלם ואעלה שוב

במשקלים כבדים אני לא יכול לעלות שאני מסתכל על המראה..האמתי שהטכניקה של הדדליפט הסטים הממש כבדים האלו הייתה יותר טובה פשוט בכבדים אני קצת מפקשש בגלל זה אימון הבא אני מוריד ל100 אעבוד על טכניקה ואצלם ואעלה שוב
תתחיל מזה שתוריד משקל.ממה שאני רואה גם אתה לא נועל שום דבר מהשלושה(ברכיים מותניים כתפיים). תתכופף עוד עם הרגליים, הן בקושי משתתפות בביצוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית