הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה בסייקל מסה

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
שלום לכולם.
התחלתי את הסייקל ה-1 שלי.
טסט' אנטט 10 שבועות. +דיבול 30 מ"ג 4 שבועות.

רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לעלות בסייקל, וכמה שיותר נקי מבחינת תזונה..
הבנתי שמומלץ לאכול כ-3 גרם חלבון לכל קילו ממשקל הגוף, האם אפקטיבי לאכול אפילו יותר?..
לגבי פחממות 4 גרם לכל קילו ממשקל הגוף, זה מספיק?.. ולגבי שומן כמה מומלץ?... אני כרגע צורך כ-5 כדורי אומגה 3 ליום, ללא שאר השומן בתפריט המגיע מחמאת בוטנים טיבעית, טחינה, ושאר מקורות החלבון כגון קוטג' וכו'.

*
מקורות החלבון שלי הם דלי שומן, ומקורות הפחממה מורכבות.
תודה רבה לכולם 😃

אין צורך בכל כך הרבה אומגה 3. לדעתי הערכים שלך הם סבירים כ baseline אני תמיד מתחיל מ 1 ג שומן לקילו ומתחיל מעקב של העליה במשקל כאשר אני רואה שאנ מתחיל לעלות ב % שומן ביחס למסת שריר אני מתחיל לעשות שינויים זה עניין אינדווידואלי

אין צורך בכל כך הרבה אומגה 3. לדעתי הערכים שלך הם סבירים כ baseline אני תמיד מתחיל מ 1 ג שומן לקילו ומתחיל מעקב של העליה במשקל כאשר אני רואה שאנ מתחיל לעלות ב % שומן ביחס למסת שריר אני מתחיל לעשות שינויים זה עניין אינדווידואלי

אני לא בטוח שזה הרבה אומגה 3 אם מדובר בטבליות של ה-180 מ"ג.

עם זה מימון כזה אז סבבה חשבתי לתומי שמודבר בכדורים של 1ג 😛 כן הערכים נראים בסדר. רק תעקוב אחרי ההתקדמות בהצלחה בסייקל תן בראש 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית