הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשים ופיתוח גוף

• פותח/ת השרשור M_A
  • פורסם בתאריך

M_A

משתמש מתחיל
138
0
נק' מוניטין:
7
138
0
כמובן שכל אחת חופשיה לעשות מה שבא לה,אבל מה אתם חושבים ברגע שרואים אישה ענקית עם שרירים?הם מזריקות טסט' כדי לגדול וזה פוגע בהן יותר מגברים (נכון?)
אישית אני חושב שזה מאוד הזוי שאישה מפתחת גוף (אני לא מדבר על חיטוב ומראה יפה אלא שרירים)

אפשר להיות מפתחת גוף ולשמור על הנשיות. יש נשים שלוקחות את זה בצורה מוגזמת מדי, אבל אם זה עושה אותן מאושרות אז מי אני שאבקר אותן?

מישהו שרציני בספורט ברמה תחרותית לפעמים צריך להקריב דברים בשביל להיות בטופ העולמי.
אז אם אישה רוצה להיות בטופ העולמי לפעמים היא צריכה לוותר על הנשיות שלה.
לדעתי האישית פיתו גוף לנשים וגברים זה לא יפה, למרות שאצל נשים זה יותר מוזר. אבל שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה.

• פותח/ת השרשור
האם שווה לוותר על נשיות בשביל דבר כזה? גבר נשאר גבר אפילו אם לא אנשים לא אוהבים גוף גדול מדי,אבל אישה אחרי שמקבלת גוף שרירי מפסיקה להיות אישה ואני לא מצליח להבין מה זה שווה.

יש כאלה שבתחום ועדיין נראות סבבה לגמרי, זה הכל תלויי איזה חומרים הם לוקחים, אני מניח שאם אישה תקח טסט(או טסט במינון גבוה), התוצאה לא תיהיה טובה... אבל יכול להיות שאני טועה:P

על מה אתם מדברים. תמונות יש?

אני חושב שהוא מדבר על הרמה שהן כבר חצי גבר ויש להן סימנים גבריים כמו קול עבה, התקרחות לחלקן, שינוי במבנה הפנים.. יש עוד כמה סימנים שלא כדאי לפרט עליהם :120ag:

אני חושב שהוא מדבר על הרמה שהן כבר חצי גבר ויש להן סימנים גבריים כמו קול עבה, התקרחות לחלקן, שינוי במבנה הפנים.. יש עוד כמה סימנים שלא כדאי לפרט עליהם :120ag:
אני חושב שזה בעיה של כולנו פה- אנחנו חושבים שיודעים מה האחרים חושבים ובד"כ האחרים חושבים לא נכון,כי הם לא חושבים כמונו

• פותח/ת השרשור
אני מתכוון למשהו בסגנון הזה :
2001_Extravaganza_Strength_Contest.jpg

זה צבע. אני מניח שהיא פשוט לא רוצה למרוח על הפנים או ללכלך את השיער או משהו כזה

לא הייתה נותנת לל לגעת גם אם היית חמוש בגרזן. מקל קטן עליה

האם שווה לוותר על נשיות בשביל דבר כזה? גבר נשאר גבר אפילו אם לא אנשים לא אוהבים גוף גדול מדי,אבל אישה אחרי שמקבלת גוף שרירי מפסיקה להיות אישה ואני לא מצליח להבין מה זה שווה.

תשמע כל אחד וההעדפות שלו.
ואפשר להתווכח גם על כמה גבר נשאר "גבר" ברמה של ה"גברים" בטופ...
האנשים האלה (גם גברים וגם נשים) הם freaks והם לא טבעיים בשום צורה של המילה.
ככה שלהפלות ולהגיד שאישה בטופ של הבודיבילדינג זה רע בזמן שגבר זה טוב זה סתם צרות עין ועניין תרבותי. הייתי אומר שכל דבר "לא טבעי" בסופו של דבר נראה רע, או לפחות "אמור" להראות רע. אבל גם זה לא נכון כי תראה את כל הדוגמניות האנורקסיות על סף מוות היום.. מה "טבעי" ומראה על פוריות בהם?

סופו של דבר הכל עניין של תרבות וערכים שמושרשים בך (בכולנו) מגיל ינקות.

זה גבר עם איבר מין של נקבה. אין בזה שום דבר מושך.

כל הטסט' שבעולם לא יגרום להם לנהוג טוב
ובכללי זה מגעיל אבל אם זה מה שעושה להם את זה...
אני לא חושב שבנות ממש נמשכות לאנשים כמו קולמן וקאטלר בדיוק כמו שרובנו לא נימשכים לנשים בילדריות

זה גבר עם איבר מין של נקבה. אין בזה שום דבר מושך.

כל הטסט' שבעולם לא יגרום להם לנהוג טוב
ובכללי זה מגעיל אבל אם זה מה שעושה להם את זה...
אני לא חושב שבנות ממש נמשכות לאנשים כמו קולמן וקאטלר בדיוק כמו שרובנו לא נימשכים לנשים בילדריות

לא אמרתי שזה מושך אני אישית לא נמשך אבל זה הפואנטה זה לא למטרת משיכה. אם זה היה למטרת משיכה של הצד השני הם לא היו נראים ככה ולא היו עושים את כל זה. מבחינתם להיות בטופ של הבודיבילדינג יותר חשוב מלהיות דומה לסטנדרט חברתי או מלהיות מושא הערצה של בני המין השני. זה מזכיר לי בסרט "bigger faster stronger" היה שם את ההוא עם הידיים הלא מציאותיות, הוא אמר שם בראיון שכל התשומת לב שהוא מקבל זה מגברים - נשים נגעלות ממנו ובורחות אבל (במילים שלו)"בחור במועדון דוחף את הפרצוף של החברה שלו הצידה ורץ אלי שואל אותי דווווווד איך עשית את זה איך הגעת לזה.."

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית