הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Black Ops

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
קניתי מהסטים כדי שאני אוכל לשחק כשיצא ולא לחכות שיגיע הדיסק, ועכשיו המשחק רץ גרוע! כמעט כולם מתלוננים על בעיות FPS (ברמה שכמעט אי אפשר לשחק), גם כאלו עם מחשבים חזקים...

עוד מישהו קנה? איך הוא רץ?

0858_2aec.jpeg

אני מתלבט אם לקחת את זה למחשב או לאקס בוקס 360...
שחקתי בmodren warfare 2 לאקס בוקס 360 והיה אדיר, גם שחקתי בגרסאת המחשב, לא ראיתי הבדל גדול בינהם...

אם יש לך כ.מ של NVIDIA תעדכן דרייבר כי הם עידכנו אותו במיוחד למשחק

אני אביא אותו לסוני כי הוא לא הולך לפעול אצלי במחשב..כרגע אני מוריד מTL בשביל להוכיח שאני צודק
המולטי נראה לי יהיה זהה מאוד למולטי של MW2, אני רק רוצה לראות את הסינגל

יש בעיה בסינכרון בין סטים למשחק,תעשה את זה :

כנסו לסטים>מקש ימני על המולטי\סינגל>מאפיינים>לשונית update>תורידו את ה-V מ Enable Steam Cloud ....
כנראה הסטים מבקש מהשרתים עדכון כל הזמןן אז נוצר מצב של הדרופים.
-עדכון-
רוב המשתמשים דיווחו שהפתרון הזה עוזר לעלייה של 80% בביצועים
smile.gif

וכמה פקודות ידועות כרגע לקונסול במולטי(מעלה FPS)
/r_multiGpu 0
/r_multithreaded_device 1
/cl_maxpackets 100
/com_maxfps 150

HF

• פותח/ת השרשור
אם יש לך כ.מ של NVIDIA תעדכן דרייבר כי הם עידכנו אותו במיוחד למשחק

יש לי באמת כרטיס של nvidia ואתמול עידכנתי אותו וראיתי שיפור, אבל חשבתי שזה סתם כי היה לי דרייבר ממש ישן.
איפה ראית שהם עידכנו אותו במיוחד? מתי זה היה? כי באתר שלהם לא היה רשום על הדרייבר שהוא גם במיוחד לblack ops (היו רשומים כמה משחקים אחרים)

ואני אנסה את העניין עם הסטים

הכותרים החדשים ב-cod הם ה-the sims הבאים. מי שקונה פראייר. כל שנה מוציאים cod חדש וזה אותו המשחק בדיוק. אני משחק ב-cod מ-2004 מהיום הראשון ש-cod1 יצא ועד לעכשיו ב-mw2. זה המשחק האחרון שאני משחק ואשחק בו בסדרה הזאת. אין lan, אין קהילה, אין תחרותיות מקצועית, וכל שנה מוציאים פרק חדש ומה שיש לך כבר הופך לחסר משמעות. בושה וחרפה. שוב, מי שקונה פראייר.

הכותרים החדשים ב-cod הם ה-the sims הבאים. מי שקונה פראייר. כל שנה מוציאים cod חדש וזה אותו המשחק בדיוק. אני משחק ב-cod מ-2004 מהיום הראשון ש-cod1 יצא ועד לעכשיו ב-mw2. זה המשחק האחרון שאני משחק ואשחק בו בסדרה הזאת. אין lan, אין קהילה, אין תחרותיות מקצועית, וכל שנה מוציאים פרק חדש ומה שיש לך כבר הופך לחסר משמעות. בושה וחרפה. שוב, מי שקונה פראייר.

כמה אתה צודק.

לMW2 היתה קהילה ענקית בויגיימז על מה אתה מדבר,אפילו היה לאן בהוד השרון.
עכשיו יש קהילה של 300+ ישראלים בBO ובמאת שנאי לא מגזים,בוא לבקר, מיכאל ןmiller עוד שם:)

למי אכפת בכלל משחקים בסינגל

לMW2 היתה קהילה ענקית בויגיימז על מה אתה מדבר,אפילו היה לאן בהוד השרון.
עכשיו יש קהילה של 300+ ישראלים בBO ובמאת שנאי לא מגזים,בוא לבקר, מיכאל ןmiller עוד שם:)

אתה קורא לבדיחה של ויגיימז קהילה? :/ ותמיד יהיו 300+ לכל משחק שסוחף פראיירים כל שנה מחדש, אני לא הייתי מתלהב מכך במקומך. ואנשים כמו מיכאל וישראל תמיד יהיו שם. לי נמאס לשנות משחק כל שנה זה מטומטם וזה מונע התפתחות תחרותית של כל קהילה, בגלל זה היום רוב המקצוענים בחו"ל עדיין נשארו עם cod4, כי אין להם למה לעבור.

sc2 למשל זה משחק שאמור לעמוד לרשות הקהילה המקצועית לפחות 5 שנים אם לא יותר, כמנהגה של בליזארד מאז ומתמיד. זה משחק אמיתי למי שבאמת מחפש אתגר. כמו ש-cod1 ואפילו 2 ו-4 היו יכולים להיות.

למי אכפת בכלל משחקים בסינגל

טוב אז תשחק באותו הסינגלפלייר עם אותה הגרפיקה כל שנה בדיוק בספטמבר-אוקטובר ועם אותן המשימות ואותו סגנון עלילתי. אם אתה תקנה או אפילו תוריד את המשחק בשביל הסינגל אתה באמת פראייר.

• פותח/ת השרשור
יש מפות חדשות, נשקים חדשים, מצבי משחק חדשים. לי זה מספיק

אתה קורא לבדיחה של ויגיימז קהילה? :/ ותמיד יהיו 300+ לכל משחק שסוחף פראיירים כל שנה מחדש, אני לא הייתי מתלהב מכך במקומך. ואנשים כמו מיכאל וישראל תמיד יהיו שם. לי נמאס לשנות משחק כל שנה זה מטומטם וזה מונע התפתחות תחרותית של כל קהילה, בגלל זה היום רוב המקצוענים בחו"ל עדיין נשארו עם cod4, כי אין להם למה לעבור.

sc2 למשל זה משחק שאמור לעמוד לרשות הקהילה המקצועית לפחות 5 שנים אם לא יותר, כמנהגה של בליזארד מאז ומתמיד. זה משחק אמיתי למי שבאמת מחפש אתגר. כמו ש-cod1 ואפילו 2 ו-4 היו יכולים להיות.

טוב אז תשחק באותו הסינגלפלייר עם אותה הגרפיקה כל שנה בדיוק בספטמבר-אוקטובר ועם אותן המשימות ואותו סגנון עלילתי. אם אתה תקנה או אפילו תוריד את המשחק בשביל הסינגל אתה באמת פראייר.
חח במיקרה הם ביקשו שתבוא הם מתחילים להשתעמם.
ולמה לעזאזל ויגיימז היתה בדיחה?, הם התקבלו לארגון הESL ועשו קהילה תחרותית בכלל לא רעה,זה שMW2 משחק רע זה נכון אבל זה עדיין לא מוריד מההישג שלהם=\
ועדיין לא הבנתני אתה משווה משחקי טקטיקה מול FPS מבחינת תחרותיות? זה ממש לא השוואה הוגנת.
לדעתי מאז COD4 לא ניסית בכלל משחק תחרותי אחר,לאנשים נמאס מהמשחקםי הישנים כמו שנמאס לך מCOD4 וזה למה הם התקדמו,חבל שאתה דוחה את זה..

חבל לשלול את הסינגל ולומר דברים כמו "פראייר מי שקונה או אפילו מוריד".
כל שנה מחדש המשחק הזה סוחף אותך, גם אם זה לשעתיים עד שאתה מסיים את הסינגל.
המולטי הוא אחלה, לא יותר מדי שונה מ mw2 אבל עדיין מהנה.

כי אם אתה מוריד אין לך מולטי(בpc), וב360 יש, אבל אם מיקרוסופט מגלה אז אתה חוטף באן מהלייב ובמשחקים הישנים אפשר להמנע מזה עם תוכנה מסויימת אבל בחדשים אי אפשר(עדיין).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית