עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם יש לך כ.מ של NVIDIA תעדכן דרייבר כי הם עידכנו אותו במיוחד למשחק
הכותרים החדשים ב-cod הם ה-the sims הבאים. מי שקונה פראייר. כל שנה מוציאים cod חדש וזה אותו המשחק בדיוק. אני משחק ב-cod מ-2004 מהיום הראשון ש-cod1 יצא ועד לעכשיו ב-mw2. זה המשחק האחרון שאני משחק ואשחק בו בסדרה הזאת. אין lan, אין קהילה, אין תחרותיות מקצועית, וכל שנה מוציאים פרק חדש ומה שיש לך כבר הופך לחסר משמעות. בושה וחרפה. שוב, מי שקונה פראייר.
לMW2 היתה קהילה ענקית בויגיימז על מה אתה מדבר,אפילו היה לאן בהוד השרון.הכותרים החדשים ב-cod הם ה-the sims הבאים. מי שקונה פראייר. כל שנה מוציאים cod חדש וזה אותו המשחק בדיוק. אני משחק ב-cod מ-2004 מהיום הראשון ש-cod1 יצא ועד לעכשיו ב-mw2. זה המשחק האחרון שאני משחק ואשחק בו בסדרה הזאת. אין lan, אין קהילה, אין תחרותיות מקצועית, וכל שנה מוציאים פרק חדש ומה שיש לך כבר הופך לחסר משמעות. בושה וחרפה. שוב, מי שקונה פראייר.
הכותרים החדשים ב-cod הם ה-the sims הבאים. מי שקונה פראייר. כל שנה מוציאים cod חדש וזה אותו המשחק בדיוק. אני משחק ב-cod מ-2004 מהיום הראשון ש-cod1 יצא ועד לעכשיו ב-mw2. זה המשחק האחרון שאני משחק ואשחק בו בסדרה הזאת. אין lan, אין קהילה, אין תחרותיות מקצועית, וכל שנה מוציאים פרק חדש ומה שיש לך כבר הופך לחסר משמעות. בושה וחרפה. שוב, מי שקונה פראייר.
לMW2 היתה קהילה ענקית בויגיימז על מה אתה מדבר,אפילו היה לאן בהוד השרון.
עכשיו יש קהילה של 300+ ישראלים בBO ובמאת שנאי לא מגזים,בוא לבקר, מיכאל ןmiller עוד שם:)
למי אכפת בכלל משחקים בסינגל
חח במיקרה הם ביקשו שתבוא הם מתחילים להשתעמם.אתה קורא לבדיחה של ויגיימז קהילה? :/ ותמיד יהיו 300+ לכל משחק שסוחף פראיירים כל שנה מחדש, אני לא הייתי מתלהב מכך במקומך. ואנשים כמו מיכאל וישראל תמיד יהיו שם. לי נמאס לשנות משחק כל שנה זה מטומטם וזה מונע התפתחות תחרותית של כל קהילה, בגלל זה היום רוב המקצוענים בחו"ל עדיין נשארו עם cod4, כי אין להם למה לעבור.
sc2 למשל זה משחק שאמור לעמוד לרשות הקהילה המקצועית לפחות 5 שנים אם לא יותר, כמנהגה של בליזארד מאז ומתמיד. זה משחק אמיתי למי שבאמת מחפש אתגר. כמו ש-cod1 ואפילו 2 ו-4 היו יכולים להיות.
טוב אז תשחק באותו הסינגלפלייר עם אותה הגרפיקה כל שנה בדיוק בספטמבר-אוקטובר ועם אותן המשימות ואותו סגנון עלילתי. אם אתה תקנה או אפילו תוריד את המשחק בשביל הסינגל אתה באמת פראייר.