הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר קניתי את הדיימטייז בטעם שוקו ! מעולה !

• פותח/ת השרשור RBM
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

RBM

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
-4
63
0
אין לי שום כוונה לעשות שם טוב לדיימטייז אני לא חלק בכיר במערכת הפורומים הזאת לכן תהיו רגועים.
הטעם שלו פשוט טעם אמיתי ! לא סינטי כמו הקפה ברזליאי של אולטימייט נוטרישיין שבטח דוחפים שם שקיות של ממתיקים -גועל נפש !.אני לא יודע אמנם עד כמה הוא מועיל כי אני עכשיו בחיטוב, אבל הטעם שווה מאוד, טעם עשיר עם מרקם כל כך טוב, ותוך 20 שניות של שיקשוק אפשר לערבב אותו מעולה. עם הקפה ברזילאי לקח לי 2 דקות לערבב אותו ,וגם אז היו עקבות של אבקה. יאק !.
בקיצור אין לי הרבה ניסיון בקניית שייק חלבונים אבל כרגע מבחינת מרקם, טעם -טעם במובן גם הטעם היותר טבעי
(וגם ראיתי על הקופסא מן חותמת של best quality או משהו...) הוא פנטסטי ! . בקיצור ,אם אכפת לכם מהטעם והמרקם לכו על דימטייז, כמו שאמרתי אין לי מושג עד כמה הוא טוב ליד כולם מבחינת הערכים שלו, למרות שכתוב 24 גרם חלבון ו1.5 גרם פחמימה לכל מנה שזה סביר ביותר, אבל אני אוהב מאוד וממליץ בחום !.

נערך לאחרונה:
1- תתחדש, מבחינת הערכים הדיימטייז מעולה ועשית בחירה טובה,לא סתם הוא החלבון הכי נמכר היום!
2-תמיד אמרתי שהשוקולד של דיימטייז הפתיע לטובה כי בגדול טעמי שוקולד לא הכי אהובים על השוק הישראלי והתגובות על השוקולד של דיימטייז מעולות.
3-תהנה

נערך לאחרונה:
אתה חושב שהוא יותר טעים מהשוקו של אופטימום?
כרגע יש לי את השוקו של אופטימום.

• פותח/ת השרשור
אתה חושב שהוא יותר טעים מהשוקו של אופטימום?
כרגע יש לי את השוקו של אופטימום.

האמת אחי אני לא טעמתי הרבה שייקים של חלבונים אבל הדימיטייז הוא "הטעם", אני מוכן לשתות אותו בלי קשר לחלבונים שבו.בקשר לאופטימום -לא טעמתי בחיי.

נערך לאחרונה:
לגבי השוקולד ה"מועשר" של אופטימום אז האמת שהוא לא הכי להיט שבעולם..
הוא סבבה אבל לא יותר מזה.

• פותח/ת השרשור
לגבי השוקולד ה"מועשר" של אופטימום אז האמת שהוא לא הכי להיט שבעולם..
הוא סבבה אבל לא יותר מזה.

תשמע הכי טוב זה פשט ללכת לחנות מקצועית ולראות אם יש בה טעימות. אבל אני יודע אין זמן.... בגלל זה אני מהמר על שייקים.

בחיים לא ראיתי חנויות עם טעימות... למרות שהאמת שגם לא ביקרתי בהרבה חנויות חח

יש לי אופטימום תות וזה מאוד טעים,סוג של מעדן :(
נשאר קצת גושים קטנים אבל זה לא מציק

קניתי דימטייז בננה , טעם נחמד אבל כרגע אני לא כל כך נהנה ממנו.

נערך לאחרונה:
תשים לא יותר מ 200 מ"ל מים או חלב ותהנה ממנו מאד,כנראה אתה שם יותר מידי נוזל.
יש בחלבון דיימטייז 0 סוכר ונתונים מעולים והטעם שלו מעולה עם 200 מ"ל נוזל כמו שכתוב בהוראות הכנה,אבקה עם 0 סוכר היא אבקה ברמה הגבוהה ביותר, לכן צריך לשים את הכמות נוזל המתאימה ואז מקבלים טעם מעולה, לא סתם חלבון דיימטייז הכי נמכר היום בארץ!

נערך לאחרונה:
קניתי דימטייז בננה , טעם נחמד אבל כרגע אני לא כל כך נהנה ממנו.

לא יודע מה לגבי הדימטיז שוקו,אבל אני יש לי דיימטיז בטעם בננה ואני חייב לציין שהוא פשוט מעולה מבחינת טעם,וגם מבחינת הערבוב-אין גושים

תשים לא יותר מ 200 מ"ל מים או חלב ותהנה ממנו מאד,כנראה אתה שם יותר מידי נוזל.
יש בחלבון דיימטייז 0 סוכר ונתונים מעולים והטעם שלו מעולה עם 200 מ"ל נוזל כמו שכתוב בהוראות הכנה,אבקה עם 0 סוכר היא אבקה ברמה הגבוהה ביותר, לכן צריך לשים את הכמות נוזל המתאימה ואז מקבלים טעם מעולה, לא סתם חלבון דיימטייז הכי נמכר היום בארץ!
צודק, הטעם באמת השתפר, לגבי הערבוב יש מקום לשיפור אבל זה אולי כי עירבבתי עם כפית ולא בשקשוק

אין הרבה אבקות שעומדות במבחן של ערבוב עם כפית, אתה שם חלב או מים ואז אבקה למעלה, אם אתה מערבב לא הכי טוב לפעמים יכולים להיות מעט גושים למעלה, אתה פשוט נותן לנוזל לעמוד איזה 15 שניות בתוך הכוס ואז נותן ערבוב אחרון והקצת גושים שנשארים נמסים גם כן.
החלבון של דיימטייז הוא היחיד שכתוב בתווית שהוא מתערבב עם כפית, אין להרבה יצרנים את האומץ לכתוב את זה על התווית שלהם, כולם אומרים לערבב עם שייקר 😃 הדיימטייז גם מתערבבת בשייקר מעולה וגם בכוס!

בשייקר בכלל אין בעיה עם החלבון והדיימטייז מספר אחת בערבוב עם שייקר, אתה שם נוזל ואז למעלה אבקה ומנער גג 10 שניות והיא מתערבבת מעולה!

אחי מה נסגר פה עם ההקפצות.... אתה מחליט להקפיץ את כל ההודעות בכל האשכולות שאתה יכול להגיב. אל תעשה את זה בבקשה.

בנוסף התגובות גם לא לעניין\ אין סיבה טובה להקפצה - חידוש או משהו בסגנון

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית