הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היום המאמן הרג אותי! בחיים שלי לא חשבתי שאפשר להגיע לרמה כזאת

• פותח/ת השרשור Dream
  • פורסם בתאריך

Dream

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
סיימתי אימון ובאתי ללכת הביתה..אני רואה את המאמן אומר לבן אדם בתוקפנות "אל תעז לשתות קפה! אין לך מושג איזה נזקים זה עושה לך בזמן מאמץ". אשכרה רשמתי את השם שלו ואני אדבר שם עם מישהו נראה אם אפשר להזיז דברים ולהטיס אותו הביתה.

קרו לכם מקרים כאלה שמאמן פשוט זיבל תשכל ברמות שקשה להאמין?

עריכה: חח מה עפתם לא הייתי אמיתי שכתבתי תשם שלו, נראה לכם בגלל קפה אני אהפוך עולם? סתם עיצבן אותי רציתי להקצין

נערך לאחרונה:
דאאאההההה....

אל תעשה סקאווט, זה יהרוס לך את כל הרגליים. יש מישהו שלא שמע את המשפט הזה?

רשמת את השם שלו כדי לסלק אותו? למה, רק בגלל מה שהוא אמר על הקפה?

אני אומר שאם הוא לא עושה לך בעיות אישית ולא מונע ממך להתאמן כפי שאתה רוצה אל תגיד כלום, גם אם הוא מזיין במח, אתה פוגע לבנאדם בפרסנה, ממילא רוב ה"מאמנים" בארץ הם טמבלים, אז אם אין לך איתו בעיות חבל...

אחייייי פינג'ן זה לא כוס. זה סיר. או בעצם קנקן. לא! מחבת!

סיימתי אימון ובאתי ללכת הביתה..אני רואה את המאמן אומר לבן אדם בתוקפנות "אל תעז לשתות קפה! אין לך מושג איזה נזקים זה עושה לך בזמן מאמץ". אשכרה רשמתי את השם שלו ואני אדבר שם עם מישהו נראה אם אפשר להזיז דברים ולהטיס אותו הביתה.

קרו לכם מקרים כאלה שמאמן פשוט זיבל תשכל ברמות שקשה להאמין?

כמה שהוא יצא אדיוט ... עדיין הקטע שאתה הולך להלשין עליו וכיאלו לנסות לפגוע לו בעבודה ושיפטרו אותו אולי בגללך זה מגעיל כי כל עוד שהוא לא פנה אליך ואין לך שום בעיה איתו , זה לא צריך להפריע לך ובנוסף לזה לך תדע מה המצב שלו בבית ואם תיהיה לו עוד דרך להתפרנס חוץ במה שהוא עוסק בו עכשיו בגלל זה , זה נראה לי מגעיל לעשות כזה דבר וממליץ לך לא להזיז דברים בשביל שהוא יפוטר!@

כמה שהוא יצא אדיוט ... עדיין הקטע שאתה הולך להלשין עליו וכיאלו לנסות לפגוע לו בעבודה ושיפטרו אותו אולי בגללך זה מגעיל כי כל עוד שהוא לא פנה אליך ואין לך שום בעיה איתו , זה לא צריך להפריע לך ובנוסף לזה לך תדע מה המצב שלו בבית ואם תיהיה לו עוד דרך להתפרנס חוץ במה שהוא עוסק בו עכשיו בגלל זה , זה נראה לי מגעיל לעשות כזה דבר וממליץ לך לא להזיז דברים בשביל שהוא יפוטר!@
אז שיחפש עבודה אחרת.

בן אדם שלא מבין בתחום בו הוא עוסק לא צריך לעבוד בו בכלל.

אז צריך לפטר את 90% מהמאמנים בארץ? כי לפי מה שאתה אומר הם לא צריכים לעבוד בתחום...

בתכלס כן, הם לא אמורים, אבל לא באמת צריך לפטר את כולם...

מה הקשר לא מבין בתחום תגיד לי.. זה לא אשמתם ככה מלמדים אותם והם ילכו לפי זה.

אבל זה לא מה שמלמדים אותם, זה סתם דברים שהוא המציא והחליט להעביר הלאה תוך ניצול העובדה שהוא "מאמן מוסמך".
432726450v3_350x350_Front_Color-White.jpg

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון, כן צריך לפטר 90 אחוז מהאנשים .
פוגע להם בפרנסה, אבל תכלס המאות שקלים שאנשים משקיעים במכון הולכים לפח כי מדריכים אומרים להם לעשות דברים בדיוק ההפך.

ומה עפתם לא הייתי אמיתי שכתבתי תשם שלו, נראה לכם בגלל קפה אני אהפוך עולם? סתם עיצבן אותי רציתי להקצין

היום זקן עצבני צרח שאני עושה יותר מדי רעש כשאני מפיל את הדדליפט :(. שלחו את המדריכה לבקש ממני להפיל את המוט יותר בשקט, אמרתי לה שאני אשמח אם היא תדגים לי על המוט וככה זה נגמר. אם הזקן היה בא לצעוק עלי אישית הייתי שואל אותו מה הוא עשה בזמן הנאצים, זה בדרך כלל מבריח אותם מהר בגרמניה.

אז צריך לפטר את 90% מהמאמנים בארץ? כי לפי מה שאתה אומר הם לא צריכים לעבוד בתחום...

בתכלס כן, הם לא אמורים, אבל לא באמת צריך לפטר את כולם...

מה הקשר לא מבין בתחום תגיד לי.. זה לא אשמתם ככה מלמדים אותם והם ילכו לפי זה.

מי מלמד אותם ככה? אין שום סיבה בעולם שמאמן יהיה כזה בור ועם הארץ, יש גבול לשטויות שאפשר לפלוט מהפה. ואם אותו מאמן חושב ככה רק לגבי הקפה אני לא רוצה לדעת מה החוות דעת שלו בתזונה ובתרגילים מסויימים.

ולא חסרים מאמנים נורמלים בארץ אז לא צריך ללכת עם זה רחוק, אני כן בעד לפטר את המאמנים הטיפשים אפילו אם הם רוב כביכול.

תפסיקו להיות כאלה נאיבים, ברגע שבן אדם הוא חסר השכלה לחלוטין במקצוע שבו הוא עוסק הוא צריך להפסיק לעסוק בו ולעבוד בתחום אחר.

אחר כך מתפלאים למה הרמה של המאמני כושר והתזונאים כ"כ נמוכה בארץ, כי מרגילים אותם להיות ככה, אף פעם לא שואפים ליותר ויותר, נתקעים בסטיגמות ובמיתוסים.

דבר ראשון, כן צריך לפטר 90 אחוז מהאנשים .
פוגע להם בפרנסה, אבל תכלס המאות שקלים שאנשים משקיעים במכון הולכים לפח כי מדריכים אומרים להם לעשות דברים בדיוק ההפך.

ומה עפתם לא הייתי אמיתי שכתבתי תשם שלו, נראה לכם בגלל קפה אני אהפוך עולם? סתם עיצבן אותי רציתי להקצין

אומרים להם לעשות בדיוק ההפך ממה? יש לך מושג מה המטרה של מכון כושר מסחרי, או מה התפקיד של מדריך במכון כזה בכלל?

תמיד חשבתי שההחלטה את מי צריך לפטר היא בידי המעסיק, ולא בידי כל מיני ילדים בפורום שחושבים שהם יודעים יותר טוב.

הרבה מכם עושים סלט לגבי רמת המדריכים בארץ. יש כמה דברים שצריך להבהיר.

קודם כל יש בקורס כמה נושאים: פיזיולוגיה, אנטומיה,קנזיולוגיה,פציעות ספורט, תזונה וכו'.

זה שאתה מקבל תעודת מדריך לא אומר שאתה יודע כל נושא במאת האחוזים, לצורך העניין מספיק שקיבלת בכל מבחן 60 ועברת את המבחן וקיבלת הסמכה. זה ממש לא אומר שאתה יודע אנטומיה ברמה מספקת, ומכאן שאתה לא יכול להסיק שהמוסד המלמד אחראי לחוסר הידע.
כנ"ל לפיזיולוגיה ולקיניזיולוגיה וכו'.
ברמות האלה אין טעם להאשים את המוסד המלמד כי לא בהרכח הוא אשם בחוסר הידיעה שלך.

מצד שני יש נושאים שמלמדים על פי דוקטורינות ישנות, וגם התלמיד הכי מצטיין בקורס יטעה את המתאמנים שלו, אך הפעם שלא באשמתו, אלא זה מה שלימדו אותו.

צריך לדעת לעשות את ההבדלה לפני שיורדים על מאמן ו/או על מוסד כלשהו.
בתור אחד שסיים הבצטיינות את הקורס הזה אני יכול להעיד שגם בנאדם שמקבל ממוצע של 90+ בכל מבחן, עדיין לא מפגין רמת ידע מרשימה במיוחד.

כל מאמן שרוצה להשתפר בסופו של דבר חייב ללמוד המון חומר לבד.
פה מתחילה עוד בעיה, כי לא כל אחד משקיע, וגם אנשים שמשקיעים נתקלים בחומר ספרותי שסותר אחד את השני, ככה שלהתעדכן כל הזמן במחקר לא כזה פשוט.
רובכם קראתם חומרים ספרותיים של מאמנים מחו"ל שזוהי פרנסתם הראשית והם מקצוענים לכל דבר - משמע למדו את הנושא לעומק וגם יש להם נסיון של המון שנים.
בישראל המצב הוא שאנשים עושים קורס מדריכים בשביל השלמת הכנסה ובשביל לדעת את הדברים הכי בסיסיים בשביל לאמן את האדם הממוצע. לא מצפים מארץ ממדריכי כושר להיות מומחים בתחום ספציפי, אלא פשוט להדריך את האדם הפשוט.

כמו שעושים לכם קורס בהחייאה, אף אחד לא מצפה מכם שתדעו לרפא אדם חולה, אלא רק לספק פתרון מהיר לבעיה ספציפית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית