הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות מהיום שלי ושל חבר

שניכם נראים סביב ה12-13 א.ש

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח? זה נשמע לי קצת מופרך

אולי התמונות עושות לנו קצת עוול אבל 13% שומן זה מה שאמרתם שיש לי לפני חודשיים+-, ואמיר עוד יותר חטוב ממני...
תזכורת לאז:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=16101
אולי התמונות האחרות שהעליתי בשרשור על התזונה נותנות תמונה טובה יותר:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=233005#post233005

אלא אם כן בחודשיים וחצי הורדתי 5.5 קילו של נוזלים ושריר ו0 קילו שומן או לחילופין התחזית של לפני חודשיים
הייתה שגויה ובפועל היה לי 15-16% מה שמופרך לדעתי בפני עצמו, משהו פה לא מסתדר לי

זה לא מדע מדויק תחזית א.ש. לפי תמונות באתר - אולי יותר לכיוון ה12 א.ש. לא יודע.

אם ציפית לשמוע 10 א.ש. אז לפי דעתי זה לא אולי אחרים יעריכו אחרת.

ממה שאני מכיר על עצמי ועל כמה חברים אחרים שחלקם מתאמנים וחלקם לא. זה שב10 א.ש מתחילים לראות בבירור את כל ה6 קוביות ו.או ורידים בבטן מבלי לכווץ. אבל זה לא מדע מדויק ויש אנשים לכאן ולכאן ולך תתווכח 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב תודה בכל אופן, באמת קשה לשפוט מתמונות בפורום

אשמח לשמוע עוד דיעות

לדעתי אתה 10-11.
אבל אני לא מבין למה המספר כזה משנה לך.

גם לי זה נראה בסביבות ה-11%. אל תשכח שמראה בחיטוב (או מראה חטוב) לא מושפע רק מאחוזי השומן, אלא גם ממסת השריר ומהפרופורציות של הגוף (בעיקר טורסו לעומת כתפיים לעומת רגליים וגובה) כך שקשה לשפוט מתמונות חתוכות. זו כמובן הערכה גסה אבל למי באמת אכפת אחוז השומן המדויק.

גם לי זה נראה בסביבות ה-11%. אל תשכח שמראה בחיטוב (או מראה חטוב) לא מושפע רק מאחוזי השומן, אלא גם ממסת השריר ומהפרופורציות של הגוף (בעיקר טורסו לעומת כתפיים לעומת רגליים וגובה) כך שקשה לשפוט מתמונות חתוכות. זו כמובן הערכה גסה אבל למי באמת אכפת אחוז השומן המדויק.

אני מחכה לראות תמונות של גרמניות חטובות עם איזה 15 א.ש 🤯

גם 16 ו17 הולך

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה 10-11.
אבל אני לא מבין למה המספר כזה משנה לך.

הערך המוחלט של אחוז השומן פחות משנה לי

הטרידה אותי העובדה שאני לא מסוגל להעריך את עצמי אובייקטיבית בנושא הזה(או שפשוט חסר לי ניסיון עם זה) וגם הסיכוי התיאורטי שעשיתי משהו שגוי בצורה קיצונית בחודשיים האחרונים.

אם לפני חודשיים היו אומרים לי שאני על 15-16% והיום על 12-13% למשל אז מבחינתי זה היה בסדר

תודה בכל מקרה לכולם

אתה יכול לקנות קליפר ולראות התקדמות בכל כפל של העור במקומות מסוימים בגוף.

🤪🤪🤪🤪🤪

אני בעד! ✌️
41e%2BvyzuaGL._sexy-women-swimsuit_.jpg

צריך משהו יותר אותנטי
squat.jpg

הוא ביקש גרמנייה..אני לא בטוח שהזאתי גרמנייה, אני פשוט מדייק בדברים P:

זה אני בקשתי..... אני בטוח שאצלכם שם בהולנד הרחוקה נושא הבלונד שכיח.

אם דבר כזה היה עושה סקוואט בחד"כ אני חושב שהייתי עובר לגור שם. לצערי, הדבר היחיד שעושה משהו שדומה לסקוואט בחד"כ זה בילדר ערבי עם מבט רצחני בעיניים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית