הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ second cycle

kicker122

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
שלום יש לי שאלה בקשר לסיקל שאני מתחיל יום ראשון אני אולך להריץ טסט פרופ 750מג מחולק ל3 זריקות במשך 10 שבועת
אז השאלה שלי אם זה בסדר להריץ אותו 10 שבועות או יותר כידי לי להריץ אותו 6שבועות ובזמן הזה להוסיף סוסטונון ו בשבוע השישי להפסיק אם הפרופ ו להמשיך את הסוסטונן לשבוע ה10?

דוגמא:

Test Prop 750mg EOD 1-10

או

Test Prop 750mg EOD 1-6
Sustanon 650mg EW 1-10

• פותח/ת השרשור
לא משנה אני יתחלתי את הסיקל הסיקל הוא טסט 800מג לה 5 שבועות ו אז 5שבועות טסט סיפ 400מג

יש לי שאלה קטנה למה טסט 400 כואב שעה אחרי הזריקה ו יש כאב ממש לא נעים זה פעם ראשונה שיש לי כאבים אחרי זריקה
משהו לא בסדר בחומר ? או בכללי זה אמור לכאוב

אפשר לינעול אחרי התשובה

טסט 800 מג ואז להוריד חח למה אתה חושב שזה יעבוד לך שמעת על דיסניטציה של רצפטורים? ברגע שאתה מרגיל את הגוף למינון מסוייםאתה לא יכול להוריד את המינון ולקבל את אותן התוצאות זה לא עובד ככה תקשיב להמלצות של האנשים פה

• פותח/ת השרשור
טסט 800 מג ואז להוריד חח למה אתה חושב שזה יעבוד לך שמעת על דיסניטציה של רצפטורים? ברגע שאתה מרגיל את הגוף למינון מסוייםאתה לא יכול להוריד את המינון ולקבל את אותן התוצאות זה לא עובד ככה תקשיב להמלצות של האנשים פה

test 400mg per 1 cc oil contain

25mg test ptop
187mg test cyp
188mg test enth

אחי אני לא דפוק אני לומד הרבה מאוד ליפני שאני מזריק לאצמי משהו בתחת

בהצלחה בסייקל תגדל אחי אוהב אותך!
אתה יודע את דעתי בנושא פרופ שמרוף
תאכל הרבה ותגדל יפה!!

test 400mg per 1 cc oil contain

25mg test ptop
187mg test cyp
188mg test enth

אחי אני לא דפוק אני לומד הרבה מאוד ליפני שאני מזריק לאצמי משהו בתחת

אני לא מבין מה זה קשור למה שאמרתי? ולמה לערבב אנטט לסיפיונט? זה כמעט אותו אסטר.
למה לסבך דברים? אולי אתה אומר שאתה לומד אבל לא כל כך נראה ליש אתה יודע מה אתה עושה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית