הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שומנים בעורקים\טרשת

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
המרצה לפיזיולוגיה אמרה שאי אפשר להוריד את הרמה של השומן בעורקים חוץ מטיפול. הטיפול רק מפנה קצת מקום בעורקים במקרה של ממש סתימה כזאת שיוצרת בעיה, אבל בגדול אי אפשר זה נזק בלתי הפיך.

יש למישהו מושג אם זה נכון?
האם תזונה מסויימת בנוסף חפעילות גופנית לא יכולה לעזור?

מאיפה הרעיון המפגר הזה בא בכלל? מה כביכול ההסבר להיפרטרופיה המטורפת והלא בריאה הזאת? סנאצים עובדים רק על עליות?

• פותח/ת השרשור
אני אשאל אותה מחר מה ההסבר שוב.
פשוט לא הקשבתי לה.

כשאומרים שלמרימי משקולות יש לחץ דם גבוה זו הכללה די לא מובנת.
מה זה מרים משקולות? אולימפי? באדי בילדר? מקצוען? חובבן? בתקופת השיא? אחרי הקריירה? מוזרק לא מוזרק?

מאיפה הרעיון המפגר הזה בא בכלל? מה כביכול ההסבר להיפרטרופיה המטורפת והלא בריאה הזאת? סנאצים עובדים רק על עליות?

הרעיון בא המחשבה שאם לחץ דם גבוה כרוני עושה את זה, אז בטח גם עליות רגעיות בלחץ דם עושות את זה ואז אפשר יהיה למצוא עוד סיבה לא לעשות סקוואט.

מדהים. עם הזמן אני מעריך יותר ויותר את הרעיונות היצירתיים של האנשים האלה. באמת "שיאים".
זה כמו שאני אגיד- שריר צריך סידן להתכווצות, אז בוא נזריק כל היום סידן ואז נשבור שיא האימון מבלי להכנס להיפרקלצמיה. (בטח הדוגמה שלי גרועה. מצטער שאני לא חזק בלקבוע שיאים כאלה:()

נערך לאחרונה:
הבעיה שלא משנה איך תהפוך את זה, השרירים בצד הימני של הלב לא יכולים להתפתח כל כך הרבה ולא משנה מה תעשה ללב, הצד השמאלי יכול לגדול ואף טוב שהוא משיג היפרטרופיה (עד גבול מסויים).
לכן כל הזיוני שכל האלו שהעליה הימנית גודלת או החדר האמצעי (כן גם את זה שמעתי פעם) זה הכל זיוני שכל מבלי להבין ממה הלב מורכב, איך הוא פועל וממה הוא עשוי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית