הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עד כמה שומנים אפשר לאכול ביום?

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
יש הגבלה?
לצערי יש לי משהו שנקרא אפטה(מן בלוטה כזאת בפה.. כאבי תופת כל פעם שסוגרים את הפה/בולעים רוק/בעיקר לועסים ובולעים אוכל) אז קשה לי לאכול
מחלבונים אני בסדר כי יש לי מוצרי חלב שזה סביל, אבל אני לא יכול לאכול פחמימה כמו אורז נגיד. אני שוקל 78 בן 16.5 צריך להכניס 3000 קלוריות.
אם אני כניס איזה 150+ גרם שומן במקום הפחמימה, ישנה משהו?

בגלל שזה זמני זה לא סיפור, אולי קצת יעשה לך צרות ביציאות.
אבל יש מיליון משחות לאפטה מכל הסוגים, כולל כאלה שמגנות על האפטה. אני גם סובל מאפטות ואפשר למצוא פתרונות

• פותח/ת השרשור
אבל יש מיליון משחות לאפטה מכל הסוגים, כולל כאלה שמגנות על האפטה. אני גם סובל מאפטות ואפשר למצוא פתרונות
כןכן אני יודע- כרגע הלכתי לקנות משחה, בינתיים מרחתי אבל מה שכן היום ממשיך וזה עדיין כואב באותה רמה, אני חא מבין בכאלה שמגנות על האפטה או דברים כאלה חח, רק ביקשתי משחה לאפטה והביאו מה שהביאו
ששאלתי את מייק הוא אמר שהוא לא ממליץ לרוב האנשים לעבור את ה80 אלא אם קשה לעלות במשקל...

יש סיבה ללמה לא?
בכל מקרה זה רק לכמה ימים(אני מקווה) עד שהאפטה תעבור
בכל מקרה תודה ^_^

מייק אמר שבמנוחה אנחנו משתמשים במאגרי השומן ומעט בפחמימה וככל שאוכלים יותר שומן יתכן שהשומן שהיינו אמורים להשתמש כאנרגיה לא יצא מתאי השומן - כי יש שומן זמין בדם ואולי בגלל זה יותר קל להשמין(בגלל שאוכלים יותר שומן) אבל הוא מדבר רק על מאזן קלורי חיובי

תטפל באפטה פשוט
המוצר הזה מעולה. טיפול קצת כואב, אבל חד פעמי
2c6ba42283ad1e74138a49ca120a22bd.jpg

• פותח/ת השרשור
תטפל באפטה פשוט
המוצר הזה מעולה. טיפול קצת כואב, אבל חד פעמי
2c6ba42283ad1e74138a49ca120a22bd.jpg
הלכתי לסופרפארם וביקשתי את כל המשחות שיש להם לטיפול באפטה והביאו רק שתיים לא את מה ששלחת
וואו זה באמת לשימוש חד פעמי? אם כן זה חלומי

מחיפוש קצר בגוגל הבנתי שזה רק עוזר להעלים את הכאבים ולא את האפטה עצמה, לא?

יש את זה בסופרפארם גם, רק תבקש.
כן זה טיפול חד פעמי , עם מקלון שממולא בחומר ומעלים אותם ישר - זה מתגובות של כל המטופלים, אני אישית לא סבלתי מאפטות ולא השתמשתי בתכשיר הזה (טפו טפו טפו)
כל מה שאתה יכול לקנות בלי מרשם לטיפול באפטה זה די חארטה. בטח נתנו לך אחת ירוקה ואחת לבנה עם כיתוב אדום (זה מה שאני נותן שאין את המקלות). אז ראשונה זה לשיכוך כאב זמני והשניה בכלל על בסיס צמחי ויותר עובדת בעזרת האמונה שלך.

• פותח/ת השרשור
יש את זה בסופרפארם גם, רק תבקש.
כן זה טיפול חד פעמי , עם מקלון שממולא בחומר ומעלים אותם ישר - זה מתגובות של כל המטופלים, אני אישית לא סבלתי מאפטות ולא השתמשתי בתכשיר הזה (טפו טפו טפו)
כל מה שאתה יכול לקנות בלי מרשם לטיפול באפטה זה די חארטה. בטח נתנו לך אחת ירוקה ואחת לבנה עם כיתוב אדום (זה מה שאני נותן שאין את המקלות). אז ראשונה זה לשיכוך כאב זמני והשניה בכלל על בסיס צמחי ויותר עובדת בעזרת האמונה שלך.
לקחתי את הלבנה עם הכיתוב האדום
טוב לא חשוב, אני חוזר לקחת את מה ששלחת, מקווה שיעבוד. אחרי כמה זמן זה יעלים את הכאב?
או יעלים את האפטה?

אם מדובר באכילה לא סדירה של שומן במאזן קלורי חיובי? לדוגמה ביום אחד אני אוכל 80 גרם שומן וביום אחר 90 או אפילו 100 זה ישנה משהו לטווח הרחוק?

ולפותח האשכול, רק אל תכעס עליי שנכנסתי באמצע בלי לבקש ממך אישור, תודה.

• פותח/ת השרשור

רק מתקן משהו קטן-
הרבה צרות
אם מדובר באכילה לא סדירה של שומן במאזן קלורי חיובי? לדוגמה ביום אחד אני אוכל 80 גרם שומן וביום אחר 90 או אפילו 100 זה ישנה משהו לטווח הרחוק?

כנראה שזה תלוי בכמה שאתה שוקל
אבל לא יודע איך זה משפיע
@kotzer
זה עשה לי קצת הרבה בלגן ביציאות(שלשול ממושך :/) ובבטן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זו הבעיה העיקרית, תנסה לצרוך סיבים אפילו כתוסף, אולי זה יעזור
תודה 😃
אבל הכאב התגבר מאוד והחלטתי ללכת לרופא שיניים(מזל שהלכתי), מסתבר שזה בכלל לא היה אפטה- זה היה כיס כם מלא מלא מוגלה שלמזלי היא הצליחה להוציא את רובו
נתנה לי מרשם לאנטיביוטיקה ולמרות שאני מרגיש שזה עדיין כואב אני מצליח לאכול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית