הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון לחיצת חזה עם דאמבלים

חח כן זה מוטי הדפוק הזהה...יואו כמה הייתי רבה איתו כשרק התחלתי להתאמן הוא היה צוחק עלי רצחח...

מאור גדל כמו קרנף ,
וצילם אותי מדריך חדש שאתה לא מכיר, אחיו של המציל בברכה חחח...

ועבדתי עם דאמבלים של 15 ק"ג
אני זוכרת איך שגעתי אותך כל פעם להגיש לי את ה10 קג בתקופה ההיא

כן, חירפנת אותי, אני מתכונן מנטלית לאיזה תרגיל ואז את באה אלי עם זה
אבל הצלחתי להיסתגל לזה בסופו של דבר חח
כוסאמא של מאור עם הGH שלו ~.~

ואת מתקדמת יפה במשקלים, סחטיין עלייך..
בחופש הגדול אזכה לראות אותך עושה 8 חזרות 22-25 קילו? 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן, חירפנת אותי, אני מתכונן מנטלית לאיזה תרגיל ואז את באה אלי עם זה
אבל הצלחתי להיסתגל לזה בסופו של דבר חח
כוסאמא של מאור עם הGH שלו ~.~

ואת מתקדמת יפה במשקלים, סחטיין עלייך..
בחופש הגדול אזכה לראות אותך עושה 8 חזרות 22-25 קילו? 😃
עם האימונים שלי בשבועיים האחרונים בחופש תזכה לראות אותי עם המשקולות הוורודות של ה2ק"ג חחחח...

מאור לוקח GH?
לא נראה לי.

עם האימונים שלי בשבועיים האחרונים בחופש תזכה לראות אותי עם המשקולות הוורודות של ה2ק"ג חחחח...

מאור לוקח GH?
לא נראה לי.

דווקא אני חושב שכן, הבחור ניסה הרבה דברים..
נהה אני לא אראה אותך עם המשקולות הוורודות, אם כן, אני דופק לך אחת בראש כשאני אבוא, וחבל..

אל תצפו שהוא יגיד לכם כל מה שהוא לוקח, הוא מתחרה ואני מסכים שעדיף לא לדבר על זה יותר מדיי, רק עם אנשים קרובים.
זה בדיוק אותו דבר שכל החברים הקרובים שלי לא יודעים שאני לוקח אנאבולים ו-GH, רק מי שצריך לדעת, יודע.

אל תצפו שהוא יגיד לכם כל מה שהוא לוקח, הוא מתחרה ואני מסכים שעדיף לא לדבר על זה יותר מדיי, רק עם אנשים קרובים.
זה בדיוק אותו דבר שכל החברים הקרובים שלי לא יודעים שאני לוקח אנאבולים ו-GH, רק מי שצריך לדעת, יודע.

אנשים עושים עיניין יותר מדי גדול מאנאבולים ו-GH, זה הקטע.
אפשר לחשוב מה זה, לא דבר חדש לעולם.

והוא לא מתחרה, ממה שאני יודע..

אהההם... עכשיו הם יודעים? (או שאתה בונה על שהם לא קוראים פה?)
שווה לאנשים לעשות פעם GOOGLE על השם של עצמם, לדעת מה אפשר לגלות עליהם עם 2 קליקים. רק ככה אפשר לגלות, למשל, מה אני עושה עם כבשים:O

תתפלא, אבל אם היית מדבר איתם, כן היית רואה שהם לא יודעים, הם לא נכנסים בכלל לפורומים.
גם בגוגל לא תמצא עלי שום דבר שמסגיר אותי 😃

ל ALL MIGHTY, הוא לקח שנה שעברה את מר ישראל ב IFBB ויש תכנון להתחרות בתחרויות בינ"ל.

תתפלא, אבל אם היית מדבר איתם, כן היית רואה שהם לא יודעים, הם לא נכנסים בכלל לפורומים.
גם בגוגל לא תמצא עלי שום דבר שמסגיר אותי 😃

ל ALL MIGHTY, הוא לקח שנה שעברה את מר ישראל ב IFBB ויש תכנון להתחרות בתחרויות בינ"ל.

חחחח אני חושב שאנחנו לא מדברים על אותו אדם ידידי

חחחחחחחחחח גם אני חשבתי שדיברתם על מאור זרדז הזה...

סנדרה, כמה זמן את מתאמנת בכללי?

• פותח/ת השרשור
גם אני שיחקתי כדורגל בשכונה והייתי בקבוצת כדורסל.
כמה זמן את בחדר כושר?

אני יכולה להגיד לך כמה זמן אני בחדר כושר..אבל זה לא אומר שהתאמנתי כל הזמן הזה כפי שאני מתאמנת היום.
אני מנויה למכון 3 שנים.
ומתוך זה שנתיים וקצת התעסקתי בעיקר בארובי, ועבודה עם משקלים נמוכים, ודגש בעיקר על בטן וחרישה על המכשיר של הרחקה וקירוב רגליים... לא יותר מזה.

בעבר התאמנתי בהתעמלות אומנותית 6 שנים,בלט, ג'ודו,האבקות,ו4 שנים באתלטיקה קלה.

לגבי הלחיצת חזה של סנדרה, יש לי שאלה..
אני עושה כמו סנדרה את הלחיצת חזה על הספסל אבל מורידה את הדאמבלים עד לקו החזה כאילו במקביל
ולא מעל החזה כמו בסירטון, ושאני מעלה את הדאמבלים בחזרה למעלה אני מעלה אותם ישר ולא בהינגשות הדאמבלים כמו בסירטון..

האם אני אמורה להוריד את הדמבלים מעל לחזה?
אני עושה את התרגיל טוב?

וסנדרה שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך 😃

לפי התיאור את עושה בסדר, תמיד עדיף לראות סרטון או דוגמא לפעולה עצמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית