הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סקוואט(אחרי הדדליפט הגרוע ביותר.)

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2

אני מתאר לעצמי שהסקוואט לא-שונה מהדדליפט שהיה פשוט מפחיד.:😃(
פעם שעברה הגבתם לי הכי-הרבה על הקריסה של הברכיים..אני חושב שזה השתפר קצת לא?
ולגבי היציאה-קדימה,אני לא יכול לצאת אחורה פשוט לא אני מאבד שיווי-משקל ואני משתגע מלהסתכל על הקיר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה לא נראה שאתה שובר מקביל, ואתה גולש עם הבירכיים לכל אורך התנועה. עם איזה נעליים אתה עושה את הסקוואט?
תוציא את הבירכיים החוצה, הן צריכות להיות בקו אחד עם כף הרגלף ותתרכז בזה, יש נטייה להכניס אותן בעלייה

נערך לאחרונה:
דבר ראשון...... תתרגל!.. פשוט תתרגל להצויא את המוט אחורה.. זה עובד לך נחמד עם 60 קילו או כמה שזה לא יהיה .. זה לא יעבוד טוב עם 160... אל תסכן את עצמך ואחרים במכון.. תמיד! מוציאים את המוט בהליכה אחורה ומחזירים בהלכיה קדימה כשרואים איפה מניחים את המוט.. ולא מסתכנים בהליכה לאחרו עם עומס גבוה אחרי סט מעייף.. + לא רואים איפה הווים של הכלוב

לגבי הטכניקה

דבר ראשון שרואים זה שהסקוואט שלך מאוד גבוה.. [AKA half-squat]
משלב מסויים אתה מפסיק להתיישב אחרוה ומתחיל להתיישב למטה.. זה מונע ממך לרדת לעומק הרצוי ולברכיים שלך לגלוש

תשב אחרוה ותוציא חזק בירכיים החוצה.. זה אמור לשפר כבר את הסקוואט
כמו כן לא ממש ברור עם אילו נעליים אתה עובד.. קנה אולסטאר [אם אלה לא אולסטאר] זה גם יעזור

ותרד יותר עמוק

• פותח/ת השרשור
בעיקרון הסקוואט לא-נוראי? לגבי הטכניקה תודה אני אתרגל אותה,ואני עובד עם נעליים של ADIAS רגילות כאלו עם פסים,הן שטוחות
ולמה אתה מתכוון AKA HALF-SQUAT?
מזה AKA?

כה אלברו אני פשוט לא יכול שהמוט בפוזיציית LB כשאני שם את המוט ככה על הגב אני מרגיש הרבה יותר טוב,כשהוא בLB אני מרגיש כאילו אני שם פאקינג טון על הגב

אז מה אתה מנסה לעשות, הכלאה בין LB ל-HB? 😵 אתה לא יכול לשים את המוט כמו ב-HB אבל לרדת כמו ב-LB 😣
יש סיבה שהטכניקה ככה ולא בדרך אחרת
אל תחליט בעצמך דברים כאלה כי 'יותר נוח לך'. הכי נוח לג פרס, אבל אנחנו לא עושים את זה, נכון?
וזה תקף גם לקטע של יציאה קדימה מהראק.

• פותח/ת השרשור
אז מה אתה מנסה לעשות, הכלאה בין LB ל-HB? 😵 אתה לא יכול לשים את המוט כמו ב-HB אבל לרדת כמו ב-LB 😣
יש סיבה שהטכניקה ככה ולא בדרך אחרת
אל תחליט בעצמך דברים כאלה כי 'יותר נוח לך'. הכי נוח לג פרס, אבל אנחנו לא עושים את זה, נכון?
וזה תקף גם לקטע של יציאה קדימה מהראק.

יש לך קישור לאיך הירידה של הHB שונה משל הLB אני מעדיף לרדת בHB הרבה יותר נוח לי..אם תמצא לי סרטון אני אודה לך :D

יש לך קישור לאיך הירידה של הHB שונה משל הLB אני מעדיף לרדת בHB הרבה יותר נוח לי..אם תמצא לי סרטון אני אודה לך :D

6a00d834515d6769e2010537182b44970b-500wi

ימין = LB
אמצע = HB
שמאל = FS

המוט באמת נראה גבוה... והווים בכלוב נראים גם גבוהים מדי..
תראה את הספר ותלמד לעשות LB כמו שצריך .. קח את הזמן.. יש לך עוד הרבה זמן להתאמן.. תתרגל מעכשיו להתאמן טוב

בעיקרון הסקוואט לא-נוראי? לגבי הטכניקה תודה אני אתרגל אותה,ואני עובד עם נעליים של ADIAS רגילות כאלו עם פסים,הן שטוחות
ולמה אתה מתכוון AKA HALF-SQUAT?
מזה AKA?

AKA = As Known As

"ידוע גם בשם"

• פותח/ת השרשור
6a00d834515d6769e2010537182b44970b-500wi

ימין = LB
אמצע = HB
שמאל = FS

המוט באמת נראה גבוה... והווים בכלוב נראים גם גבוהים מדי..
תראה את הספר ותלמד לעשות LB כמו שצריך .. קח את הזמן.. יש לך עוד הרבה זמן להתאמן.. תתרגל מעכשיו להתאמן טוב

AKA = As Known As

"ידוע גם בשם"

חח חבר אנגלית אני יודע:D
האמתי שאין לי עוד המון להתאמן חח אני בכיתה יא' עכשיו אז..,אני אישית מעדיף לעשות HB בגלל שיש לי נטייה לרדת לGM כשהמוט ממוקם אצלי LB וזה שובר לי ת'גב.

גם אני, כמוך, די סובל מה-LB כי הגב כואב לי יותר, מאוד לא נוח לי להחזיק עם הידיים ובכלל זה מרגיש מוזר כזה. ובכל זאת, צריך להתאמן עד שמתרגלים.
ה-HB די שונה מה-LB (הירידה נמוכה יותר, החזה זקוף יותר והמוט על הטרפזים) ואני בכלל לא מסוגל לרדת כמו שצריך ב-HB. לא יכול להחזיק את החזה כל כך זקוף ולרדת כל כך נמוך (אולי בגלל גמישות). לכן, למרות שאני לא אוהב את זה, אני עושה LB ומקווה שאני אתרגל. אתה יכול לראות את הסרטון שלי באחת ההודעות האחרונות.

הנה הסבר טוב מה ההבדל בין שני הסוגים:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כמה דברים:

1) AKA = ALSO KNOWN AS
2) הירידה בלואו באר והיי באר לא כ''כ שונה כמו שאתם חושבים, עושים פחות או יותר אותו דבר רק שזה נראה שונה בגלל המיקום של המוט.
3)התמונה של הסקוואטים מהספר של דוד ריפ לא משקפת מקרה של היי באר כבד אמיתי.

חחח בוגדים למה LB ?

נראה גם שבLB יש יותר נטייה לתת גוד מורניג.

HB לשלטון.

הירידה בלואו באר והיי באר לא כ''כ שונה כמו שאתם חושבים, עושים פחות או יותר אותו דבר רק שזה נראה שונה בגלל המיקום של המוט.
לפי הסרטון (ואפילו התמונה אצלך באוואטר), ב-HB יורדים יותר נמוך, הגב יותר זקוף והברכיים הרבה יותר קדימה.
אני אישית בכלל לא יכול להגיע למצב כזה למטה ולהישאר על העקבים.
הייתי מעדיף לעשות HB בגלל נוחות המיקום של המוט אבל לצערי אני לא מסוגל.

• פותח/ת השרשור
חחח במקום לריב על HB וLB תגיבו על הסרטון ומה אני יכול לשפר בו 😃
הבנתי מאחד האנשים בפורום,דיברתי איתו בפרטיות שהסקוואט שלי נוראי ממש נוראי! וזה ממש ביאס לי ת'צורה,מישהו יכול לעזור ולהגיד מה ואיך לשפר אותו?

חחח במקום לריב על HB וLB תגיבו על הסרטון ומה אני יכול לשפר בו 😃
הבנתי מאחד האנשים בפורום,דיברתי איתו בפרטיות שהסקוואט שלי נוראי ממש נוראי! וזה ממש ביאס לי ת'צורה,מישהו יכול לעזור ולהגיד מה ואיך לשפר אותו?
למה המישהו הזה לא אמר לך מה לשפר?

בכל אופן, אני חושב שכבר כתבו לך את הדברים העיקריים (לא לפי סדר חשיבות):

1. שים את המוט יותר נמוך כמו שצריך ב-LB או תעשה HB. תראה את הסרטון ששמתי כדי לראות את ההבדלים. אם אתה רוצה לשים את המוט גבוה, אתה צריך לרדת כמו הבחור בסרטון.
2. ברכיים החוצה בקו של הרגליים. אצלך הן בקושי יוצאות.
3. לרדת מתחת למקביל. אתה מגיע בקושי למקביל.
4. תמיד לצאת מהראק אחורה ולהיכנס קדימה. זה פשוט מסוכן מה שאתה עושה.
5. המבט שלך גבוה מדי. תביט בנקודה של בערך מטר וחצי על הריצפה (אם תעשה מול קיר, אז בתחתית הקיר).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית