הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה עוד הראל אורן כמה עוד

מצב
השרשור נעול
יאאלה עשה לי חשק להירשם ולהיות סייבורג 🤡

והעיקר: "אין ישראבלוף" איזה יצור

משקל שמודד אחוזי שומן. פלאי הטכנולוגיה. דבילים.

לא משנה אם הבנאדם היה לפני כן פאוורליפטר מקצועי, אחרי שהוא יעשה את התכנית הוא יהפוך לסייב1רג..

cyborg_001.jpg

לא הסתכלתי,אבל הוא הומו ^^

כבוד לפורום קיבלנו הקדשה בתיאור של (ממתחת לסירטון)

אראל אורן מר ישראל בפיתוח גוף IFBB כבר פעמיים וזאת רק ההתחלה...
גובה 169 ס"מ
משקל כרגע באוף סיזן 80 ק"ג 9% שומן בדרך ל 85-90 ק"ג ואז חיטוב לקראת מר ישראל 2011 כל הילדודס הקנאים שמשמיצים אותי באינטרנט על שיטת האימון שלי שיטת הסייבורג
שבחיים לא יהיו מר ישראל בשום איגוד בארץ ובשום קטגוריה ונראים כמו הצרות שלי בלי צורה ועם אחוזי שומן גבוהים יכולים לדחוף אצבע ולהוריד פרופיל נתראה במר ישראל 2011 ובכל שנה של מר ישראל עד שאגיע לגיל 40 ושימותו הקנאים...
קינאה לא בריא לעור אבל מצד שני מאוד מחמיא לי...
עם עובדות לא מתווכחים בינתיים אני זכיתי במר ישראל ולא אתם הקנאים של אתרי פיתוח הגוף ילדים בני 15-24 כגון איזראל בודי LBS ואחרים
ומי שירצה לשפר את הישיגיו העלובים אני הכתובת , אם באמת אתם מחפשים תשובה לבעיות שלכם וללמוד שיטה יעילה לפיתוח גוף הסותרת את כל התורות והחכמולוגים וה"גורואים" החדשים בתחום פיתוח הגוף
אם השיטה שלי לא הייתה עובדת ולא הייתה סופר יעילה לא הייתי מגיע לרמות כאלה בתחרויות שלי ומר ישראל 2011 יהיה רק ההתחלה לסתום לכל המשמיצים את הפה אחת ולתמיד המשקלים שאני מרים בסרטונים שלי כבר מזמן לא רלוונטים ומזמן כבר קלים לי
היום אני עובד עם משקלים הרבה יותר כבדים וטווח תנועה מלא...
כשאסיים עוד מספר חודשים את תקופת המסה אעלה סרטונים חדשים...
טווח תנועה חלקי נועד לחזק את הגוף לקראת עבודה עם טווח תנועה מלא...
חכמים גדולים? תעלו סרטונים שלכם עם המשקלים של הילדים הקטנים שאתם מרימים וקוראים לעצמכם מפתחי גוף ונראה מה אתם שווים...
בברכה,
אראל אורן ו
תודה לחברים שדואגים לעדכן אותי לגבי הקנאים המשמיצים הילדודס ומפרגנים לי 😃

נערך לאחרונה:
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד הליצנים...

שיטת הסייבורג..
שמישהו ישלח לו לינק לפורום פאוורליפטינג שיראה "ילדים" בני 15-24 שמרימים סקוואט של 200 קג בטווח תנועה מלא.

כנראה שליצנים לא מתים, רק מתחלפים.

היום אני עובד עם משקלים הרבה יותר כבדים וטווח תנועה מלא...
כשאסיים עוד מספר חודשים את תקופת המסה אעלה סרטונים חדשים...
טווח תנועה חלקי נועד לחזק את הגוף לקראת עבודה עם טווח תנועה מלא...
😳

חחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד הליצנים...

שיטת הסייבורג..
שמישהו ישלח לו לינק לפורום פאוורליפטינג שיראה "ילדים" בני 15-24 שמרימים סקוואט של 200 קג בטווח תנועה מלא.

כנראה שליצנים לא מתים, רק מתחלפים.

אחי, אתה לא תהיה מר ישראל. לעולם!

עזוב חיים, זה שיטות לסייבורגים, לא לאנשים מארץ "איזראל"..

או כמו שיהודה בן נעים פעם רשם בפורום השני.. זה "תוכניות לאנשים רציניים לא לחלשלושים"

---------- התגובה התווספה ב 23:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:23 ----------

אני חושב שהיה יכול להיות נחמד להרכיב נבחרת שכוללת 10 חברי פורום לעומת נבחרת של 10 סייבורגים טבעיים ולעשות תחרות.

חחחחחחחחחחחחחחחחח
משהו מהפרייארים שלו הגיע למר ישאר שהוא כל כך מתגא בו? חחחחחחחח איזה זיין שכל

אני חושב שהוא גורם לי ללחץ דם

אחייי!

אתה לא יודע ש 1/7 סקוואט עם 220 קילו בסמית' משין ...

מקביל ל 200 קילו סקוואט מלא לחמישיות!!!???

וחוץ מזה זה לטווח הארוך אז מה אתה מצפה שיהיה לו רגליים גדולות עכשיו?... 😵

נפתרה החידה???

23732287.jpg

ואוו הוא ממש חי בסרט.
ראיתי את הרבעי סקוואט שלו פעם, הוא מודע שזה רבע סקוואט ולמרות זאת הוא ממשיך להתגאות בזה במקום ללמוד ולתקן את עצמו.

אני דיי בטוח שהוא מתאמן בג(יי)ו אקטיב בראשון :bad:

אראל אורן שזכה בתואר סייבורג ישראל כבר פעמיים וזאת רק ההתחלה! וכולנו סתם קנאים!! בני 12-14!!! 🤪🤪🤪

הבנאדם דביל ברמות שכבר מפחידות.

מישהו שירד 10 אחוז שומן בחודש.
מעניין

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית