נק' מוניטין:
157
- 136
- 0
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא משנה אם הבנאדם היה לפני כן פאוורליפטר מקצועי, אחרי שהוא יעשה את התכנית הוא יהפוך לסייב1רג..
אראל אורן מר ישראל בפיתוח גוף IFBB כבר פעמיים וזאת רק ההתחלה...
גובה 169 ס"מ
משקל כרגע באוף סיזן 80 ק"ג 9% שומן בדרך ל 85-90 ק"ג ואז חיטוב לקראת מר ישראל 2011 כל הילדודס הקנאים שמשמיצים אותי באינטרנט על שיטת האימון שלי שיטת הסייבורג
שבחיים לא יהיו מר ישראל בשום איגוד בארץ ובשום קטגוריה ונראים כמו הצרות שלי בלי צורה ועם אחוזי שומן גבוהים יכולים לדחוף אצבע ולהוריד פרופיל נתראה במר ישראל 2011 ובכל שנה של מר ישראל עד שאגיע לגיל 40 ושימותו הקנאים...
קינאה לא בריא לעור אבל מצד שני מאוד מחמיא לי...
עם עובדות לא מתווכחים בינתיים אני זכיתי במר ישראל ולא אתם הקנאים של אתרי פיתוח הגוף ילדים בני 15-24 כגון איזראל בודי LBS ואחרים
ומי שירצה לשפר את הישיגיו העלובים אני הכתובת , אם באמת אתם מחפשים תשובה לבעיות שלכם וללמוד שיטה יעילה לפיתוח גוף הסותרת את כל התורות והחכמולוגים וה"גורואים" החדשים בתחום פיתוח הגוף
אם השיטה שלי לא הייתה עובדת ולא הייתה סופר יעילה לא הייתי מגיע לרמות כאלה בתחרויות שלי ומר ישראל 2011 יהיה רק ההתחלה לסתום לכל המשמיצים את הפה אחת ולתמיד המשקלים שאני מרים בסרטונים שלי כבר מזמן לא רלוונטים ומזמן כבר קלים לי
היום אני עובד עם משקלים הרבה יותר כבדים וטווח תנועה מלא...
כשאסיים עוד מספר חודשים את תקופת המסה אעלה סרטונים חדשים...
טווח תנועה חלקי נועד לחזק את הגוף לקראת עבודה עם טווח תנועה מלא...
חכמים גדולים? תעלו סרטונים שלכם עם המשקלים של הילדים הקטנים שאתם מרימים וקוראים לעצמכם מפתחי גוף ונראה מה אתם שווים...
בברכה,
אראל אורן ו
תודה לחברים שדואגים לעדכן אותי לגבי הקנאים המשמיצים הילדודס ומפרגנים לי 😃
😳היום אני עובד עם משקלים הרבה יותר כבדים וטווח תנועה מלא...
כשאסיים עוד מספר חודשים את תקופת המסה אעלה סרטונים חדשים...
טווח תנועה חלקי נועד לחזק את הגוף לקראת עבודה עם טווח תנועה מלא...
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד הליצנים...
שיטת הסייבורג..
שמישהו ישלח לו לינק לפורום פאוורליפטינג שיראה "ילדים" בני 15-24 שמרימים סקוואט של 200 קג בטווח תנועה מלא.
כנראה שליצנים לא מתים, רק מתחלפים.
אני דיי בטוח שהוא מתאמן בג(יי)ו אקטיב בראשון :bad: