הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רבע סקוואט אפשרי ?

AMIR2000

משתמש פעיל
300
1
נק' מוניטין:
-32
300
1
שמעו אני באמת שלא מבין תטכניקה של סקוואט ואין לי מישהו שיכול ללמד אותי סקוואט
ואני רוצה לעשות סקוואט בתוכנית שלי

אפשרי לעשות רבע סקוואט ?
מה היתרונות והחסרונות של רבע סקוואט?

• פותח/ת השרשור
כבר ראיתי את המאמר הזה
אני לא עושה סקוואט מלא בגלל טכניקה ואין אף אחד שיכול ללמד אותי סקוואט מלא,אני רוצה לפחות לעשות רבע סקוואט,מה אתה מציע לעשות?

אין דבר כזה רבע סקוואט. יש סקוואט ויש חרא. אם אתה תקרא חומרים רלוונטיים כמו שצריך ותראה סרטוני הדרכה (המצויים כולם במאמר ה-starting strength FAQ שהעלנו) תוכל לבצע משהו שמזכיר סקוואט מלא, ביצוע שתוכל לפחות להתקדם איתו. אח"כ כפי שחיים הציע תוכל להעלות סרטונים של הטכניקה שלך לפידבק ושיפור.

• פותח/ת השרשור
סך הכל מה שווה התוכנית בלי סקוואט את זה אני יודע
ההצעה של cygnus נשמע לי הגיונית אשקיע את רוב זמני בלהסתכל על בסרטונים של ריפטו וקריאת מדריכים של סקוואט ואנסה לתרגל את זה (למרות שאני תמיד עושה זאת) שבוע הבא אתחיל סקוואט

• פותח/ת השרשור
כנ''ל לגבי דדליפט? כלומר לראות סרטונים ומאמרים להתקדם עם המשקלים ואחרי משקל מכובד לעלות סרטון לטכניקה

נערך לאחרונה:
או שתלמד לעשות סקוואט או שתעשה לחיצת רגליים במקום אם אין לך איך ללמוד

למה רבע? תעשה מלא אחי אתה תראה שיפור ועליה בכוח
באמת חבל לך לבזבז את הזמן שלך אם אתה עושה רבע סקוואט ...לא מקדם ולא שווה

• פותח/ת השרשור
לחיצת רגליים אין מצב זה מכונה !!! צריך לשרוף את המכונה,אני ינסה ללמוד את הסקוואט מסרטונים ביינתים עד שבוע הבא אני ינסה לתרגל בבית עם משקל גוף כמובן

הייתי מציע לך לשנות גישה. אתה שוקל 57 קילו חביבי.

אז מה אתה מציע? להמשיך לעשות רבעי סקוואטים?

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין אותך,אז מה אם אני שוקל 57 קילו SS מתחילים שחיפים ועושים סקוואט למה שאני לא יעשה,אני ילמד תטכניקה יאכל חזק אני יעלה במשקל,ואחרי חודש כנס ללוג ותבדוק כמה הסקוואט שלי
ובמילים שלך מה אתה מציע לי לעשות?

ללמוד את הטכניקה זה משהו אחר. פשוט עד עכשיו אמרת שאין לך איך ללמוד.

אם היה מצב שלא היה לי איך ללמוד לעשות סקוואט אז לא הייתי עושה. הייתי מוצא תרגיל אחר

• פותח/ת השרשור
תסתכל על הודעה 6 ותראה מה כתבתי שמה
אני רוצה ללמוד סקוואט פשוט זה תרגיל שנותן לך המון כוח ועדיף תרגיל אחד לרגליים שעובד על כל פלג גוף תחתון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית