הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חוות דעת על DYMATIZ קפה מוקה

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
ריח: ריח מעולה ממש אהבתי את הריח מזכיר קצת שוקולד האמת
ערבוב: כיודע מתערבב מעולה, ברגע ששמתי את האבקה ואת המים זה כבר התמוסס כמעט לגמרי וכמעט לא הייתי צריך לנער
טעם: ציפתי קצת יותר שיהיה טעם של מוקה (כי אני אחד שממש אוהב מוקה) אבל יותר הרגשתי את הקפה שם, זה לא היה מר אך לא מתוק מאוד
טעם נחמד מאוד האמת שציפתי קצת ליותר מכל התגובות
אני נותן לטעם 7.5/10

הקפה מוקה מוצלח מאד ומקום ראשון במכירות.
החלק ששולט יותר בטעם הוא הקפה ופחות המוקה, את המוקה מרגישים מעט בהתחלה אך בסוף מקבלים את הטעם קפה, חובבי הקפה מכורים לטעם הזה.

אני ממש אוהב קפה אם ככה עשיתי בשכל תודה רבה על המידע !!!!
ד"א
מה יותר טוב,נחשב,נמכר ?הדיימטיז או הWHEY של אופטימום?

• פותח/ת השרשור
שתיהם טובים ושתיהם מוכרים בעולם
הטעם של הקפה מוקה הוא טעים לא אמרתי שלא אבל באמת הקפה פה יותר דומיננטי וקצת התבאסתי למרות שאני גם אוהב קפה

לדעתי לא משנה על מה תלך אופטימום\דימטייז הכל אותו דבר גרם פחמימה לפה גרם סוכר לשם זה לא מה שישנה

אני ממש אוהב קפה אם ככה עשיתי בשכל תודה רבה על המידע !!!!
ד"א
מה יותר טוב,נחשב,נמכר ?הדיימטיז או הWHEY של אופטימום?

היום הלקוחות שעברו מאופטימום לדיימטייז מעדיפים לקחת שוב את הדיימטייז, מעבר לנתונים הטובים שיש לדיימטייז עניין הטעם משמעותי הרבה יותר, הטעמי קפה מוקה, הקרמל והשוקולד שהפתיע מאד לטובה (משום מה בארץ פחות מתחברים לטעמי שוקולד בכללי באבקות חלבון) פשוט מקבלים חוות דעת טובות יותר מהאופטימום, על זה מוסיפים שהדיימטייז גם מתערבבת יותר טוב ולכן היא נמכרת היום יותר מהאופטימום.

הקפה מוקה שולט!
ואני אל אחד ששותה קפה חחחחח...
ועם מים בכלל.. לכל המחטבים...

מישהו ניסה את הבננה של דמטייז? אני חושב שהאפקה הבאה שלי תהיה זאת

די טעימה... אישית אני מעדיף בהרבה את הקפה מוקה,טופי קרמל או פינה קולדה.. גם הוניל הפתיע די לטובה עם חלב... [וניל עם מים.. כצפוי.. לא מוצלח ממש.. עם חלב הוא ענק]

קפה מוקה טעמתי ולא התחברתי, אני לא מחוביי הקפה

טופי קרמל יש לי עכשיו של אופטימום ביחד עם הבננה שלהם, ואני ללא ספק מעדיף את הבננה, אני מאמין שאין הרבה הבדל בין הטופי קרמל של אופטימום לדמטייז וחבל לי להיתקע עם אפקה לא טעימה לי..

בגלל זה מעדיף את הבננה, של אופטימום לדעתי היא מס' 1, אני שוקל לנסות את הדמטייז

אני חולה על הטעם של זה אבל תמיד נדפק עם גושים.. עם השוקו הייתה לי פחות בעיה של גושים.
כנראה שזה בגלל השייקר שקיבלתי אז..

נערך לאחרונה:
קפה מוקה טעמתי ולא התחברתי, אני לא מחוביי הקפה

טופי קרמל יש לי עכשיו של אופטימום ביחד עם הבננה שלהם, ואני ללא ספק מעדיף את הבננה, אני מאמין שאין הרבה הבדל בין הטופי קרמל של אופטימום לדמטייז וחבל לי להיתקע עם אפקה לא טעימה לי..

בגלל זה מעדיף את הבננה, של אופטימום לדעתי היא מס' 1, אני שוקל לנסות את הדמטייז

ההבדשל בין הטופי קרמל של דיימטיז לטופי קרמל פאדג' של אופטימום זה כמו שמיים וארץ.. טעמים שונםי לגמרי

למרות שתכלס.. הטופי קרמל פאדג' של אופטימום יורת טעים..

האפק1ת הכי טעימותש טעמי זה הדיימטיז קפה-מוקה והטופי-קרמל-פאדג' של אופטימום

מישהו ניסה את הבננה של דמטייז? אני חושב שהאפקה הבאה שלי תהיה זאת

עם 180-200 מ"ל מים או חלב הבננה טעימה מאד (וסתם שתדע שבטעם בננה של אופטימום יש צבע מאכל צהוב מה שבדיימטייז אין צבעי מאכל).

נערך לאחרונה:
בדימטייז אין צבעי מאכל ?כלומר האבקה לבנה? או שהם ממקורות טבעיים(הצבעים) וזה גם מצויין בטבלת הערכים?

הטעם בננה ללא צבעי מאכל ואתה רואה את זה שאין שום צבע מאכל ברכיבים שמצויינים על המוצר הצבע של הבננה ממש בהיר נוטה ללבן

הטעם בננה ללא צבעי מאכל ואתה רואה את זה שאין שום צבע מאכל ברכיבים שמצויינים על המוצר הצבע של הבננה ממש בהיר נוטה ללבן

העלת נקודה חשובה ויפה, צבעי מאכל סינטטיים שמקורם בין היתר מנפט ועלולים לגרום לסרטן,ולהפרעה לתפקוד התקין של הגוף ,אכן אחד השיקולים שלי בקניית אבקה היא שלא תהיה בצבעים בגווני הקשת בענן , כיוון שהצבעים באבקות הם לרוב מלאכותיים . (קונה או וניל או שוקו).

יפה שאתה מתגאה בעיניין הזה ,וטוען שבאופטימום יש צבעי מאכל מלאכותיים , ואילו בדימטייז אין ,אפילו בלי שבדקת כמו שצריך . נכנסתי לכמה אתרים ובדקתי ברכיבים של האבקה וקראתי natural and artificial flavors

הקפה מוקה אליפות 👏 ת'אמת מבאס אותי שקניתי את הפינקולדה. הקפה מוקה זה הטעם שלהם.

למרות שעדיין לא טעמתי את הבננה. בקרוב מאוד חבר יביא לי לטעום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית